Трябва да гледаме малко по-позитивно. Да, трудно ще се класираме, но ще можем да наблюдаваме на живо двама от 4-мата най-добри футболисти в света вероятно при последните им изяви с националната фланелка (другите двама са Нойер и Мюлер, да не станат грешки

). Бяхме щастливци, че имахме възможност да се "сбогуваме" с Клозе и той дори ни донесе късмет. Защо същото да не направят и Робери? Аз съм сигурен, че в най-лошия случай от Холандия и Франция ще вземем 1 точка. Лалетата играят традиционно трудно срещу нас, ако не се лъжа даже ние все още имаме
положителен баланс срещу тях. По принцип са много силни, но невинаги се раздават на максимум, хваща ги понякога безидейността. Французите пък все още имат едно наум заради 1994. С шведите ние играем трудно, но аз това го отдавам повече на психика, отколкото на някаква съществена разлика в класите и качествата. Ако се работи в тази посока всичко е възможно. В кръга на шегата, Златан като ни наговори преди мача как нищо не става от нас съдбата ще намери начин да му го върне. Нерядко е по-добре да си в позицията на аутсайдер, защото едно че ще те подценяват и второ: видяхте какво направихме при предните квалификации, които също ги бяхме отписали по аналогични причини. И не на последно място - от тези мачове можем да спечелим много от телевизионни права, от това че цяла Европа ще гледа към тази група, както и от факта, че всяка евентуална победа срещу някой от тези отбори би ни дала мощен тласък към някоя по-висока урна.