А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / Сряда / 18

Мнениеот korteneca » 01 мар 2016 17:20

csimoen2 написа:... но го пиша за "разбирачите" от горните коментари...

Този, който се прави на разбирач според мен си ти. Аз никъде не се правя на такъв. 8-) Даваш ми за пример Херо... Той вече имаше възможност да води Левски и се отказа, а Стоев дойде в най-трудния период. Сега времената, обстановката и управлението на отбора са съвсем различни от периода на Батков, че да даваш пример с Йоканович. Стоев получи толкова много време и доверие, защото си го заслужи. Заслужи си уважението на феновете, футболистите и отбора. И може би това е първия път в който има що годе нормален като брой и класа футболисти, а ние искаме да го махнем за да дойде жадно, гладно или овче нещо си. Не е ли по-правилно Стоев да остане за да доразвие отбора? Ако например се провали в ЕКТ тогава да се търси друг... :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 01 мар 2016 17:56

korteneca написа:
csimoen2 написа:... но го пиша за "разбирачите" от горните коментари...

Този, който се прави на разбирач според мен си ти. Аз никъде не се правя на такъв. 8-) Даваш ми за пример Херо... Той вече имаше възможност да води Левски и се отказа, а Стоев дойде в най-трудния период. Сега времената, обстановката и управлението на отбора са съвсем различни от периода на Батков, че да даваш пример с Йоканович. Стоев получи толкова много време и доверие, защото си го заслужи. Заслужи си уважението на феновете, футболистите и отбора. И може би това е първия път в който има що годе нормален като брой и класа футболисти, а ние искаме да го махнем за да дойде жадно, гладно или овче нещо си. Не е ли по-правилно Стоев да остане за да доразвие отбора? Ако например се провали в ЕКТ тогава да се търси друг... :roll:

Стоев си заслужи уважението на феновете, но главно заради човешките си качества, както и заради това, което споменаваш - поемането на отбора в труден момент.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 мар 2016 18:12

csimoen2 написа:
Никого не се опитвам да убедя, просто изказвам мнение, уважавам чуждото такова, но да се примиряваме с този треньор ми се струва посредствено....

Никой не се примирява, просто ситуацията около клуба в този момент е такава. Ако догодина се провали(под провал разбирам сезон без трофей) не виждам сила, която ще спаси Стоев, но до този момент ще има моето доверие и подкрепа, въпреки че на моменти прави огромни простотии.. ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 мар 2016 19:28

Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев определи група от 19 футболисти за предстоящото в сряда, 02.01, домакинство на Монтана. Двубоят е от 18:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.
Ето и цялата група:
Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Сърджан Лукин, Галин Ташев, Александър Александров, Сашо Александров, Максимилиан Карнер, Роман Прохазка, Мики Орачев, Георги Костадинов, Джереми Де Ноойер, Мигел Бедоя, Франсис Нар, Радослав Цонев, Божидар Краев, Георги Янев, Станислав Иванов, Венцислав Христов, Бабатунде Адениджи

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2016 21:03

Нашите се изпоконтузиха преди тоя мач. Костадинов,сега и Бурабия. Егати кутсуза...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 мар 2016 21:08

blue avalanche написа:Нашите се изпоконтузиха преди тоя мач. Костадинов,сега и Бурабия. Егати кутсуза...

Два мача играят на кръв срещу нас. Очаквах да са повече контузените от ръгбистите на Лудогорец и Черно море.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 21:42

По-скоро ми мирише, на кофти методика на превъзнесения Роко Перота.
Нищо чудно утре да пуснат Костадинов на инжекции, което ще е голяма глупост.
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 01 мар 2016 21:59

PFC Litex написа:По-скоро ми мирише, на кофти методика на превъзнесения Роко Перота.

Честно казано Перота е направо светило на фона на Екимов. Освен това издръжливостта, която момчетата демонстрираха в мача с Черно море, беше меко казано изключителна, имайки предвид на каква картофена нива се игра мачът. Не виждам към момента причини да се съмнявам в качествата на Перота.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 01 мар 2016 21:59

някои коментатори тук явно или прикрито опитват да насаждат мнения...по добре да общуват със себеподобните си....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 22:09

futbolqga написа:
PFC Litex написа:По-скоро ми мирише, на кофти методика на превъзнесения Роко Перота.

Честно казано Перота е направо светило на фона на Екимов. Освен това издръжливостта, която момчетата демонстрираха в мача с Черно море, беше меко казано изключителна, имайки предвид на каква картофена нива се игра мачът. Не виждам към момента причини да се съмнявам в качествата на Перота.

Мача във Варна беше, като на забавен каданс.
Менголо неподготвен пускат го, айде Аут
Костадинов също се контузва
Бурабия и той с мускулни травма.
Утре вероятно ще пуснат Адениджи само за да угодят на желаещити, като и той не е готов още, а това крие рискове от контузии.

Относно издръжливостта тя зависи от билките, които всички отбори вземат.
Изображение

Върни се в “Левски”