popokutepetel написа:Важно е Левски да вкара. Реално загуба с 2:1 е по-добра от 0:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
popokutepetel написа:Важно е Левски да вкара. Реално загуба с 2:1 е по-добра от 0:0
eelche написа:futbolqga написа:metodito написа:eelche написа:Реален изход от мача е победа за Марибор.
Оптимистичен вариант е минимална загуба за Левски и чудеса от храброст на реванша.Равенство е малко вероятно.
Честно казано за първи път от десетилетие резултат от ЕКТ не ме вълнува.За мен е по-важно отбора да се обиграе,за да е готов за важните битки от първенството.Титлата е по-важна.Аз вярвам в младите ни момчета и независимо от резултата аз ще остана верен на този отбор и треньор,на цялостната концепция и философия на господин Петрович,господин Желязков и господин Николай Илиев.
Само Левски напук на омразата!
Не знам, дали имаме шанс да отстраним Марибор. Гледал съм им мач, ама преди две години ли, не знам. Но реално, ако ги отстраним, това ще е изключително важно от психологическа гледна точка за отбора като тим, да си повярват като колектив. Знай, че ако отпаднем, медиите на жужето и Шиши ще ги сравнят със земята. Освен това, ако отпаднем и сменят тренера или въобще погледнат грандомански (е, ние тея, ако не отстраним...) направо целия отбор си заминава, а публиката ще е още по-разединена. От друга страна, ако ги отстраним, публиката ще се върне - за всеки мач!
Имаме няколко страхотни играча като Аниете, Веско, Роман, Костадинов, Венци, Йорга и донякъде Бурабия (на него не краката, а главата му е проблем) и Де Ноойер (ако е на кеф и му се играе). Пиргов показва добър потенциал също. Разбие ли се това звено, тръгне ли си един от тези - край.
Абсолютно съм съгласен! Победата в този двубой ни е жизненоважна.
Преди много години мислех,че всичко в живота трябва да бъде на всяка цена...За съжаление Света около нас не функционира така!Пак ще го кажа и повторя, на изхода от двата мача с Марибор трябва да се гледа като на част от подготовката и затова аз няма да правя драми,няма да се тръшкам и изпадам в депресии ако по-добре подготвения отбор на Марибор с по-голяма класа и авторитет ни отстрани.Да,няма да ми е приятно,но така е във футбола - ние пропиляхме златни шансове и разбихме страхотен отбор заради ЕГОТО на собственик,на спортен директор и треньор...Съжалявам,но това е ИСТИНАТА!
Преди 10 години такива мачове се взимаха само заради ИМЕТО на ПФК ЛЕВСКИ.
Преди 5 години бяха в графата задължителни.
На днешното ни положение трябва да погледнем като просто част от подготовката.
Футболната логика е такава,в мачове под напрежение играчите не могат да счупят гипса.Не очаквам нищо и Левски НЕ е фаворит в този мач.Нека да бъдем по-умерени в изказванията си и да гледаме реално на нещата.
Поздрави!
sandi74 написа:Левски са изявен аутсайдер в мачовете с Марибор но във футбола не веднъж са ставали изненади и чудеса.Нямате нито треньор нито отбор.Няма как доказан футболен капацитет,стратег и корифей като моята свидна и скромна особа да не пожелае успех и късмет на Левски срещу Марибор![]()
ФАКТ
7 е добро число написа:тия ни млатят с 4-0
и всички боклуци да си събрат багажа и да се махат
- Пеефски , Николай Илиев , Константин Баждеков , Пилето , дедо Петкович , Елин Топузаков , Валентин Захариев , Ясен Екимов , Мариян Христов
- Лукин , Пиргов , Орачев , Минев , Сашко Алвеш-ъ , Карнер , де Ноойер , Бедоя , Бурабия , Нар , Бабатумбе , Манголо , Венцислав Христов