1 кръг - Пирин Блг - Черно море Вн 31.07 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 1 кръг - Пирин Блг - Черно море Вн 31.07 21.15
Ако говорим за левия фланг, то може да съжаляваме, че Мони Райков си тръгна...но Васев? Че той кога НЕ е тичал като муха без глава? Не знам Мишо кога ще се върне във форма, но специално при гола на Пирин побеснях от това, което Сукуп направи. Меко казано детинско изчистване, непрофесионално!!! Не може да чистиш в тази посока като индианец, хората чистят в корнери точно за това. Много груба и много глупава грешка, която не е от липса на синхрон с другите. Нормално е да се греши обаче с толкова нови играчи при това и чужденци повечето. Жоро Илиев се връща в топ-форма и другото не е от значение 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Ако говорим за левия фланг, то може да съжаляваме, че Мони Райков си тръгна...но Васев? Че той кога НЕ е тичал като муха без глава? Не знам Мишо кога ще се върне във форма, но специално при гола на Пирин побеснях от това, което Сукуп направи. Меко казано детинско изчистване, непрофесионално!!! Не може да чистиш в тази посока като индианец, хората чистят в корнери точно за това. Много груба и много глупава грешка, която не е от липса на синхрон с другите. Нормално е да се греши обаче с толкова нови играчи при това и чужденци повечето. Жоро Илиев се връща в топ-форма и другото не е от значение
Акоо трябва да търсим вина за гола на Пирин,трябва да започнем със сгрешения пас.От там тръгна всичко,после Пламен го надбягаха при положение че имаше предимство и даже не успя да блокира центрирането,но и Мишо го беше хванала липсата.После центриране и там където трябваше да е другият ЦЗ се оказа бека.Ами той затова е бек,защото не става за ЦЗ бе хора.И накрая грешката на Чанович.Къде отиде да се бута в шамарите,не зная.Има си правила и те казват че ако двама играчи се бият за спорна топка,вратаря си седи на вратата.От написаното следва че грешката е комплексна и вина за нея има кой?Ами Гонзо разбира се.Цялата защита беше наредена на 45 ия метър,каква само празна зона за едно шило с топка в краката и едни бавни ТРИМА защитници.Единственият достатъчно бърз да стигне до топката го обвинихте за гола.Хайде малко да гледате и мислите и после да чешите клавиатурите,става ли?Относно останалата част от показаното-огромна разлика между адмирала и Гонзо в полза на втория засега.Топката на земята,атаките по остри,отново има битка за всяка топка,използвахме си статичните положения и играхме прекрасно на контра атака.Показахме отново моряшкият дух и загатнахме потенциал.На чужденците им трябва време,но по реда на номерата-Скууп е от класата на бодичека и Станчев.Онова в наказателното поле срещу Левски,Литекс-чорбарски и Лудогорец си беше дузпа.Същщото като онези двамата хубавци които споменах.Уго има еднаприлична скорост и добро центриране но поне в този мач се показа като един праволинеен и предвидим футболист.Кузма статистически се представи най добре от новите-гол и асистенция+още една полуасистенция и един добър /сравнително/удар.Иначе честно казано,ако бях аз треньора,си сядаше на пейката на полувремето,защотоо играхме с един по малко.Малик не успя да покаже нищо съществено за малкото време което престоя на терена.Искрено се надявам да влязат в някакъв игрови ритъм и разкрият потенцияла си.Засега са на средно ниво за А група.Нека отбора използва в пълна сила тези 5 мача с така наречените по-слаби отбори че да натрупат самочувствие и игрова практика,а после ще почнат и истинските битки за местата в първата шестица.Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Отбор Точки Мачове Победи Равни Загуби Голова разлика
1 Черно море 3 1 1 0 0 3 - 1 2
2 ЦСКА-София 3 1 1 0 0 2 - 0 2
3 Локомотив Пд 1 1 0 1 0 1 - 1 0
4 Ботев 1 1 0 1 0 1 - 1 0
5 Верея 1 1 0 1 0 0 - 0 0
6 Нефтохимик 1 1 0 1 0 0 - 0 0
7 Монтана 1 1 0 1 0 0 - 0 0
8 Дунав 1 1 0 1 0 0 - 0 0
9 Локомотив ГО 1 1 0 1 0 0 - 0 0
10 Левски 1 1 0 1 0 0 - 0 0
11 Берое 0 0 0 0 0 0 - 0 0
12 Лудогорец 0 0 0 0 0 0 - 0 0
13 Пирин 0 1 0 0 1 1 - 3 -2
14 Славия 0 1 0 0 1 0 - 2 -2
Ей така за кеф я пуснах.Дано всеки кръг изглежда така,поне до края на първенството!
1 Черно море 3 1 1 0 0 3 - 1 2
2 ЦСКА-София 3 1 1 0 0 2 - 0 2
3 Локомотив Пд 1 1 0 1 0 1 - 1 0
4 Ботев 1 1 0 1 0 1 - 1 0
5 Верея 1 1 0 1 0 0 - 0 0
6 Нефтохимик 1 1 0 1 0 0 - 0 0
7 Монтана 1 1 0 1 0 0 - 0 0
8 Дунав 1 1 0 1 0 0 - 0 0
9 Локомотив ГО 1 1 0 1 0 0 - 0 0
10 Левски 1 1 0 1 0 0 - 0 0
11 Берое 0 0 0 0 0 0 - 0 0
12 Лудогорец 0 0 0 0 0 0 - 0 0
13 Пирин 0 1 0 0 1 1 - 3 -2
14 Славия 0 1 0 0 1 0 - 2 -2
Ей така за кеф я пуснах.Дано всеки кръг изглежда така,поне до края на първенството!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
- Контакти:
Ама естествено, че ще го пуснеш, ние толкова изстрадахме, че като има такава картинка трябва да се показва. Не съм обвинявал Сукуп за гола, издразни ме глупавото му изчистване, тук се чисти САМО в корнер, но както ти каза беше лавина от грешки преди това....а и аз казах, нормално е да се греши по принцип, камо ли пък ние, дето се събрахме вчера, че и футбол не сме играли от година и нещо реално щото ритането нагоре не е футбол или ръгането.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
За статистиката:2008/09 при спечелването на бронзовите медали започваме сезона пак в Благоевград с победа 2-1
Пожелавам същия успех и през този сезон.Ако е рекъл Господ може и по-голям.

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Ron Jeremy
- Контакти:
тук някои "специалисти" бяха отписали Жоро Илиев ,вчера стана ясно ,че са били прави
хакам ви го!

ex Popeye
-
- Контакти:
Никой никого не е отписвал. Няколко души имаха мнение, че отбор не трябва да се гради около играч на 35 години. Нищо повече. Разбира се това предизвика бурни реакции у някои. Аз все още го мисля това. И ако спреш да се напъваш да хакаш ще го проумееш, че никой никого не отписвал, а просто е мислел за бъдещето - помисли малко - ако приемем, че отбор се гради 2 или 3 години, а Жоро е на 35 сега, то на колко ще е, когато отбора би трябвало да е изграден ?! Айде малко реализъм, а 

- thisisthelife
- Контакти:
Хареса ми стила на игра, който налага Гонзо. Нищо общо с Кольовите изпълнения тип "боц напред към нападателя и каквото стане". Имаше бързи контри, хубави атаки създадохе и доста чисти положения изпуснахме. Не помня скоро да сме играли така приятно като гост. Личи си, че играчите са още несработени и, че тепърва навлизат във форма. Кузма и Жоро Илиев започнаха да оформят тандем още от сега. От новите попълнения Цветков ми се понрави най-много - играе много чисто и покрива огромен периметър. Секо показа интересни неща а Сукуп не изглежда никак лош. Но имам и някои притеснения. Мишо продължава да бъде в лоша форма - включванията му в атака са тотал щета. Николов и Златков не са от най-бързите играчи и при гола се видя това. Някой отбор, като Лудогорец, ще ни създаде доста неприятности, защото имат бързи и повратливи играчи. Очаквам да видя Малик в игра, защото от контролите излгеждаше като по-качественият от двамата чехи. Андонов за ударна резерва ще е перфектен. Романов изигра слаб мач, но и Коконов не показа нищо особено. Има време, ще влязат във форма. Изгледите за летящ са добри, програмата ни в първите 5 кръга е повече от приемлива. Оптимист съм от показаното. Напред моряци!
Truth is hate for those that hate the truth.
-
- Контакти:
Изобщо не ме притесняват проблемите, които Лудогорец, Левски или Литекс-ЦСКА биха ни създали...Далеч повече ме притесняват проблемите, които техните рефери биха създали на отбора ни, пък дори и несработен. Всички знаем за какво говорим и как се свири срещу нас, дори макетата свикнаха да ги бутат срещу Черно Море, че реват зверски ако се свири 50 на 50 като снощи...
- thisisthelife
- Контакти:
Има го и този момент, но ако играем добре (примерно, когато победихме Лудогорец с 3-0) ще успеем, въпреки потенциалните съдийски тесли. Отборът изигра един добър мач, но личат и някои проблемни зони. Тепърва започва сезонът и има много време да се оправят. Яд ме е, че не домакинстваме на Тича, защото щеше да даде още по-голям тласък на отбора, но уви.
Truth is hate for those that hate the truth.