ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
74
38%
Равен
32
16%
Победа за Левски
89
46%

Общо гласове: 195

csimoen2
Контакти:

Re: ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.03. / 17:30 /

Мнениеот csimoen2 » 07 мар 2018 10:49

metodito написа:
csimoen2 написа:Дано Прохазка и Гомез не играят в този мач...

С пет асистенции и два гола, трябва да си сложил на Черно море, че да го кажеш това. :lol:

Не съм сложил нищо на Черно море, просто си пусни мача с Берое, изгледай го внимателно и прецени дали Прохазка заслужава да играе днес (виж му 3-те плачевни опита за спирания на гърди и др. няма да коментирам)...

Извадиха Гомез и Вутов от титуалярите, остава само и с Прохазка да направят същото и може да се развие отбора...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2018 11:09

Ми, аз не мисля, че Роман е виновен. Може и така да е. Като извадиха Вутов и Гомез, по-добре ли заиграхме?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2018 11:12

csimoen2 написа:
Кажи ми как си представяш защитата, защото изказването ти е доста объркващо...

Не искаш Белаид, а Фигередо централен (ляв бек, доста нисък) или Тиам централен (дефанзивен халф, без никаква сработка с Яблоснки)... Винаги успяваш да кажеш нещо странно, объркващо и т.н. :)

Ми, нека почне мача, ще видим как е. Може да бъркам за Белаид. Предстои да разберем. Супер ще е да бъркам и Белаид да изнесе супер мач и да не допуснем гол.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 мар 2018 11:15

metodito написа:Ми, аз не мисля, че Роман е виновен. Може и така да е. Като извадиха Вутов и Гомез, по-добре ли заиграхме?

Много хора цивриха, че Гомез играел бавно. Извадиха го от състава и няма кой да бие един фал или корнер :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 мар 2018 11:26

Гомес е жертва на статичните си съотборници и липсата на движение без топка. Няма на кого да я подаде. Не че наистина не се бави понякога и не губи топката, защото е позволил да го пресират, ама е същото, като да обвиниш вратаря за виновен, след като защитата и халфовете са оставили противника да бомбардира вратата му. Или да няма едно положение пред нападателя. Не знам защо Роси е толкова влюбен във Вутов, на практика не пропуска да му даде шанс да играе, я като нападател, я като крило. Дали като титуляр или резерва. Вутов има 2 гола и 3 асистенции. На лято трябва да се мисли дали са остане в отбора или не. Дали да бъде взет под наем отново или да бъде направен опит да го купят.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 мар 2018 14:38

Serafim написа:Гомес е жертва на статичните си съотборници и липсата на движение без топка. Няма на кого да я подаде. Не че наистина не се бави понякога и не губи топката, защото е позволил да го пресират, ама е същото, като да обвиниш вратаря за виновен, след като защитата и халфовете са оставили противника да бомбардира вратата му. Или да няма едно положение пред нападателя. Не знам защо Роси е толкова влюбен във Вутов, на практика не пропуска да му даде шанс да играе, я като нападател, я като крило. Дали като титуляр или резерва. Вутов има 2 гола и 3 асистенции. На лято трябва да се мисли дали са остане в отбора или не. Дали да бъде взет под наем отново или да бъде направен опит да го купят.

Роси не е влюбен във Вутов. Мисля, че имаме клауза, която гласи той да почне определен брой мачове като титуляр, но май вече минахме тая бройка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 мар 2018 14:42

Проблемът ви е, че купиха мача със Септември и се заблудихте. Ккато казах още след мача с Ботев, вие сте същата трагедия от миналата година. В индивидуален план сте едно ниво нагоре, като отбор продължавате да сте кръгла нула. Понеже и Морето е същото зироу, мача е кенеф поста 0-0 :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 07 мар 2018 15:04

шивача написа:Проблемът ви е, че купиха мача със Септември и се заблудихте. Ккато казах още след мача с Ботев, вие сте същата трагедия от миналата година. В индивидуален план сте едно ниво нагоре, като отбор продължавате да сте кръгла нула. Понеже и Морето е същото зироу, мача е кенеф поста 0-0 :!:

Щом Морето е зироу, а вашите прехвалени звезди успяха да направят също някъв кенеф 0-0 и то на Армията, значи и вие сте кръгла нула, нали така излиза? Или просто вашият купен мач с Верея е успял да поддържа заблудата :roll:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 07 мар 2018 15:08

[offtopic]
groti написа:
eelche написа:Троен мач без абсолютно никакво значение за развитието на първенството до края - идеалният момент за експерименти в състава.Ще е истинско чудо, ако паднат повече от 2 гола и то това ще е страшна мъка.Гомез ще е титуляр.Предният път като Митрев беше аут,загубихме спечелен мач в Пловдивско...Кръстев не е е бил титуляр от горе-долу една година включая и престоя под наем във Враца,преди това помним,че не беше постоянен.Без Обертан напреде и без Митрев и Холмар отзад трудно повече от точка.

ПРОГНОЗА: 1-1

П.С. Имам мнооого лошо предчувствие за съдийството на мача утре.Не един и два пъти точно срещу Черно море сме ставали свидетели на куп съдийски безобразия.С оглед на събитията от последните 48 часа нищо чудно след мача утре да станем свидетели на оставки и отстранени съдии.

Че защо да ни режат? Най-много ненужно да ни бутнат. Както сам каза абсолютно никакво значение от резултата. Я ще ни спестят някой червен картон, я някоя измислена дузпа за да хвърлят и в нашия двор малко. Да ни приспят малко с оглед идващите мачове с тирето и резачката там.

Трудно ми е да ви обясня колко и какви интереси има в българският футбол.Последните съдийски гафове са далечен отзвук на прословутата борба за милионите от ТВ права,УЕФА,ЕКТ.Интересно ли ви е защо гнусната дрогирана Перука се е обградил от собственици в Изпълкома? Защо "Левски" не беше представен там дълги години? Защото Батков издъхваше финансово и беше потънал в дългове. Домусчиев е на върха на производството на Каптагон и от години е там,а Лудогорец е фактор в източна Европа.Същото може да се каже и Венци Баничаря с парите на Маджо, Гришата,дето внася радио-активна захар от Припят за соковете на "Куинс" и т.н. Спас Русев е много влиятелна личност и колкото и да го плюят/плюем е незаобиколим фактор и посредник на най-най високо ниво в бизнеса!

На последният Изпълком за нов член беше приет Валентин Михов.Това беше едно изключително пагубно решение за българският футбол!Този човек заедно с Орманджиев,Лъчо Танев и още няколко души могат да бъдат обединени под кръга "Перуки".Неговата роля далеч не е периферна,даже напротив.От злополучният мач за Купата на "Армията" се наблюдават много тенденции от периода 1997-2002 обратно в БГ футбола.Съдийската комисия е възможно най-смешната за последните 18 години! Петър Петров е зависим и некомпетентен,Марк Бата е лост за влияние и сол-ташак на Михайлов от УЕФА,но въпреки това съдийските грешки са въпиющи и всеки кръг те са главни действащи лица на терена!

Обида към футбола и ПФК "Левски" е Николай Йорданов-Лекето да свири мачове на "Герена".
Обида към футбола и ПФК "Левски" е Станислав Тодоров да свири днешният мач във Варна.
Обида към футбола е да поражеш 5 поредни пъти с фамозни съдийски гафове един от най-нормалните и симпатични футболни клубове в България "Етър" (Велико Търново).
Обида към футбола е лицето Станислав Ставров да свири каквито и да било мачове в България.
Обида към футбола е Кабаков да не бъде отстранен завинаги след вчерашните уникални гафове в Русе.

За съжаление,смятам,че днешният мач ще бъде използван от кръгът "Перуки" за да разчистят стари сметки.Както казах има прекалено много интереси и лобита в нашият футбол.Тия глупости да се "неглижира" едва ли не важността на даден мач или глупостите как първенството ни било слабо са аргументи точно на същите схемаджии.Очаквам фойерверки и скандали след днешният мач,а всичко останало би било по-скоро "затишие пред буря".В следващите 2 месеца битката ще бъде на всички нива,а за съжаление и по стечение на обстоятелствата ние сме пряк участник.[/offtopic]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 мар 2018 15:13

thresh написа:
шивача написа:Проблемът ви е, че купиха мача със Септември и се заблудихте. Ккато казах още след мача с Ботев, вие сте същата трагедия от миналата година. В индивидуален план сте едно ниво нагоре, като отбор продължавате да сте кръгла нула. Понеже и Морето е същото зироу, мача е кенеф поста 0-0 :!:

Щом Морето е зироу, а вашите прехвалени звезди успяха да направят също някъв кенеф 0-0 и то на Армията, значи и вие сте кръгла нула, нали така излиза? Или просто вашият купен мач с Верея е успял да поддържа заблудата :roll:

Мистър фреш, да не си препил с грейпфрут?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”