Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуб

Мнениеот anihilator » 15 юни 2016 18:12

1982 написа:
anihilator написа:Тук споменахте , че ТИМ имали много пари да така е но Черно море не е ТИМ :!: ЧЕРНО МОРЕ Е КЛУБ ОТ ГРАД ВАРНА КОЙТО РАЗПОЛАГА СЪС СКРОМНИЯТ БЮДЖЕТ ОТ 4 милиона евро /осигурен от ТИМ/ на година и както виждате те не стигат :!:

Като не стигат, оплачете се на ТИМ, държавата трябва да се заеме с болниците, училищата, детските градини и т.н., които са в окаяно състояние и са много по-нужни, отколкото да ремонтира терените на разни богаташчета, имащи само лични автопаркове за по над 1 млн. .....

За щастие болници , училища и градини също се ремонтират .Терена не е на богаташчета а се ползва от спортната общественост на град Варна :!:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 юни 2016 18:23

Темата е тъпа и веднага казвам защо.
Всички ревем, че държавата не помагала на спорта, е помага пак рев.
Що били там парите, кандидатствали са хората, отпуснали са им.
Аз нямам нищо против, държавата да подобри условията на стадионите, след като собствениците не искат.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 юни 2016 18:36

Трябва да има еднакви критерии както за кандидатстване така и за ползване. Никой не ми дава отговор защо само ЦСКА беше длъжен да плаща наем за "Армията"?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 15 юни 2016 18:37

Red Warrior написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Red Warrior написа:... Защо нито един друг клуб не плаща за базата си на държавата, или общината, а само ЦСКА? Защо???

Кое от 9-те "ЦСКА" "плаща за базата си на държавата, или общината", мило дете!?... :roll: 8-) Ти наясно ли си, че още по времето на "титаните" с Министерството на младежта и спорта беше подписан договор за безвъзмезден наем (при условие за стопанисване и инвестиционна програма за подобрения) на базите? Какви подобрения оттогава насам (освен няколко нови химически тоалетни, че старите се бяха задръстили и умирисваха Борисовата градина) направихте на "Армията", красноармеецо!?... :roll: :lol:

Дъгловете на ЦСКА са именно и заради тези наеми. А договор за концесия с инвестиционни задължения не е "безсрочно и безвъзмеждно", което на друг език значи подарък. Хайде да сметнем какви пари за наем трябваше да платите от 97-ма година насам, когато Софиянски ви хариза базата?

Хайде да сметнем вие какъв наем щяхте да плащате, ако не бяхте изгонили генералите?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 юни 2016 18:37

До всички чорбета,ревящи за стадиона Тича.Тича е дом на ФК Тича още от създаването си и е изграден с доброволен труд от варненци.Стадиона не е бил никога общински или държавен.Когато се появи комунизма,държавата "забравиха" да го върнат.Поне от морална гледна точка тези дадени пари са нещо като изкупване на грешки.Защото иначе трябваше клуба да получи овъзмездяване за откраднатият от държавата стадион,което би следвало да е повече от този бръкнал в шопските ви задници милион.Не се наядахте,вашата мама ненагъчана.Дано се задавите от постоянното плюскане от държавната хранилка.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 15 юни 2016 18:39

ivan56 написа:Темата е тъпа и веднага казвам защо.
Всички ревем, че държавата не помагала на спорта, е помага пак рев.
Що били там парите, кандидатствали са хората, отпуснали са им.
Аз нямам нищо против, държавата да подобри условията на стадионите, след като собствениците не искат.

Държавата има задължението да помага и да се грижи за спорта при подрастващите. Професионалните отбори, да се грижат сами за базите си. Нали са все бизнесмени, можещи, знаещи - тогава да си оправят базите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 18:42

ivan56 написа:Аз нямам нищо против, държавата да подобри условията на стадионите, след като собствениците не искат.

Тогава за какво са собственици ???

Ми, аз пък не искам да си ремонтирам банята, може ли държавата да дойде и да ми я ремонтира, все пак тоя блок тя го е строила, не съм аз ??! Аз съм временен ползвател. И нямам дори автопарк за 1 милион .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 юни 2016 18:43

Готвача написа:До всички чорбета,ревящи за стадиона Тича.Тича е дом на ФК Тича още от създаването си и е изграден с доброволен труд от варненци.Стадиона не е бил никога общински или държавен.Когато се появи комунизма,държавата "забравиха" да го върнат.Поне от морална гледна точка тези дадени пари са нещо като изкупване на грешки.Защото иначе трябваше клуба да получи овъзмездяване за откраднатият от държавата стадион,което би следвало да е повече от този бръкнал в шопските ви задници милион.Не се наядахте,вашата мама ненагъчана.Дано се задавите от постоянното плюскане от държавната хранилка.

:lol: :lol: :lol:
+ 1 000 000
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 18:45

А феновете на Черно море, гледам, са много активни, когато стане дума за държавна помощ към Левски и ЦСКА, но като заговорим на тях да им се помогне, скачат веднага да бранят държавната помощ ..... май малко с двойния аршин мерим ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 15 юни 2016 18:51

ivan56 написа:... кандидатствали са хората, отпуснали са им...

Интересното е как точно на тези кандидати им отпуснаха, а за други очите се затварят широко.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”