Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:TristaNNN написа:makedonski написа:Днес отивам в офис на Тикетпро и им искам билет за Литекс - Левски и те си момичетата си знаят, дадоха ми, без да питат нищо! Явно доста хора си купуват така. Бу-ха-ха!
Продължавайте, левскари! Трябва всеки един човек в България да научи позорната съдба на припознавачите.
Потвърждавам и приветствам
![]()
Аз нЕма да казвам как си поръчах билет,щот..
Иначе ви съчувствам.Оня ден на вашия мач споменаха ''предстоящо Вечно дерби''.И аз да бях левскар,щеше ми е кофти.Навсякъде говорят за ЦСКА,ужас.Ще се чувствам като в зомби филм,преследван от духове.Дори не знам как не сте сезирали СЕМ още.С правило си мразите Диемаджийте.Ама кво да се прави...
ralka_levskarka написа:...Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКАЖалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.
ralka_levskarka написа:Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКАЖалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКАЖалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.
Ралке,стига се вкарвахте в некви филми...Сами си го причинявате.Никой не ви е виновен.
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКАЖалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.
Ралке,стига се вкарвахте в некви филми...Сами си го причинявате.Никой не ви е виновен.
Добре. Аз падам от Марс и не съм чула нищо с ушите си.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКАЖалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.
Добре. Аз падам от Марс и не съм чула нищо с ушите си.
За мене няма смисъл това,което правите,ама вие си знаете.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта