Мнениеот Графът » 23 ное 2015 09:51
джока, нищо не може да го изключи този вариант. смяната на името явно е възвратен процес. утре разни червени кратуни като му вдигнат кръвното, взима си гришата бохчата и хайде пак в ловеч. стадиона ще иска една метла или най-много боя и пак ще готов за бой с всички. на някои не им изнася, но има документи, които доказват, че пловдивския локомотив е закрит за сметка на преместения и преименуван велбъжд. посткомунистическото сдружение "Ботев" Пловдив прие отстъпеното правото на участие в югоизточна в група на металик сопот срещу дългове в размер на 50-60к лв. така ние си спестихме резултатите, които сега регистрира локо сф, а отборът на металик сопот си остана същия без никакви юридически санкции, защото си плати задълженията, но продължи да играе в б областна група зона север, където през есента на 2011г. аз съм играл срещу тях на това ниво. за берое не знам подробности, ама камилата и сега да го питате ще ви каже, че е вкарал село в а група и това му беше голямата закачка с гришата.
от друга страна всеки отбор го правят феновете му. лошо би било ако си първи във в група с 30 победи, а на есен просто преставаш да съществуваш, нито в б, нито във в група. няма как да се закачи нищо към идващия от ловеч в софия отбор, освен една червена петолъчка, ако не ги е срам де...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!