Кашчей написа:Teo написа:W84me написа:Teo написа:niki4Him написа:Жалки чорбенца и смешни журналисти..особено от Тъпспорт....на мача на чорбата имаше не повече от 6000 души, а Ботев във В група имаше по 12 000....
Това ако беше първи мач на Левски щеше да има минимум 15000
Минимум 15к ХАХАХА![]()
@ Вие кошарата не може да си напълните в момента и сте 10 маршрутки хора, тръгнал 15к да събира ( ние като бяхме 10 мача без гол и 11 без победа бяхме по 5к на Армията и 2к навънка) а вие 150 човека ХАХА.. на луната може и да съберете толкова някой ден.
@ ЦСКА София диктува правилата в момента... така, че за бройка по-добре не говори, че ставате смешни!
Напълни националния и ми се обади, смешник.
Изхвърлете действащ европейски шампион от ШЛ пред 70 000 хиляди на Васил Левски и ми се обади, смешник!
Ти гледа ли ги тия мачове, Тео? Да не мислиш, че тия 70 000 са били само привърженици на ЦСКА "Септемврийско знаме" тогава?!
ПП- Можеш ли да ми обясниш, какво точно означава изразът "Действащ европейски шампион"?! И "Аякс", и "Нотингам" и "Ливърпул" бяха в турнира КЕШ, защото бяха шампиони на първенствата си, а не защото бяха носители на КЕШ.
Европейски клубен шампион какво може да значи бе, луд?
@ Аман от тебе и твоите малоумни РЕ въпроси.