II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 19:58

Кашчей написа:
Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:
niki4Him написа:Жалки чорбенца и смешни журналисти..особено от Тъпспорт....на мача на чорбата имаше не повече от 6000 души, а Ботев във В група имаше по 12 000....
Това ако беше първи мач на Левски щеше да има минимум 15000

Минимум 15к ХАХАХА :lol:
@ Вие кошарата не може да си напълните в момента и сте 10 маршрутки хора, тръгнал 15к да събира ( ние като бяхме 10 мача без гол и 11 без победа бяхме по 5к на Армията и 2к навънка) а вие 150 човека ХАХА.. на луната може и да съберете толкова някой ден.
@ ЦСКА София диктува правилата в момента... така, че за бройка по-добре не говори, че ставате смешни!

Напълни националния и ми се обади, смешник.

Изхвърлете действащ европейски шампион от ШЛ пред 70 000 хиляди на Васил Левски и ми се обади, смешник!

Ти гледа ли ги тия мачове, Тео? Да не мислиш, че тия 70 000 са били само привърженици на ЦСКА "Септемврийско знаме" тогава?!

ПП- Можеш ли да ми обясниш, какво точно означава изразът "Действащ европейски шампион"?! И "Аякс", и "Нотингам" и "Ливърпул" бяха в турнира КЕШ, защото бяха шампиони на първенствата си, а не защото бяха носители на КЕШ.

Европейски клубен шампион какво може да значи бе, луд?
@ Аман от тебе и твоите малоумни РЕ въпроси.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 авг 2015 20:06

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:
niki4Him написа:Жалки чорбенца и смешни журналисти..особено от Тъпспорт....на мача на чорбата имаше не повече от 6000 души, а Ботев във В група имаше по 12 000....

@ Вие кошарата не може да си напълните в момента и сте 10 маршрутки хора, тръгнал 15к да събира ( ние като бяхме 10 мача без гол и 11 без победа бяхме по 5к на Армията и 2к навънка) а вие 150 човека ХАХА.. на луната може и да съберете толкова някой ден.
@ ЦСКА София диктува правилата в момента... така, че за бройка по-добре не говори, че ставате смешни!

Изхвърлете действащ европейски шампион от ШЛ пред 70 000 хиляди на Васил Левски и ми се обади, смешник!

Ти гледа ли ги тия мачове, Тео? Да не мислиш, че тия 70 000 са били само привърженици на ЦСКА "Септемврийско знаме" тогава?!

ПП- Можеш ли да ми обясниш, какво точно означава изразът "Действащ европейски шампион"?! И "Аякс", и "Нотингам" и "Ливърпул" бяха в турнира КЕШ, защото бяха шампиони на първенствата си, а не защото бяха носители на КЕШ.

Умнико, въпросът е какво означава ДЕЙСТВАЩ европейски шампион, а не какво означава европейски шампион!
Дано да ви отцепят Септември, че имат да ви връщат яко и за 1948-а и за 1969-а!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 10 авг 2015 20:18

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:

Няма смисъл да се обясняваш на синовете не пеевски дпс-то или с ловешкия трол.Чалмите сега са заети да учат корана а латекса го е яд,че до две години отборчето му заминава в историята.

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 10 авг 2015 20:18

2:0 и кой от къде е! :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 20:19

W84me написа:
Teo написа:
Изхвърлете действащ европейски шампион от ШЛ /КЕШ/ пред 70 000 хиляди на Васил Левски и ми се обади, сме6ник!

Кога бе, сапун, кога? От тия 70 000 да ти кажа ли колко са били наряд на тоя мач или сам ще се сетиш?

Баща ми и дядо ми са били на стадиона нема какво да ми казваш точно ти, подуянец :idea:
@ Вашите изкривени мозъчни фантазии съм ги слушал достатъчно! Можеш на някой друг да се пробваш да му ги пробуташ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 авг 2015 20:29

Септември е един от преките ни конкуренти за влизане в Б група и една убедителна победа би била добре дошла по пътя ни към завръщане в професионалния футбол! ;)

Прогноза: 3-0 за армейците!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 20:37

GOLEADOR написа:Септември е един от преките ни конкуренти за влизане в Б група и една убедителна победа би била добре дошла по пътя ни към завръщане в професионалния футбол! ;)

http://fcseptemvri.com/teams/predstavitelen-tim/team

Ето ги и техните футболисти :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 авг 2015 20:47

Дошъл някакъв оръфляк във форума на ЦСКА да плюе по отбора като завижда на успехите ни!Аз бях на полуфиналния ни мач срещу Барселона.Никой фен на друг български отбор не е и няма да изпита това чувство да си на полуфинален двубой от ЕКТ!Нито пък да види как неговия тим побеждава актуалния европейски шампион.Вместо да си гледа отбора и да иска да достигне успехите на ЦСКА,той дошъл да плюе по армейците,мишка смотана!

Потребителски аватар
GOLEADOR

до мишлето

Мнениеот GOLEADOR » 10 авг 2015 20:48

Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2015 20:48

Teo написа:
GOLEADOR написа:Септември е един от преките ни конкуренти за влизане в Б група и една убедителна победа би била добре дошла по пътя ни към завръщане в професионалния футбол! ;)

http://fcseptemvri.com/teams/predstavitelen-tim/team

Ето ги и техните футболисти :idea:

Тия не са бармани...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Кошче за отпадъци”