ВЛ | 18-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 2:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: ВЛ | 18-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот old_traff » 26 дек 2015 15:39

Zeeyo написа:
MapTo_D написа:Аз само не разбирам, вие защо си разваляте празника гледайки Юнайтед на Ван ГОл? Дори и не ми хрумна, че мога да ги зяпам покрай Коледа и Нова година, след това с друг треньор и ако има промяна в играта и нагласата - пак ще имат честта да ги погледам. :lol: :) А питбула няма да бъде уволнен, ще мине сигурно и мача с Челси и тогава, а че и там ще ядем дървото също е ясно. Весели празници.

Защото да си фен значи да подкрепяш отбора както в добро, така и в лошо, а не както ти е удобно. ;)

+1878
В такива моменти се проличава кои са глорихънтъри и кои истински фенове! ;)
Сега играчите били виновни. О Боже Господи!

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 26 дек 2015 15:40

Rofles написа:
MASTER_COOL написа:Точно. Мензиси, Марсианци, Блиндари, Ереровци, Абе всички Вънка !
Най-срамното петно в историята на клуба се нанася сега. Явен и позорен бойкот, потресаваща анархия.

Марсиал и Ерера пък какво ? Блинд ??

Остави го тоя... до вчера ги хвалеше всичките, днеска само обижда. :) В такива моменти си проличава дали си истински фен.
Здраейти

prazen_hladilnik
Контакти:

Мнениеот prazen_hladilnik » 26 дек 2015 15:41

Paul Scholes написа:Треньора разбирам да го обиждате... ама играчите,които носят фанелката...аре някои са за линчуване, ама не всички. Чудя им се на някои хора тук какви фенове са изобщо, ако мога да ги нарека такива.

Аз винаги съм бил негативно настроен към 3ма играчи които играят в момента.Депай,Фелайни и Блинд.Първият освен да се кипри със скъпи дрехи и да опява на медийте колко много е постигнал друго не прави.Фелайни ,е за някой отбор ,който практикува много твърда игра.Блинд,преди го мислих за нещо стойностно,но много е предпазлив и не иска да рискува и през повечето време ми се вижда разсеян.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 дек 2015 15:42

Депай е нашият червен Азар. Играе против тренера си.
Някои искаха много да играе Ерера, аз не виждам на какво отгоре е титуляр? Прилича ми на Стефан Велев, дето беше в Левски - муха без глава. Нищо не прави.
Йънг десен бек, това е идиотско. Мата не го виждам по терена, тотално изолиран. Марсиал пък дори и симулациите не му се получават.
Абе играчите си нямат идея какво и как да го направят.
У-В-О-Л-Н-Е-Н-И-Е!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 дек 2015 15:42

Paul Scholes написа:Треньора разбирам да го обиждате... ама играчите,които носят фанелката...аре някои са за линчуване, ама не всички. Чудя им се на някои хора тук какви фенове са изобщо, ако мога да ги нарека такива.

Най-голямата путарана в форума се обажда !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 дек 2015 15:43

Момчета, просто в абсолютно очевадно, че не им се играе за Гаал-а. Сега това не им прави чест и то грам, най-вече заради тлъстите заплати, но не махнат ли ЛвГ едва ли ще запишем победа. Жалко, но ето. В момента толкова не ми се гледат, но някак не мога като има мач на Юнайтед да не го гледам, жалко, че трябва всички да страдаме един вид така, но това е положението. Пожелавам си след тоя мач да имаме нов мениджър !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 26 дек 2015 15:43

prazen_hladilnik написа:

Аз винаги съм бил негативно настроен към 3ма играчи които играят в момента.Депай,Фелайни и Блинд.Първият освен да се кипри със скъпи дрехи и да опява на медийте колко много е постигнал друго не прави.Фелайни ,е за някой отбор ,който практикува много твърда игра.Блинд,преди го мислих за нещо стойностно,но много е предпазлив и не иска да рискува и през повечето време ми се вижда разсеян.

Депай го запомних с головете му срещу Брюж и асистенцията му към Фелайни... :lol:
Здраейти

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 дек 2015 15:43

Двамата бота, особено единия който се проявява за пореден път - аре у лево а? Ти ли ще кажеш какъв фен съм бе утрепан? За кво да гледам и да се нервя, а ? Футбола е проста игра, която трябва да носи удоволствие, а не да си скъсявам живота заради някви бездарници на скамейката и други, които грам не заслужават да носят фланелката на Манчестър Юнайтед. Ще кажат те кой какъв фен е, много сте силни нещо. Ако ви харесва този Юнайтед замизлете се вие какви фенове сте, да не сте от Ливърпул случайно или някой друг отбор и да умирате от кеф как затриват отбора, а? Я се дръжте малко. :evil: :evil:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 дек 2015 15:45

К'во се карате бе пичаги.. Всеки за себе си е прав. Единия е решил, че няма да си разваля Коледата като си трови нервите гледайки отбора.. защо да не е фен ? Щом хвърля нерви по време на мачове значи би следвало да му пука ? Човека е решил по Коледа да си спести това нещо, аз например ги гледам и не си спестявам нервите, но пък всеки с правото си на избор ! :)
Изображение[/center]

prazen_hladilnik
Контакти:

Мнениеот prazen_hladilnik » 26 дек 2015 15:46

Paul Scholes написа:
prazen_hladilnik написа:

Депай го запомних с головете му срещу Брюж и асистенцията му към Фелайни... :lol:

Пък аз с една снимка в която има надписи на обувките му и дрехите му колко струват.Като видях това бях на 80 процента ,че тоя ще е само един перкаджия и САФ никога нямаше да го привлече в отбора си.Не напразно преди началото на сезона един бивш вече скаут на Юнайтед каза ,че е гледал Депай и му е дал слаба оценка .

Върни се в “Манчестър Ю”