26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: 26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Мнениеот BRF » 20 мар 2017 12:18

kiril.a.d написа:
BRF написа:
kiril.a.d написа:
BRF написа:Иначе за мача-троен си е!Надявам се на победа за ЦСКА,ама не му отдавам специално внимание на тоя мач!

:lol: слушай, симпатяго, след като Лудогорец "легна" на Дунав...явно по тяхна молба ;) -на Домуса български пари не му трябват, но му трябва лоби!!! - сега, спокойно можеш да сложиш хилядарка на твърда двойка, щото ей ся ще се "оттепат" за лежащия мач ;) ...

Симпатягата не залага!Ти като си толкова сигурен-залагай!Аз съм свикнал да си заработвам парите и не разчитам на схеми!Казах,че според мен този мач може да завърши с трите възможни знака!Не знам какво толкова искаш да ми кажеш :? !?!

:) Първото е, че най-честното забогатяване е от залагане! - най-честно спечелените пари!
Второ, от "заработване" най-много да се изгърбиш и пукнеш...питай старите хора, да ни не ти припомням лафа "Работа ли е - не ми я хвали" ;) ...питай и политиците, за работата им ;)
Как така не разбра, какво искам да ти кажа? - ми казвам ти че е твърда двойка мача!!!

Значи можеш да си оправиш живота :) !Поне 1.4 ще е коефициента!
Поговорката е отвратително тъпа!Трябва да се работи за да се успее в живота ,а и да се чувства човек добре!Щастлив съм,че работя!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 мар 2017 13:53

kiril.a.d написа::lol: Тео, да си жив и здрав, с младежкия си ентусиазъм, ама пак ще те охлаждам и то целенасочено ;)
Та как си представяш, Горнооряховския физкултурник, на португалския отбор, да се справи с "Разградския" физкултурник на бразилския отбор?...
Колко пъти, Горна Оряховица е побеждавала Разград?...
А колко пъти Португалия е побеждавала Бразилия?...
За друга една статистика, не ми се говори, щото твоята статистика е лоша, а на Стойчо Стоилов по-добра ;)...
Та мани бъзгането, но знаеш ли какъв майтап ще си правят бразилците с португалците?...Да не говорим, че от край време стилът им на игра е подобен, но къде е Бразилия и къде е Португалия?...
Та тук въпросът е, с какъв резултата ще се задоволят бразилците, срещу колегите си и приятели от прародината Португалия?...
А при теб и други, въпросът е, до кога щеще заливате форума с...младежки патос и ентусиазъм, :lol: вместо да се явите пред Гришката и да поискате смяната на треньора и мениджъра??? - ако успеете, може пък и да станете ЦСКА, а?...
А така, начело с физкултурника Стамен Белчев, просто португалчетата ще изкарат един период на чудесни часове по физическо :lol: :lol: :lol:
А с мениджъра, вие ще си останете с мечтите за ЦСКА...
Апропо - резултат, нещо от порядъка на 0:2, за по-сигурно ;) , пък и заради приятелите и колеги, от прародината Португалия...

1. До преди да дойде Домусчиев , Горна Оряховица беше далеч по футболен град от Разград!
2. Не възхвалявай чак толкова Бразилия, защото са станали два пъти световни шампиони за 42 години
а това 1-7 от Германия дори и на нас не ни се е случвало на голямо първенство!
И изобщо е много глупаво да ги сравняваш нещата! В единия отбор са вложени много милиони а в другия играят футболисти до 23-24 години. Физкултурника Дерменджиев се справя много добре за сега и не виждам български треньор , който ще го смени. А ти си му викай физкултурник ,щото си голям разбирач. Дали Стамен Белчев става
това ,ще покаже времето.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 мар 2017 15:40

Ще се измъкна по-ранно от работа и ще изгледам мача като пич . Последните 3-4 мача с Левски и ЦСКА все бях на смяна и не съм ги гледал .
Ще си пусна ТВ-то , ще ударя няколко бири , ще псувам малко и това е . Мач като мач !
Ще се получи здрава битка както винаги с много напрежение и картони . Едва ли ще има повече от 2 гола и ще дам прогноза 1-1 !
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: 26 кръг ЦСКА - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Мнениеот k20dan4o » 20 мар 2017 20:10

BRF написа:
k20dan4o написа:
gihuelo написа:
k20dan4o написа:
Teo написа:
PFC Litex написа:Който е слушал интервюто на Дерменджиев тази вечер след мача на Лудогорец с Дунав ще си направи извода дали няма да хвърлят всички сили за да спечелят мача.

Пък ако някой си мисли, че играчите им ще се изплашат от 6-7К фена на стадиона са много в грешка, те във врящия котел на Юна не им дремеше, та на това стадионче ще им дреме.

На това стадионче са прекланяли глави много по-големи отбори от измислените делиорманци само те светна :idea:

И кои бе Тео много по-големи отбори са прекланяли глави на това стадионче...я ме светни

Например Ювентус и Шахтьор в по-новата история.... Или вече сте по-голям отбор от тях?

[offtopic]Ми то в по-новата ви история почти нямате успехи, а в по-старата големите мачове сте ги играли на националния. За Ювентус съм съгласен, въпреки че после ви присъдиха служебно 0:3 заради нередовния Михтарски. За реванша обаче да не споменаваме щом един Раванели ви вкара 5 гола.
За Шахтьор не съм съгласен...тогава тъкмо ги беше поел Ринат Ахметов и едва след това станаха хегемон на Украйна, намаше го и Домбас Арена, играеха с изцяло местни момчета, нямаха звезди.[/offtopic]

[offtopic]Какво точно не си съгласен за Шахтьор?В предния им сезон в ЕКТ си участваха в груповата фаза на Шампионска лига!Там имаха 2 победи ,като в едната разгромиха Арсенал с 3:0!Много добре си го спомням това!Преди мача в Борисовата градина си говорех с един приятел,че се надяваме поне да вкараме един гол за да се изкефим на стАдиона пък това какво стана :lol: !
Бих добавил и мача с който станахме първия български участник в груповата фаза на ЛЕ!Мача с Леверкузен,който същио се игра на Армията![/offtopic]

[offtopic]Не съм съгласен че Шахтьор са били гранд когато играха с вас...това стана по-късно. Да играха в ШЛ предходната година и да биха Арсенал с 3:0, но не казваш че това е последен мач в групата, Арсенал с 13 точки до тогава, Лацио с 10, Шахтьор с 3. Нормално е да се получи нещо подобно. То и Бате бяха отнесли Байерн с 3:1 но... Айде много се отнесохме, няма да спорим, виж за Леверкузен съм по съгласен, но дотам се свеждат паметните мачове играни на Армията[/offtopic]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 20 мар 2017 20:48

Като гледам програмата за първата шестица имате шанса два пъти да ви отупаме в рамките на 1 месец насред София.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2017 09:53

k20dan4o написа:[offtopic]Не съм съгласен че Шахтьор са били гранд когато играха с вас...това стана по-късно. Да играха в ШЛ предходната година и да биха Арсенал с 3:0, но не казваш че това е последен мач в групата, Арсенал с 13 точки до тогава, Лацио с 10, Шахтьор с 3. Нормално е да се получи нещо подобно. То и Бате бяха отнесли Байерн с 3:1 но... Айде много се отнесохме, няма да спорим, виж за Леверкузен съм по съгласен, но дотам се свеждат паметните мачове играни на Армията[/offtopic]

[offtopic]Кажи честно,ти ли ще ми казваш кои са паметни мачове на Армията :lol: ?За мен паметни мачове не са само победи,а когато съм изпитвал свръх емоция на стадиона!Паметен ми е и мача с Блякбърн,и Атлетико Мадрид,и Милан и Толуза ако щеш!
Колкото до Шахтьор аз знам какво съм преживял и нямам нужда да обеждавам някой с нещо!Помня,че бяха супер отбор и се надявах да вкараме поне гол за да се зарадваме!Помня и всяка секунда от радио предаването на реванша!Смазаха ни![/offtopic]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 21 мар 2017 10:17

BRF написа:
kiril.a.d написа:
BRF написа:
kiril.a.d написа:
BRF написа:Иначе за мача-троен си е!Надявам се на победа за ЦСКА,ама не му отдавам специално внимание на тоя мач!

:lol: слушай, симпатяго, след като Лудогорец "легна" на Дунав...явно по тяхна молба ;) -на Домуса български пари не му трябват, но му трябва лоби!!! - сега, спокойно можеш да сложиш хилядарка на твърда двойка, щото ей ся ще се "оттепат" за лежащия мач ;) ...

Симпатягата не залага!Ти като си толкова сигурен-залагай!Аз съм свикнал да си заработвам парите и не разчитам на схеми!Казах,че според мен този мач може да завърши с трите възможни знака!Не знам какво толкова искаш да ми кажеш :? !?!

Първото е, че най-честното забогатяване е от залагане! - най-честно спечелените пари!
Второ, от "заработване" най-много да се изгърбиш и пукнеш...питай старите хора, да ни не ти припомням лафа "Работа ли е - не ми я хвали" ...питай и политиците, за работата им ;)
Как така не разбра, какво искам да ти кажа? - ми казвам ти че е твърда двойка мача!!!

Значи можеш да си оправиш живота !Поне 1.4 ще е коефициента!
Поговорката е отвратително тъпа!Трябва да се работи за да се успее в живота ,а и да се чувства човек добре!Щастлив съм,че работя!

Еееее, коефициента ще е доста повече - нали толкова се рекламира това ЦСКА-София...пък е и португалски отбор ;)
Приятелю, поговорката не е тъпа, а м/у работи и работа, има огромна разлика! - то и аз работя, но за удоволствие, защото знам че от работа, няма да забогатея...най-много да поддържам ниво "средна класа".
Но ако попиташ, Рокфелер, Тръмп...Домусчиев, Пеевски и те ще ти кажат че са работили цял живот, ама аз на това му казвам првене на пари, а не работа ;) И е по-близко до залагането на каквото и да било - дори на борсата ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 мар 2017 10:18

BRF написа:
k20dan4o написа:[offtopic]Не съм съгласен че Шахтьор са били гранд когато играха с вас...това стана по-късно. Да играха в ШЛ предходната година и да биха Арсенал с 3:0, но не казваш че това е последен мач в групата, Арсенал с 13 точки до тогава, Лацио с 10, Шахтьор с 3. Нормално е да се получи нещо подобно. То и Бате бяха отнесли Байерн с 3:1 но... Айде много се отнесохме, няма да спорим, виж за Леверкузен съм по съгласен, но дотам се свеждат паметните мачове играни на Армията[/offtopic]

[offtopic]Кажи честно,ти ли ще ми казваш кои са паметни мачове на Армията :lol: ?За мен паметни мачове не са само победи,а когато съм изпитвал свръх емоция на стадиона!Паметен ми е и мача с Блякбърн,и Атлетико Мадрид,и Милан и Толуза ако щеш!
Колкото до Шахтьор аз знам какво съм преживял и нямам нужда да обеждавам някой с нещо!Помня,че бяха супер отбор и се надявах да вкараме поне гол за да се зарадваме!Помня и всяка секунда от радио предаването на реванша!Смазаха ни![/offtopic]

[offtopic]Нека и аз да се изкажа по темата.
Когато ЦСКА отстрани Шахтьор, украинците вече бяха европейски гранд и отстраняването им беше огромен успех за ЦСКА, съпоставим с отстраняването на Байер Л.[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2017 10:30

kiril.a.d написа:Еееее, коефициента ще е доста повече - нали толкова се рекламира това ЦСКА-София...пък е и португалски отбор ;)
Приятелю, поговорката не е тъпа, а м/у работи и работа, има огромна разлика! - то и аз работя, но за удоволствие, защото знам че от работа, няма да забогатея...най-много да поддържам ниво "средна класа".
Но ако попиташ, Рокфелер, Тръмп...Домусчиев, Пеевски и те ще ти кажат че са работили цял живот, ама аз на това му казвам првене на пари, а не работа ;) И е по-близко до залагането на каквото и да било - дори на борсата ;)

Като ще е повече коефициента-още по-добре за теб :) !Няма значение дали е ЦСКА или Разград 2000 например!Щом си сигурен в това,залагай!
А относно поговорката-първо казваш :щом е работа не ми я хвали!После казваш: между работа и работа има огромна разлика :? !Аз казах каквото имам да казвам!Не е нужно всички да сме милионери!На мене моя живот си ми харесва и съм положил много усилия за да го направя такъв,какъвто е!
Ония пък дето ми ги споменаваш-олигархчето и свинята-айде няма нужда!Кефи им се ти на живота,аз не го искам техния!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2017 10:32

k20dan4o написа:Като гледам програмата за първата шестица имате шанса два пъти да ви отупаме в рамките на 1 месец насред София.

Като гледам програмата за първата шестица имате шанса два пъти да ви отупаме в рамките на 1 месец насред София.

Върни се в “ЦСКА”