ГЕРБ започна с манипулациите преди изборите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dick
Контакти:

Re: ГЕРБ започна с манипулациите преди изборите!

Мнениеот Dick » 05 окт 2016 11:56

Когато ти предстои финал на 100м гладко бягане и се налага да избираш между кой от десетте чифта галоши да си обуеш, когато конкуренцията бяга с обувки изработени по космически технологии, избора изглежда безсмислен! Но дори и в тази лайняна ситуация би следвало да се търси някаква универсална логика. Аз, за себе си, въпреки че не живея в БГ и съм тук случайно за изборите, имам два варианта. Първият е, че гласът ми е прекалено ценен, за да го дам за който и да било от тези помияри. Резервен вариант е да го дам за този, който въпреки всичко, е направил поне едно нещо, макар частично и временно и което се е отразило добре на мен (или на всеки друг) по някакъв практичен начин, колкото и нищожен да е. В крайна сметка идеята е хората да живеят малко по-добре, а не някакви да се надпреварват колко безсмислени простотии и кухи фрази ще изрекат за норматив. Това не плаща сметките и не купува хляб. Ето, онова магаре Марешки продаваше (може и все още) бензин с 20ст по-евтино от всеки друг. Колко пари Ви е спестил Марешки на годишна база, всеки може да си калкулира. Със тези пари все нещо полезно е влязло в дома Ви. Колко пари, под каквато и да е форма, са Ви спестили останалите? Нещо да са направили за Вас? Нито го познавам господина, нито го бях чувал до преди няколко месеца. Но това е моята логика, която е и логика на хората от нормалния свят. Живи и здрави!

Потребителски аватар
veselin68
Контакти:

Мнениеот veselin68 » 05 окт 2016 12:32

vayk написа:
veselin68 написа:
vayk написа:След като видяха унищожителните критики и подигравки, на които бе подложена Цецка Цачева, хората от ГЕРБ решиха да прибегнат до добре познатите им методи на манипулации. Ни в клин, ни в ръкав, в централната емисия "Новини" по БТВ, се появи "експресно" социологическо проучване, проведено от агенция "Маркет Линкс", която съвсем случайно пък е собственост на министъра на вътрешните работи и зам. председател на ПП ГЕРБ Румяна Бъчварова. Разбира се, този маловажен факт не бе споменат от телевизията. Във въпросното проучване е посочена преднина на Цачева с 5% пред следващия ген. Радев. Интересно как се прави подобно мащабно изследване само ден след обявяването на номинацията на Цачева? Очевидно са впрегнати всевъзможни методи за манипулиране на общественото мнение, какво ще става при броенето на бюлетините просто не ми се мисли.

ако не друго поне добре си заработваш рубличките - всеки ден в спортния сайт пускаш политическа новина - ЗА ТЯХ СИ ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ САЙТОВЕ. ТУК Е ЗА СПОРТТТТТ

Смешко, нещо си се объркал. В този форум пускам теми веднъж на 3 месеца и то свързани основно с футбол. Но тъй като сме сърбали попарата на герберастите, не е лошо да се алармира превантивно, тъй като все още има заблудени овце, които гласуват за тях. Изключвам тези, които са на тяхната хранилка и така и така ще ги подкрепят. А ти ако си от тези овце пускай тема във възхвала на леля ти Цецка, няма лошо.

ами напиши тогава нещо за подхилкването на ген. радев на събора на яз. копринка докато гледаше как някакви олигофрени късаха знамето на европейския съюз и нато - смешко

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 05 окт 2016 13:15

Сигурно другите ще проведат честна кампания без манипулации ?!
Каквито са едните такива са всички боклуци. Ще ида да си задраскам "не гласувам за никого" или ще пусна невалидна бюлетина. Все пак това е по-добрия вариант отколкото въобще да не отидеш. Още повече след вчерашната новина за кражба на личните данни, нищо чудно дори да не си гласувал накрая да се окаже, че някой се е възползвал и гласувал вместо теб, с твоите данни.
Последна промяна от veni__85 на 05 окт 2016 13:16, променено общо 1 път.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 05 окт 2016 13:16

Както и социолозите свързане с БСП. И на тях Орешрски сърбахме попарата и на Станишев и Виденов и други.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 05 окт 2016 13:38

Жълто-черен Пловдив написа:"Гласувайте за Цецка, за да ви клецка" :) :) :)

Като чуя за Цецка, в съзнанието ми се появява цецЕка - Етрополска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Е как да се гласува ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 окт 2016 14:09

Балкански Орел написа:Ако тая лелка победи вече ще съм 101% сигурен, че в Българтия изборите са нагласени.Особено пък още на първи тур.95% от хората с които съм говорил няма да гласуват за нея, а сред тях има и гербаджии.

ГЕРБ си има твърд електорат, който гласува за партия винаги, независимо от това, кой е номиниран. Няма по-добър атестат от местните избори миналата година, където независимо, кой представителюизлъчи ГЕРБ, той несъмненно печели с изключение на Добрич и Плевен.

Колкото до машинациите... Всеки казва, че който държи властта, той има възможност за манипулации, но ако това е вярно, защо ГЕРБ спечели изборите през 2014 при положение, че БСП бяха на власт ?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 05 окт 2016 14:14

Цецо Чука написа:
greenlandia написа:Нещо да кажете за Каракачанов,поне е националист или поне се представя за такъв

Конюнктурен тулуп, който осребрява националистическата идея...

Ами аз не съм забравил , че Каракачанов само допреди малко повече от 2 години беше съратник с Бареков .Когато затвори КТБ свършиха кинтите и се разпърдя невероятната им коалиция :!:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 окт 2016 14:20

dunavfc написа:
Балкански Орел написа:Ако тая лелка победи вече ще съм 101% сигурен, че в Българтия изборите са нагласени.Особено пък още на първи тур.95% от хората с които съм говорил няма да гласуват за нея, а сред тях има и гербаджии.

ГЕРБ си има твърд електорат, който гласува за партия винаги, независимо от това, кой е номиниран. Няма по-добър атестат от местните избори миналата година, където независимо, кой представителюизлъчи ГЕРБ, той несъмненно печели с изключение на Добрич и Плевен.

Колкото до машинациите... Всеки казва, че който държи властта, той има възможност за манипулации, но ако това е вярно, защо ГЕРБ спечели изборите през 2014 при положение, че БСП бяха на власт ?

Аз и преди ти казах, навътре съм в нещата и почти никой не гласува за ГЕРБ. Няма нужда пред очите на мои познати са сменяли чувалите. Гласовете им идват от МВР и почти всички държавни служители. НА местните избори като сложиш и негласувалите се пада 1 човек от 10 да харесва герб. Сложи и циганския вот и картинката мисля, че се изяснява. Ако 10% от Пловдив са гласували за Тотев, това означава ли, че той е харесван или е точно обратното?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 05 окт 2016 14:30

Soulen написа:Няма нужда пред очите на мои познати са сменяли чувалите. Гласовете им идват от МВР и почти всички държавни служители. НА местните избори като сложиш и негласувалите се пада 1 човек от 10 да харесва герб. Сложи и циганския вот и картинката мисля, че се изяснява. Ако 10% от Пловдив са гласували за Тотев, това означава ли, че той е харесван или е точно обратното?

При мен пък протоколите от броенето на бюлетините РИК нямаха нищо общо с тези , получени в ЦИК. На кой да се оплача?
Последна промяна от vg_vasilev на 05 окт 2016 15:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 окт 2016 14:42

Soulen написа:
dunavfc написа:

Аз и преди ти казах, навътре съм в нещата и почти никой не гласува за ГЕРБ. Няма нужда пред очите на мои познати са сменяли чувалите. Гласовете им идват от МВР и почти всички държавни служители. НА местните избори като сложиш и негласувалите се пада 1 човек от 10 да харесва герб. Сложи и циганския вот и картинката мисля, че се изяснява. Ако 10% от Пловдив са гласували за Тотев, това означава ли, че той е харесван или е точно обратното?

И защо им го да го правят след като тези чували след като се преброят бюлетините и направят протоколите след това никой не се занимава да брои отново, освен ако не се наложи при разлика от проценти, равни на статистическата грешка. Това с чувалите е най-глупавото обвинение и ми е чудно, че много хора се връзват на подобни глупости. След като са оформени протоколите и са подписани от секционната комисия, ако ще всички бюлетини в чувалите да подмениш и да бъдат на една партия, те не подменят изборите, тъй като са важни протоколите.
Колкото за президентските избори, от всички сериозни участници ген. Румен Радев е най-неизвестната личност, за която до преди 2-3 месеца бяха чували малко хора и не виждам как мога да гласувам за него, дори мисля, че Илияна Йотова е по-подходяща от него за Президент, а не за вице. От другите поне се знае какво може да се очаква и позициите им относно политиката на страната и също така са познати на Обществото за разлика от него, за който освен, че подаде оставката си за да стане кандидат за президент, нищо друго не зная.

Върни се в “Свободна зона”