Много добре играха момчетата според мен, особено първото полувреме се случваше това, което си очаквах (е, то там ми и точният-ПП), но положенията трябва да се вкарват. Не бяха никак малко през целия мач, но объркахме тактиката след почивката, направихме и старите си изпитани грешки и резултатът е закономерен, но нищо не е свършило- и двата отбора са от един сой, но ние нямаме Лео Меси. А той направи и разликата. Мисля, че Барса не ни превъзхождаше с почти нищо през целия мач, едно владеене на топката 80:20 или нещо от сорта ми се стори- най-обикновен отбор си е това и се радвам, че се видя, но ги изпуснахме- друга истина няма. Сгрешихме, че променихме тактиката през второто полувреме, но Арсенал изповядва атакуващ стил на игра и се втурнахме напред и стана беля, предполагам, че снощи момчетата не са догледали мача Наполи-Милан и не довършихме започнатото, приличаха си донякъде с този мач преди почивката само де, после сме се запилели некъде по кръчмите. Като цяло можеше и да се върнем в мача, ама нямахме късмет и малко класа в завършващия удар, макар че на Жиру беше брилятен удара..Алексис се стараеше много, но пък той и в този мач си пролича, че тепърва ще влиза във форма. Интересен ми беше мача, но имаше много, много брак и от двете страни. Фламини пък влезе, изпълни си поръчката и даже и не се поизпоти.
Честито на Барса, но двубоят със сигурност не е решен, а мартинките може и не само да треперят, но можем и да ги отстраним. Такива резултати мен не ме плашат. Всичко се случва, дори съм виждал след изоставане от три-четири гола да се играят и продължения, то затова футболчето задържа интереса ни. Пак да попитам, защо всички го играха над? Ся на реванша е над, щото толкова голчета ще ни трябват - смел бъди, бум, бум, бум прави, друг път няма да има. И да кажем накрая, грам нищо упомрачително няма в Барса, в миналото съм гледал доста по-добри каталунци от тези (Суарез и Неймар звезди ноу уей, звезда Лео Меси само), но си тръгнаха с доста добър резултат. Няма страшно, силнички са, но няма да станат шампионче тая година може би, защото на реванша ще се случи чудото. Споко, моите басове по-трудно влизат, винаги е голема драма.

[offtopic]Нещо трябва да се стягаме в домакинските мачове, много станаха на брой белите. Верно, че кат гости ще ги отнесем, но това си е излагация, щото не можем да си зарадваме публиката у дома на какво. Не унивайте, момци, мач с мач не си прилича- знаете максимата на успеха. Ако не Арсенал, то баце Таско ще ви отсрами всичките в Шампионска лига, а квото е казал, прави го отмах!

[/offtopic]