Аз мисля да се предствя на ниво на масата , другите 11 да му мислят !
2-2 ми е прогнозата и обратно в кочината на БГ футболът !
ЛЕ - Копенхаген - Лудогорец |0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ - Копенхаген - Лудогорец |23.02.2017| 22:05 ч
С това кюфте Владо Стоянов на вратата толкова!Докато той пази нищо добро не чака Лудогорец
Като се замисля , не мога да си спомня български отбор да е падал първия мач у дома и после да е отстранявал противника в близките 15 години
Тия направи ни смачкват физически и нямаме шанс
Тия направи ни смачкват физически и нямаме шанс
Мача е 0-2 за Лудите, ОБАЧЕ титуляри трябва да са Кешеру и Жоао Пауло.
Няма кво да губят и ще натиснат много здраво още от първата минута, както беше мача с Партизан в Белград, тогава за 17 мин им набутахме 2 гола.

Кешерю трябва да е титуляр. Човекът е наистина класен и го показа в минутите в ЕКТ, когато му бе даден шанс. Не знам защо Дерменджиев упорства и все го държи резерва, пък и точно срещу стила на датчаните може да е полезен.
Вече за самия мач... просто не виждам как Лудогорец ще вкара 2 безответни гола. Копенхаген не са някакви техничари, но стоят много добре тактически и в защита, а и доколкото знам не пускат много голове.
Вече за самия мач... просто не виждам как Лудогорец ще вкара 2 безответни гола. Копенхаген не са някакви техничари, но стоят много добре тактически и в защита, а и доколкото знам не пускат много голове.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
...относно Кишерю - има футболисти, които са "златни" жокери /припомнете си Солскяр в Ман Ю и Ларс Рикен в Дортмунд...колкото и смешно да е, дори Кишада-без да знам как го прави, то всъщност и той не знае
/- ако ги пуснеш титуляри не са полезни, но от скамейката винаги решават мача ! Такъв е случая според мен 

висша математика:31 ≠ 4 

Dannis написа:Мача е 0-2 за Лудите, ОБАЧЕ титуляри трябва да са Кешеру и Жоао Пауло.Няма кво да губят и ще натиснат много здраво още от първата минута, както беше мача с Партизан в Белград, тогава за 17 мин им набутахме 2 гола.
Не даде много добър пример да поведоха с два гола ама след 15 минути резултата беше равен и добре ,че Партизан получиха червен картон малко след това.Май победата срещу ПСВ е по-добър пример но има разлика от мачове на елиминация и групи ,а и Копенхаген едва ли ще позволи на Лудогорец да си играят тяхната игра.
ELFen написа:...относно Кишерю - има футболисти, които са "златни" жокери /припомнете си Солскяр в Ман Ю и Ларс Рикен в Дортмунд...колкото и смешно да е, дори Кишада-без да знам как го прави, то всъщност и той не знае/- ако ги пуснеш титуляри не са полезни, но от скамейката винаги решават мача ! Такъв е случая според мен
Е да де ама Кешерю не беше ли титуляр срещу Арсенал и после вкара в началото на мача? Пък и в А група, колкото и махленско да е нивото, играе често и доста вкарва.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
- Контакти:
Ще имат нужда от много късмет,така че това им пожелавам.Дано успеят тази вечер.
Малко радост защото иначе тук само за фалити се говори.
Малко радост защото иначе тук само за фалити се говори.
Жалко , че лудогорци ще играят с 2-3ма човека по-малко..
Анисе
Натанел ли къвто е там
, а тоя паломино даже няма и да го коментирам 
Анисе