Реал Мадрид : Ювентус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид : Ювентус
по всеки един показател сте по назад от нас така, и така да продължава .. ще ни настигнете след 100/200 години 

Hala Madrid !!
- Lord_Dexter
- Контакти:
Agentriot написа:А иначе нормално е да си мечтаете Реал да губи - нормално е да ви е страх....
УОУ,лол,рофл и както там искаш,я си направи справка последните няколко мача кой губи,че нещо ми убягва момента със страха-миналата година 2 от 2 в полза на Ювентус,така че май галактическото отборченце съставено от манекенки и примадони май трябва повече да се страхува и да се старае да победи,защото те има за какво да си връщат!!!
Много правилно "миналата година"

Lord VOODOO написа:kidmanb написа:неможе един отбор да мачка цяла Европа постоянно ... това го знаете мн добре вие от Фарса ... по един КЕШ на 15 години сте добре
Чакай да видим... казваш по един кеш на 15 години.
Ми вашият последен КЕШ е от 2002-ра година, а ние от тогава насам сме спечелили 2!!! Та хубаво си помисли през колко години печелим! И не ни гледай нас, ние станахме първият испански отбор направил златен требъл..., ти ми кажи кога Реал отново ще успее да мине 1/8 финал на ШЛ, после след колко десетилетия ще спечелите ШЛ, камоли да направите требъл!!!
И с тези 2 колко ви стават....следователно колко сте имали когато Реал взеха КЕШ за 9-ти път...а за "служебните" разбирам че с това се утешавате, че тогава ви е нямало на картата на Европа...
Радвайте се на миналата година - тя ще ви остане само...или по-точно спомена за нея...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
- Lord VOODOO
kidmanb написа:по всеки един показател сте по назад от нас така, и така да продължава .. ще ни настигнете след 100/200 години
Аз не ти ли казах да не се обаждаш неподготвен???
От вас сме назад само по 2 (ДВА) показателя:
1. Брой титли на Испания
2. Брой спечелени КЕШ!
По всичко останало ви водим!
Имаме повече купи на Испания от вас (ние имаме 25, вие 17)! Имаме повече суперкупи на Испания от вас ! Имаме повече спечелени КНК (Ние имаме 4, вие нямате нито една!!)! Имаме повече спечелени купи на УЕФА от вас! (Ние имаме 3, вие имате 2) Имаме повече спечелени суперкупи на Европа! Имаме повече спечелени мачове в ЕКТ от вас (по този показател Барса са първи в Европа)! Ние сме единственият отбор, който не е пропускал да участва в някой от турнирите на УЕФА откакто те съществуват от 1955-та година насам! (И вие, и Ман. Юнайтед, и Милан и Ливърпул и Байерн са пропускали поне по един сезон да участват в ЕКТ, само ние не сме!!!)
И най-важното по брой купи от ШЛ ще ви настигнем до 25 години!!! МАКСИМУМ!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- Lord VOODOO
Lord_Dexter написа:И с тези 2 колко ви стават....следователно колко сте имали когато Реал взеха КЕШ за 9-ти път...а за "служебните" разбирам че с това се утешавате, че тогава ви е нямало на картата на Европа...
Радвайте се на миналата година - тя ще ви остане само...или по-точно спомена за нея...
Айде поредният "разбирач" дето си няма нито грам познания по футболна история!!!
Само да ти кажа отворко, че през сезон 1955/1956 когато вие печелите първата си КЕШ, ние печелим първата си КНК!!! Просто тогава регламента е бил такъв, че ние е трябвало да играем по задължение за КНК като носител на Купата на Испания, а не за ШЛ!!! Така че не се обаждай! Двата отбора са започнали да печелят европейски трофей по едно и също време! През един и същи сезон!!! Така че МЛЪКВАЙ!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- Lord_Dexter
- Контакти:
Lord VOODOO написа:Lord_Dexter написа:И с тези 2 колко ви стават....следователно колко сте имали когато Реал взеха КЕШ за 9-ти път...а за "служебните" разбирам че с това се утешавате, че тогава ви е нямало на картата на Европа...
Айде поредният "разбирач" дето си няма нито грам познания по футболна история!!!
Само да ти кажа отворко, че през сезон 1955/1956 когато вие печелите първата си КЕШ, ние печелим първата си КНК!!! Просто тогава регламента е бил такъв, че ние е трябвало да играем по задължение за КНК като носител на Купата на Испания, а не за ШЛ!!! Така че не се обаждай! Двата отбора са започнали да печелят европейски трофей по едно и също време! През един и същи сезон!!! Така че МЛЪКВАЙ!
КЕШ--------КНК
кое ли е по-престижно...оп извинявай по задължение значи пак сте ощетени...прав си разбирачо ще ги броим равни а???
ЕДВА ЛИ...и ако обичаш спри да ми се възпаляваш тука ще си докараш инфаркт - като не ти понася излез навън...
- Lord VOODOO
Ти си пълен олигофрен! Не съм казал, че КНК е по-престижно или че е равнозначно на КЕШ, но ти беше този дето се изцепи, че Барса ги е нямало на Еврокартата, когато Реал са печелили купи в Европа!
И стига се пъна! Няма сми! Не знаеш дори половин процент от историята и статистиката на футбола, която знам аз! Нямаш никакъв шанс да спориш с мен, по-лесно ще ти е със стената или радиото!
Да признавам, че имате повече КЕШ, да избраха ви за отбор на миналият век, но ехоооооооооооооооо не живеем в 20-ти век, а във 21-и!!! Стига си живял в миналото и си се бил в гърдите с миналите ви успехи! Виж настоящето! За миналият век имате 8 спечелени КЕШа, ама колко имате за този век? За този век нима не сте зад нас? Нима ние не направихме златен требъл преди вас? Нали сте много велики? Нали сте Реал Мадрид... е кажи ми защо досега не сте успели да направите требъл?
Ето ти една мисъл казана от много по-умен от теб човек: "човек, който живее в миналото, няма настояще"! Това май е казано точно за теб, че само назад към миналите ви успехи гледаш! Е аз ще ти напомня настоящето - вече 5 години под ред не можете да минете осминафиналите на ШЛ!!!
И стига се пъна! Няма сми! Не знаеш дори половин процент от историята и статистиката на футбола, която знам аз! Нямаш никакъв шанс да спориш с мен, по-лесно ще ти е със стената или радиото!
Да признавам, че имате повече КЕШ, да избраха ви за отбор на миналият век, но ехоооооооооооооооо не живеем в 20-ти век, а във 21-и!!! Стига си живял в миналото и си се бил в гърдите с миналите ви успехи! Виж настоящето! За миналият век имате 8 спечелени КЕШа, ама колко имате за този век? За този век нима не сте зад нас? Нима ние не направихме златен требъл преди вас? Нали сте много велики? Нали сте Реал Мадрид... е кажи ми защо досега не сте успели да направите требъл?
Ето ти една мисъл казана от много по-умен от теб човек: "човек, който живее в миналото, няма настояще"! Това май е казано точно за теб, че само назад към миналите ви успехи гледаш! Е аз ще ти напомня настоящето - вече 5 години под ред не можете да минете осминафиналите на ШЛ!!!

Реал Мадрид днес ще бъде без десет от големите си звезди срещу Ювентус на полуфинала за Купата на Мира, съобщават сайтът на мадридчани.
Най-голямата липса за испанския тим със сигурност е отсъствието на Кака, който вчера направи едва първата си тренировка с новите си съотборници. Икер Касияс също е твърдо аут и на вратата ще бъде Йержи Дудек. Серхио Рамос, Раул Албиол и Алваро Арбелоа също като Кака и Касияс са само с една тренировка зад гърба си и няма да са физически готови, за да играят срещу Ювентус.
Рууд Ван Нистелрой, Мамаду Диара и Езекиел Гарай продължават да лекуват контузии и със сигурност са аут за сблъсъка с Юве.
Клаас Ян Хунтелаар и Рафаел Ван Дер Ваарт пък са оставени в Мадрид и няма да пътуват с отбора за мача, тъй като в момента ръководството на клуба уговаря трансферите на двамата в други клубове.
Най-голямата липса за испанския тим със сигурност е отсъствието на Кака, който вчера направи едва първата си тренировка с новите си съотборници. Икер Касияс също е твърдо аут и на вратата ще бъде Йержи Дудек. Серхио Рамос, Раул Албиол и Алваро Арбелоа също като Кака и Касияс са само с една тренировка зад гърба си и няма да са физически готови, за да играят срещу Ювентус.
Рууд Ван Нистелрой, Мамаду Диара и Езекиел Гарай продължават да лекуват контузии и със сигурност са аут за сблъсъка с Юве.
Клаас Ян Хунтелаар и Рафаел Ван Дер Ваарт пък са оставени в Мадрид и няма да пътуват с отбора за мача, тъй като в момента ръководството на клуба уговаря трансферите на двамата в други клубове.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
чиста победа за реал 3:1

- Lord_Dexter
- Контакти:
Ако погледнеш по-нагоре ще видиш че не аз ги зачекнах тея 9 КЕШ, да горд съм с това, но не ми е фикс идея както си мислиш, аз не знам кво говориш се едно всяка година мачкате. ОК требъл - требъл признавам го не съм като теб да отричам всичко на другия отбор и да злорадствам само, за разлика от фанатици като теб аз харесвам красивата игра а не съм кон с капаци, защото се радвах когато барса биеше (в КЕШ за примера е др въпрос) и се кефех като играеха красиво, а ти сигурно си се изкъртил от кеф когато ливърпул ни биха със супер смешна игра и супер смешен съдия...
И за край колкото и да не искате колкото и да мразите Реал те ще са фактор тази година, даже и вие го знаете но просто не искате да го признаете...
И за край колкото и да не искате колкото и да мразите Реал те ще са фактор тази година, даже и вие го знаете но просто не искате да го признаете...
Lord_Dexter написа:Ако погледнеш по-нагоре ще видиш че не аз ги зачекнах тея 9 КЕШ, да горд съм с това, но не ми е фикс идея както си мислиш, аз не знам кво говориш се едно всяка година мачкате. ОК требъл - требъл признавам го не съм като теб да отричам всичко на другия отбор и да злорадствам само, за разлика от фанатици като теб аз харесвам красивата игра а не съм кон с капаци, защото се радвах когато барса биеше (в КЕШ за примера е др въпрос) и се кефех като играеха красиво, а ти сигурно си се изкъртил от кеф когато ливърпул ни биха със супер смешна игра и супер смешен съдия...
прав си. когато почне сезона сички друго ште говорят или наи вероятно тогава садиата ште е виновен.