ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Мнениеот Pichichi » 05 фев 2016 11:55

v.r.s. написа:То хубаво казваме кой не трябва да управлява, но дайте идея кой е този, който ще управлява по-добре от останалите, БСП, ДПС, Атака, БДЦ, РБ, ПФ, АБВ или някоя нова формация. Кажете кой да е, за да може да разискваме по темата, защото само да се плюе и казва, кой не трябва да е, по-скоро е хетйрство и няма нищо смислено в това.

Това е класическата защита и основен довод на гласуващите за ГЕРБ-> "по-малкото зло"!
Щом задаваш този въпрос значи все още не си изяснил в главата си че всички управлявали партии и политици са едно и също
създадено от ДС. Едни са направени политици други бизнесмени! Сегашният премиер никак не изключение а именно той като се замисля
е седял най-дълго на премиерския стол в държавата за последните 26 г. цели 5/6 г. вече е премиер. Няма друг такъв но той никога не е
виновен за всичко негативно са виновни предишните той е направил всичко хубаво. Само че аз се сещам за няколко министъра които
в неговите кабинето направиха публични нарушения на закони и дори се кефят че са над закона на прима виста се сещам за Данков
и Москов ама има и дурги.
А и хората които мислим така сме просто хейтъри защото нама друг който да е "по-малкото зло"!
Последна промяна от Pichichi на 05 фев 2016 11:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 фев 2016 11:56

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r52RCQZMU_o[/youtube]
вижте колко е жалък боко!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 12:09

Само мен ли ме хвана срам, както от Б.Б. така и от поведението на "задаващите въпроси" ?
Не става така.

Инак е ясно, Боко и въобще - цялата политическа "класа" ( аз им викам КАСТА ) ... Трябва да изхвърчат от политиката.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 фев 2016 12:17

Питат мутрата за съдебната реформа,той отговаря за еврофондовете.
Питат мутрата за коалицията с ДПС,той не може да отговори.
Питат мутрата за статията в Шпигел за Пеевски,той отговаря колко пари събрали от контрабанда.
Незнам кой се излага,но със сигурност това не са хората задаващи въпросите

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 12:25

джони написа:Незнам кой се излага,но със сигурност това не са хората задаващи въпросите

Поведението им е неадекватно, не въпросите.

А че Боко го хапят мухите, отдавна е ясно.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 фев 2016 12:27

Pichichi написа:
v.r.s. написа:То хубаво казваме кой не трябва да управлява, но дайте идея кой е този, който ще управлява по-добре от останалите, БСП, ДПС, Атака, БДЦ, РБ, ПФ, АБВ или някоя нова формация. Кажете кой да е, за да може да разискваме по темата, защото само да се плюе и казва, кой не трябва да е, по-скоро е хетйрство и няма нищо смислено в това.

Това е класическата защита и основен довод на гласуващите за ГЕРБ-> "по-малкото зло"!
Щом задаваш този въпрос значи все още не си изяснил в главата си че всички управлявали партии и политици са едно и също
създадено от ДС. Едни са направени политици други бизнесмени! Сегашният премиер никак не изключение а именно той като се замисля
е седял най-дълго на премиерския стол в държавата за последните 26 г. цели 5/6 г. вече е премиер. Няма друг такъв но той никога не е
виновен за всичко негативно са виновни предишните той е направил всичко хубаво. Само че аз се сещам за няколко министъра които
в неговите кабинето направиха публични нарушения на закони и дори се кефят че са над закона на прима виста се сещам за Данков
и Москов ама има и дурги.
А и хората които мислим така сме просто хейтъри защото нама друг който да е "по-малкото зло"!

Добре, кажи кой трябва да е, за това кой не трябва вече разбрахме?
Нека всеки да каже кой заслужава да бъде Премиер и коя политическа формация заслужава доверие и би могла да въведе ред в Държавата. Защото нали се сещаш, че няма политическа система в света, която да не се управлява от политици и само с плюене и долу този или онзи няма как да стане, а трябва да има алтернатива.
Кажи коя е тази алтернатива според теб и въпроса ми е напълно добронамерен, без да имам цел да защитавам или нападам някого?

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 фев 2016 12:29

THE G.A.M.E написа:
джони написа:Незнам кой се излага,но със сигурност това не са хората задаващи въпросите

Поведението им е неадекватно, не въпросите.

А че Боко го хапят мухите, отдавна е ясно.

Кое му е неадекватно,въпросите са си много обосновани и на място,аз ако имаш възможност щях да насера тиквата много повече

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 12:30

джони написа:Кое му е неадекватно,въпросите са си много обосновани и на място,аз ако имаш възможност щях да насера тиквата много повече

На моменти се провикват, не изчакват, припряни са и по-този начин даваха повод и възможност на Боко да бяга от питанията.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 фев 2016 12:42

THE G.A.M.E написа:
джони написа:Кое му е неадекватно,въпросите са си много обосновани и на място,аз ако имаш възможност щях да насера тиквата много повече

На моменти се провикват, не изчакват, припряни са и по-този начин даваха повод и възможност на Боко да бяга от питанията.

много са си намясто провикванията,много ясно че когато питат мутрата за евродоклада,а той почне да говори за еврофондовете не трябва да се дава възможност на боклука да се измъкне от въпроса

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 фев 2016 13:00

Картофът е свикнал да му се задават само политкоректни въпроси от политкоректни и поръчкови журналисти 8-) На истинските въпроси за реалните неща в държавата се затруднява, да не кажа че въобще не отговаря 8-) Ако не друго, поне видя че колкото и да се опитват да промиват мозъците на хората, всички са наясно за какво става въпрос и че въобще не се радва на народната любов, както се опитва да се изкара 8-) 17% му е тавана! Това е положението. От тук нататък ще върви само надолу 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”