djd написа:О, на майка ти п...!
Не от мен, ти не можеш да научиш нищо от никого.
Каква ни е изконната религия викаш?
Това беше добро!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
djd написа:О, на майка ти п...!
user108 написа:djd написа:user108 написа:Мене пък въобще не ме кефят разни чели-недочели "авторитети", които не са способни да изкажат свое мнение, без да се подиграват на чуждото. Да беше се осведомил първо, че титлата на нашите владетели не е "хан", пък тогава да ръсиш мозък.
Продължавай да четеш, може и да ти влезе нещо в кратуната, юроде.
О, Sancta Simplicitas! От тебе мога само да науча как "дяволът чете библията". Но не се плаши, не си първият православен сектант, който изпада в ярост, когато му лъсне дупето. Цялата ви пропаганда е гола вода за мислещите хора, надарени с разум. Вие "преоткривате" българската история, титлите на владетелите ни, изконната ни религия, въобще колкото повече се отдалечаваме от събитията, толкова по-ясно ви се "разкриват" на вас, верните последователи на Божо Димитров.
О, на майка ти п...!
О, това го бях пропуснал. Мислех си, че все пак си проявил малко разум и се укротил гнева. Но не би. Извинявай, че не мога да слеза на твоето примитивно, християнско ниво.
Тази твоя реакция показва дали работи духовната ти практика. Както писах и преди малко, ти си самоправеден християнин, а не българин. Щом можеш заради религията си да се скараш, а в реалния живот предполагам физически да нараниш и дори убиеш, друг българин, заради религията му. Разбираемо, живели сме 500 години с джихадисти, няма как да не станете и вие джихадисти с кръст. Ако живееш с пияници ставаш пияница. Това обаче не са християнските ценности, каквито четем в библията и житията на християнските отци. Прости ми, ако съм те засегнал.
user108 написа:Ами, всъщност не съм. Аз съм от "арийската група". Защо не оставите пиринчо на мира да си отиде на събора, да даде 15 си лева за вход и да служи на Бога, както го разбира. Ние не разбираме мислите на другите, но защо трябва да ги нападаме заради тях. Това не е ли джихад? Иначе пийс аут, бро. Нямам нищо против теб. Нека някакви форумни спорове не създава врагове. Обменяме мнения и аз поне се опитвам да запазя цивилизован тон. Още веднъж, прощавай, и да, наистина не те познавам, сигурно си много приятен събеседник, извън маската на анонимния интернет потребител.
парци написа:obi4am_pirin написа:...Тези всичките,които наричате сектанти са напълно легитимни законово...
Щото не точно тия правят най-големите мизерии.
djd написа:user108 написа:djd написа:user108 написа:Мене пък въобще не ме кефят разни чели-недочели "авторитети", които не са способни да изкажат свое мнение, без да се подиграват на чуждото. Да беше се осведомил първо, че титлата на нашите владетели не е "хан", пък тогава да ръсиш мозък.
Продължавай да четеш, може и да ти влезе нещо в кратуната, юроде.
О, Sancta Simplicitas! От тебе мога само да науча как "дяволът чете библията". Но не се плаши, не си първият православен сектант, който изпада в ярост, когато му лъсне дупето. Цялата ви пропаганда е гола вода за мислещите хора, надарени с разум. Вие "преоткривате" българската история, титлите на владетелите ни, изконната ни религия, въобще колкото повече се отдалечаваме от събитията, толкова по-ясно ви се "разкриват" на вас, верните последователи на Божо Димитров.
О, на майка ти п...!
О, това го бях пропуснал. Мислех си, че все пак си проявил малко разум и се укротил гнева. Но не би. Извинявай, че не мога да слеза на твоето примитивно, християнско ниво.
Тази твоя реакция показва дали работи духовната ти практика. Както писах и преди малко, ти си самоправеден християнин, а не българин. Щом можеш заради религията си да се скараш, а в реалния живот предполагам физически да нараниш и дори убиеш, друг българин, заради религията му. Разбираемо, живели сме 500 години с джихадисти, няма как да не станете и вие джихадисти с кръст. Ако живееш с пияници ставаш пияница. Това обаче не са християнските ценности, каквито четем в библията и житията на християнските отци. Прости ми, ако съм те засегнал.
Извинен си, не се терзай.
Разбирам те и тебе, не ти е лесно. Интелектуалното ти развитие е толкова високо, че не си способен да водиш нормален разговор с някого, без да даваш непрекъснато оценки кой какъв е, какво всъщност е искал да каже, какви са му убежденията и какво би направил в еди си каква ситуация. Ти просто нямаш равностоен партньор за разговор.
Обаче не си прав за гнева. Не съм ядосан. Просто латински не разбирам, мислех, че това е поздрав. И на свой ред те поздравих по нашенски.
Ако искаш, знам и други поздрави.
Маги Стралска написа:малииий.... кви религиозни спорове се вихрят.... алоу.... 21-ви век е.... само малоумниците вярват в богове..... просто.... живейте за момента.... и се наслаждавайте на живота.... необременени с религиозни простотии.....
user108 написа:Маги Стралска написа:малииий.... кви религиозни спорове се вихрят.... алоу.... 21-ви век е.... само малоумниците вярват в богове..... просто.... живейте за момента.... и се наслаждавайте на живота.... необременени с религиозни простотии.....
От жени и още по-малко от леки жени, съвети за живота не искам. Някои се наслаждаваме на живота по религиозному и това не ни обременява, а ни издига.
obi4am_pirin написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта