zlatan написа:отпадна ли задължението тази година за футболист под 21 год.Това съм го изпуснал,зашото в състава ни няма такъв.
Да, отпадна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:отпадна ли задължението тази година за футболист под 21 год.Това съм го изпуснал,зашото в състава ни няма такъв.
PSvilenov написа:Адски странен състав. Бурабия изнесен по напред, Прохазка на крилото . Деса , Аниете , Краев на пейката . Дано е предвидено нещо което феновете не знаем , защото колкото и да съм оптимист не мисля , че с този състав ще сме особено остри .
way написа:Тунде маха рацете все едно никога не е ходил на физическо :Д
Tommi написа:PSvilenov написа:Адски странен състав. Бурабия изнесен по напред, Прохазка на крилото . Деса , Аниете , Краев на пейката . Дано е предвидено нещо което феновете не знаем , защото колкото и да съм оптимист не мисля , че с този състав ще сме особено остри .
Аз отдавна искам да видя Бурабия на тази позиция, според мен може да се справи. Но беше добре Аниете да застане на крилото.
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 142 госта