ivo55 написа:На нас ни предстои мач с ПФК Левски и темата е за мача ни с тях.
Ние сме ЦСКА. Комплекси нямаме
Не сте ЦСКА..За мача..0-5!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ivo55 написа:На нас ни предстои мач с ПФК Левски и темата е за мача ни с тях.
Ние сме ЦСКА. Комплекси нямаме
sin4ec написа:Нелоша разбивка по сектори и нелоши цени, но хора на мача няма да има. Да не се лъжем-нивото и качеството са много ниски. Няма и тръпка.
nosmoky написа:sin4ec написа:Нелоша разбивка по сектори и нелоши цени, но хора на мача няма да има. Да не се лъжем-нивото и качеството са много ниски. Няма и тръпка.
Ще бъде най-посетено дерби (вие си го наричайте, както искате) последните 5-6 години.
20 000 минимум ми е прогнозата.
Каквото и да пишете хората са зажадняли за ЦСКА-Левски и събота това ще се види и от двете страни.
sin4ec написа:nosmoky написа:sin4ec написа:Нелоша разбивка по сектори и нелоши цени, но хора на мача няма да има. Да не се лъжем-нивото и качеството са много ниски. Няма и тръпка.
Ще бъде най-посетено дерби (вие си го наричайте, както искате) последните 5-6 години.
20 000 минимум ми е прогнозата.
Каквото и да пишете хората са зажадняли за ЦСКА-Левски и събота това ще се види и от двете страни.
Не съм оптимист. Дано има 20 000, но аз лично се съмнявам. Хард-агитки посещаемост не правят. Правят я редовите фенове, които отиват със семействата си. А точно последните няма да идат по ред причини. Аз ще отида, но...
Реално погледнато в двата отбора няма един играч, който да се откроява. Да направи финт, пробив, пинизчийско отиграване. Кой ходи на мач, за да гледа само кюскане, блъскане и търкаляне? Хората гледат европейски футбол и знаят за какво иде реч. Само виж Ботев-ЦСКА-София и ЛОКО ГО-Левски каква мъка беше, и си прави изводите. Хората и за без пари няма да идат да гледат тази пикня. Факт.,
nosmoky написа:
2 години са много време...
Пропагандата и от двете страни е доста силна..билетите по 5 и 10лв. са евтини.
sin4ec написа:nosmoky написа:
2 години са много време...
Пропагандата и от двете страни е доста силна..билетите по 5 и 10лв. са евтини.
С пропаганда не става. Едно време аверите ми от вашата агитка ми бяха взели...карта за В сектор на Армията. И ходех, щото имаше какво да се гледа. Сега какво да гледам? Вионо и португалски анонимници?
Ние имаме двама млади негри и един дърт испанец. Да , и едно словаче. Та само виж когато ЦСКА би Левски с 5-0, а след време ЦСКА падна от Левски с 5-0, какви играчи имаше на терена. Сравнения?
Ето защо тогава имаше по 40-50 000 човека, а сега ще има 15 000 с клизми. Фактите са си факти.
nosmoky написа:
Не е само това..времената са други. И Барса да докараш в България да играе..в 4-тия кръг ще бъдат 5-10 хиляди.
И с най-слабите отбори и играчи ЦСКА и Левски на вторият отстранен съперник в Европа ще напълнят Васил Левски.
Българинът го мързи и няма вече навик да ходи всяка седмица на мач..но изпитва нужда да отиде на 1-2 мача през сезона и чака да му дадат повод.
Потребители, разглеждащи този форум: suni и 14 госта