ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 сеп 2018 15:45

Хич не ме бива в прогнозите. :oops: Ако се изхранвах само от залагания, щях да умра от глад. Утешава ме единствено това, че и Пеле минава за лош пророк. ;) Затова ще перифразирам последната си прогноза, която направих за нашия мач срещу пловдивското "Локо": "ЦСКА-София" (София) ще ни бие с малко, но от сърце. В този ред на мисли - на смъртния си одър ще стана цесекар (за да умре един от тях)!... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 сеп 2018 15:47, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот ralka_levskarka » 26 сеп 2018 15:46

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
makedonski написа:Днес отивам в офис на Тикетпро и им искам билет за Литекс - Левски и те си момичетата си знаят, дадоха ми, без да питат нищо! Явно доста хора си купуват така. Бу-ха-ха!
Продължавайте, левскари! Трябва всеки един човек в България да научи позорната съдба на припознавачите.

Потвърждавам и приветствам :!:

:mrgreen: :mrgreen: Аз нЕма да казвам как си поръчах билет,щот.. :lol:
Иначе ви съчувствам.Оня ден на вашия мач споменаха ''предстоящо Вечно дерби''. :roll: И аз да бях левскар,щеше ми е кофти.Навсякъде говорят за ЦСКА,ужас.Ще се чувствам като в зомби филм,преследван от духове.Дори не знам как не сте сезирали СЕМ още.С правило си мразите Диемаджийте.Ама кво да се прави...

Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКА ;) Жалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 сеп 2018 15:51

ralka_levskarka написа:...Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКА ;) Жалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.

При кандидатстването за базите пак използваха стопанската история на "Литекс". Ами как иначе, като старото дружество беше фалирало, а новото (това на Ганчев) нямаше навършени 2 (две) години, а в документите за участие в конкурса (значението на този термин в областта на икономиката се оказа непознато за някои "червени" ръководители) се искаше някакъв минимален оборот за последните 3 (три) години!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 16:16

ralka_levskarka написа:Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКА ;) Жалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.

Ралке,стига се вкарвахте в некви филми... :lol: Сами си го причинявате.Никой не ви е виновен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 сеп 2018 16:20

Сега забелязах грешка в анкетата. Как може отбор от Ловеч да домакинства в София? Може би трябваше да се промени на "столичани в повече".
110 години любов!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 сеп 2018 16:36

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Навсякъде искат да пробутат как сте били истинските. Да, ама не, това на някое 10 годишно дете.. Като слушам диемаджиие ЦСКА 1948 се казва с цялото наименование, но пък виж ЦСКА- София си е просто ЦСКА ;) Жалко е, след като се знае, че дори за ЕКТ е кандидатствано с документите на Литекс. Син на познат работи в диемата - да не говорим какво им е спуснато отгоре.. смешна работа.

Ралке,стига се вкарвахте в некви филми... :lol: Сами си го причинявате.Никой не ви е виновен.

Добре. Аз падам от Марс и не съм чула нищо с ушите си.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2018 16:41

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

За мене няма смисъл това,което правите,ама вие си знаете. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 сеп 2018 16:57

Който и да бие, Лц пак ще си е шампион.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2018 17:24

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

За мене няма смисъл това,което правите,ама вие си знаете. :lol:

От кое няма смисъл бре, тиреец? Нима очакваш и ние да ви припознаем?!? Никакво припознаване и борба с гнусната пропаганда до дупка - да се знае, че автентичния отбор се спомина, а това новото чудо, което узурпира стадион "Народна армия", е Литекс! В събота играем с Литекс от Ловеч, отборът на ГГ, това е положението, ако ще и в студиото на Диема да плямпат друго.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”