Избраха млада руска фашистка за Мис на РФПЛ-2015 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Избраха млада руска фашистка за Мис на РФПЛ-2015 г.

Мнениеот diplomat » 23 юли 2015 01:35

Тези, които обясняваха за ВОВ, ще кажат ли как това е нормално? И с какво право се наричат украинците фашисти? :?:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юли 2015 09:25

diplomat написа:Тези, които обясняваха за ВОВ, ще кажат ли как това е нормално? И с какво право се наричат украинците фашисти? :?:

Нормалните украинци никой не ги нарича фашисти ;) Има разни полу-военни формирования, които си бият на, да речеме, крайно десни формирования, щото фашисти е друго
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 23 юли 2015 15:47

Цецо Чука написа:P.S. Между другото руснак-фашист ми звучи като негър от Ку Клукс Клан...

А бе негър от Ку Клукс Клан не съм видял, но ето това е реално:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HmXu6G7DTsM[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 15:56

boabbb написа:
diplomat написа:Тези, които обясняваха за ВОВ, ще кажат ли как това е нормално? И с какво право се наричат украинците фашисти? :?:

Нормалните украинци никой не ги нарича фашисти ;) Има разни полу-военни формирования, които си бият на, да речеме, крайно десни формирования, щото фашисти е друго

Би ли казал какво е фашисти и каква е огромната им разлика от нацистите?

Къде се е зародил фашизмът знам, знам и защо се нарича така. Не ми е ясна само разликата с нацистите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юли 2015 16:04

Кашчей написа:
boabbb написа:

Къде се е зародил фашизмът знам, знам и защо се нарича така. Не ми е ясна само разликата с нацистите.

Националсоциализмът е нещо като подразделение на фашизма - и двете са крайнодесни политически идеологии... Не съм казал, че са някакви коренно различни неща :roll: Основната разлика е, че фашизмът поставя държавата и нейната важност и сила на първо място, докато националсоциализмът има държавата и нейната сила като средство за постигане на по-висша цел ( при чичо Адолф е било превъзходството на арийската раса )... Като цяло идеите може и да не са толкова лоши, чисто управнически, стига да не се реализират от ненормалници :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 16:15

boabbb написа:
Кашчей написа:
boabbb написа:

Националсоциализмът е нещо като подразделение на фашизма - и двете са крайнодесни политически идеологии... Не съм казал, че са някакви коренно различни неща :roll: Основната разлика е, че фашизмът поставя държавата и нейната важност и сила на първо място, докато националсоциализмът има държавата и нейната сила като средство за постигане на по-висша цел ( при чичо Адолф е било превъзходството на арийската раса )... Като цяло идеите може и да не са толкова лоши, чисто управнически, стига да не се реализират от ненормалници :lol:

И двете са тоталитарни и агресивни, поставящи на първо място партията, която се идентифицира с държавата. Налагат тотален контрол, развиват силна военна доктрина, с цел реванш-едните, защото не са допуснати до голямата баница след ПСВ, а другите, защото тази баница им е отнета. Италианците обаче, като по-специални, са повече оперетен вариант на националния тоталитаризъм, особено във военно отношение.
Любопитно ми е, след като официално фашистка партия има само в Италия, а НСДАП е само в Германия, като какви трябва да се определят режимите на Франко и Салазар, както и на ген. Антонеску, адмирал Хорти :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юли 2015 16:30

Както и да е - в случая имаме налице тема, в която колегата DANS си изкарва надницата с плюене по Русия ... За чий к*р - знае ли човек :? А за чий к*р не е заключена тая тема ... Смятам да пусна някаква хардлайнерска тема, тип "alexandrov77" - да видиме какво ще стане :x

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 юли 2015 21:10

pomiqr269 написа:
River Plate написа:Е и?

Какво значение има, че е фашистка, нали не се оценяват политическите и възгледи, а красотата? Нали това е демокрацията, защо трябва да дискриминираме някой, защото има други политически, религиозни или нравствени възгледи?

Много тъпа тема! Момичето е много хубаво и заслужава наградата. :idea:

Тъп ли си? Фашизма е забранен.

Пълни глупости са това. Нагоре-надолу се разхождат келеши с ликове на терориста Че Гевера, но само някой да си вдигне ръката и става голям проблем.

Дивотии са това. Всеки може да си вярва в каквото иска, но да не пречи на другите и да не го вменява.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 24 юли 2015 14:07

По-добре млада руска фашистка , отколкото терополово Кончита Вурст!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Върни се в “Футбол - Свят”