Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
Преди доста години едно изследване показа,че феновете на ЧЕРНО МОРЕ са най-интелигентните в БЪЛГАРИЯ !!! Сега гледайки снимката на boys 85(Черно море-Ботев) и четейки мненията на Кролик и Varnauser се уверяваме,че нищо не се е променило!!!Напук на някои твърдения,се вижда дори и с невъоръжено око,че ние феновете на НАЙ СТАРИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ,продължаваме да сме умни,красиви,интелигентни и най важното-верни!!!Напълно съм съгласен със споменатите по горе съфорумници!!!Никой не казва,че няма проблеми!!!Напротив,има ги....и са голям калабалък!!!Но за да се решат,ние всички които,милеем за този отбор трябва да сме едно цяло и да мислим само какво да дадем за просперитета на ЧЕРНО МОРЕ!!!С претенции и мрънкане,с оправдания защо не ходим на мач,нищо не можем да постигнем!!!Който обича истински,вижда добрите неща!!!Така е в живота,така е и във футбола!!!Както Кролик пише,не на всеки човек е възможно винаги да е на стадиона!!!Всеки работи,някои пътуват!!!Други като д-р Огнян Калинов и нашият съфорумник Готвача са в чужбина!!!Но любовта си е любов,където и да си!!!Не винаги (за съжаление),можеш да си на мач!!!Но винаги трябва да вярваш на своите и да мислиш за ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР !!!
Повече от ясно е.че такива като Стрелеца са двама-трима.обаче носят вреда.сякаш наистина са 90% Мисля.че е време да млъкнат
HANIBAL написа:Повече от ясно е.че такива като Стрелеца са двама-трима.обаче носят вреда.сякаш наистина са 90% Мисля.че е време да млъкнат
Оставете го него сега, няма как да ви отговори. Като се върне от двуседмичната заслужена почивка.. ще се разберете!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Новият шампион на Румъния Астра Гюргево ще се подсили с халф на Черно море за квалификациите в Шампионската лига. Румънците ще привлекат от новия сезон холандеца Марк Клок, съобщи мениджърът на играча Бисер Механджийски.
23-годишният Клок беше близо до трансфер по Нова година в АЗ Алкмаар, но сделката се развали в последния момент. На последния мач юношата на Утрехт е бил наблюдаван от двама представители на Астра, които са останали очаровани от качествата му, а и от факта, че през юни тази година става свободен агент.
Астра изненадващо спечели тази година първата си титла в Румъния, след като остави зад ксебе си гранда Стяуа. От 2014-а година той е в Черно море и за два сезона е отбелязал 1 гол в 46 мача във всички турнири.
23-годишният Клок беше близо до трансфер по Нова година в АЗ Алкмаар, но сделката се развали в последния момент. На последния мач юношата на Утрехт е бил наблюдаван от двама представители на Астра, които са останали очаровани от качествата му, а и от факта, че през юни тази година става свободен агент.
Астра изненадващо спечели тази година първата си титла в Румъния, след като остави зад ксебе си гранда Стяуа. От 2014-а година той е в Черно море и за два сезона е отбелязал 1 гол в 46 мача във всички турнири.

Отбора ни се разпада!Жалко!Всяка година едно и също..Няма желание да се изгради стабилен отбор за нещо повече от ...6-то място.Така ще е до 2019-после....не знам!Дано новия сезон не се борим за остване в елита!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- thisisthelife
- Контакти:
Никакви амбиции в това ръководство да надгражда. Парите за селекция отново са нула и ще се разчита на свободни агенти. Попаденията като Курьор, Бакари, Клок, Стенио, Венков и тн. ги има, но и некадърниците са много. Разчита се на чист късмет и случайност, а това е напълно несериозно и непрофесионално за каквито и да е ръководни органи (ако имаме такива де). На практика се разпадна един доста приличен отбор на Черно Море, който с няколко качествени попълнения в някои зони спокойно можеше да се цели в тройката. Простата равносметка за сега сочи следното - Стойчев, Маркович, Еуженио, Петков, Курьор, Райков, Кулибали, Стенио са играчи, които няма да са с нас през следващия сезон, а Бакари, Клок са потенциални напускащи. Оставането на играчи като Венков, Паланков е също под въпрос. Това са цели осем напускащи играча с много голяма вероятност да са повече от десет. Такова голямо текучество е пагубно и означава само едно - свободни агенти на килограм. Ако се уцели кьоравото с някой, се уцели, ако не - през зимата се повтаря същото.
Truth is hate for those that hate the truth.
-
- Контакти:
Всяка година е едно и също не свикнахте ли? С тая разлика, че нов формат на А група ще ни даде и цел догодина - сещате се коя ще е тя. Вегетираме си и това е спретежс тея напразни надежди. Отбор тип Славия сме и като бройка и като футбол, че вече и като тото. Никакъв смисъл няма от тая тема - за 3 г през тоя отбор минаха едно 30 футболисти, ясно е, че тая ще дойдат Драган, Петкан и т.н. Няма смисъл от нерви
Юношите толкова ли са трагични, че не ги пускат и в решен шампионат и безсмислени мачове? Все пак сред тях има и национали в съответната възрастова група. Значи са сред най-добрите на тази възраст. Няма как да са готови за мъжки футбол, но и само с тренировки няма как да стане. А и в контроли само също по-трудно ще е. При положение, че се сменят свободните агенти на по няколко месеца, т.е. не стават, поне не може ли да се заложи на по-приятния за привържениците и началниците (т.е. по-евтин) вариант. А и важна е приемствеността. Последният голям моряк - Жоро Илиев е гледал Барона и Бакърджиев. Покрай опитните играчи, каквито в момента са Жоро Илиев, Мишо Венков, Паланков, Дани Г - всеки може да се развие по-бързо. Но не съм сигурен дали може покрай играчите, които или нямат нужната класа/познания или знаят, че са само за малко (или и двете).
Тръпна в очакване да видя новите попълнения/свободни агенти. Даже може и игра да се организира - кой от тях ще излезе качествен и кой ще бъде изпъден и след колко време. Освен да се правим на мениджъри, ще можем да твърдим, че ставаме за скаути
Тръпна в очакване да видя новите попълнения/свободни агенти. Даже може и игра да се организира - кой от тях ще излезе качествен и кой ще бъде изпъден и след колко време. Освен да се правим на мениджъри, ще можем да твърдим, че ставаме за скаути

Iceberg, как можа да спреш устрема на Стрелеца
Трябва да имаме коректив, все пак.
На мен ми е интересно мнението на Гарфилд, Зеления и yavurescu. Напоследък не пишат много, а поне за първите двама съм сигурен, че не искат Кольо на Тича.
@Xamy, явно са трагични щом не ги пускат. Само виж Йосков и Беки, приличат ли ти на футболисти, които могат да изядат тревата на всяка тренировка и мач ?

На мен ми е интересно мнението на Гарфилд, Зеления и yavurescu. Напоследък не пишат много, а поне за първите двама съм сигурен, че не искат Кольо на Тича.
@Xamy, явно са трагични щом не ги пускат. Само виж Йосков и Беки, приличат ли ти на футболисти, които могат да изядат тревата на всяка тренировка и мач ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Iceberg, как можа да спреш устрема на СтрелецаТрябва да имаме коректив, все пак.
Не е важно мнението приятелю, а това, как го изказваш! Всеки има право на мнение и да си го отстоява, но си има граници и.. правила! И ако трябва да съм честен, за някои неща си е прав въпросният "устремен" и това всички го виждат. Няма нужда обаче от обиди и нападки към други потребители, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език и при това почти редовно. Всеки влиза тук да си каже какво мисли, как го мисли, защо го мисли и не е длъжен да търпи агресията на някой, да бъде нападан и обиждан, защото видиш ли.. мисли другояче. И аз не харесвам и одобрявам някои постъпки на тренера ни, но имайки предвид пък други обстоятелства около отбора, не мисля, че трябва такъв фатализъм на този етап и крайни изхвърляния. Едни са за Кольо, други против него и съм сигурен, че всеки има своите артументи, но.. решенията ги вземат паридаващите. И ако ще гоним пак "шестицата", както се и очертава.. няма чак толкова голямо значение според мен, кой ще води отбора. Въпросът е да не се мъкнем по опашката, като ставаме за смях и така и така, като няма да се борим за повече, наистина да се дава много повече шанс на младите.
Чакам с нетърпение построяването на стадиона, защото тогава ще се разбере имат ли мераци за нещо повече собствениците?! А дотогава, който и когато може да бъде на стадиона и да си подкрепя отбора, пример за което дават много от вас тук, нали Киро?!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.