"А" група 2-ри кр. Локомотив Пловдив - Берое - неделя 21:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: "А" група 2-ри кр. Локомотив Пловдив - Берое - неделя 21
Седи мирен бе 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Здравейте на всички.
Повтарям,че е хубаво да се гледа реално на нещата. Берое градят този отбор бавно и методично вече трета година, при пълен финансов комфорт, като купуват почти всеки, който поискат поне от нашето първенство...това лято взеха Делев, Божилов, Том, Филипов и т.н.
В този мач не са ни смачкали. Надиграха ни, но не категорично...пр 1:1 имахме шанс и за победа.
Ако беше вкарал Боне, със сигурност щяхме да вземем точка, а защо не и три.А берое са отбор , от който голяма част от играчите са по-добри от нашите и имат дълга резервна скамейка.В края на мача Беройци чистеха на два пъти от голлинията........
За мен, според играта този мач трябваше да свърши равен.
Нашите футболисти се раздадоха докрай.
Ами наистина, това са ни възможностите и според тези възможности се представихме добре.
Пак се , чудя , реално какво очаквате?
Прави ми впечатление , че много хора са коментирали в темата по време на мача, други търсят стрийм.......много лошо.Така не помагате на никой братя.
Изказването, че треньора ни,който и да е той, пиел бира в деня на мач, а не ги тренирал е .....скандално.
Няма нищо лошо да се ядосвате и аз се ядосвам. Ама като гледам футболната реалност в България..кво да кажа..не е голяма изненада, това което се случва. Аз съм гледал и много по-слаб Локомотив, ама пак сме се оправяли някак си.
Още нещо. хора пред телевизорите, а дори които идват на стадиона да сменят трениори е малко несериозно.
Моля ви, нека си говорим за футбол, колкото и да няма
..за положения, тая шо нвлезе и т.н.
А тука чета само негативизъм...тоя колко е слаб, ония за нищо не ставал, аматьори били ...ами дори да е така.
Дали помагате като това се повтаря по хиляда пъти?
И без това всичко е изпълнено с негативизъм и омраза, не може ли поне любимия ни отбор да подкрепяме и в радост , и в болка?
а?
според мен може.
Още нещо. хора пред телевизорите, а дори такива,които идват на стадиона да сменят трениори е малко несериозно.
Нека си гледаме нашата работа. Да си подкрепяме отбора и в тежки моменти,каквите не малко сме имали и както винаги сме го правели.
Все пак, нека не забрвяме кои сме все пак.
НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ
Повтарям,че е хубаво да се гледа реално на нещата. Берое градят този отбор бавно и методично вече трета година, при пълен финансов комфорт, като купуват почти всеки, който поискат поне от нашето първенство...това лято взеха Делев, Божилов, Том, Филипов и т.н.
В този мач не са ни смачкали. Надиграха ни, но не категорично...пр 1:1 имахме шанс и за победа.
Ако беше вкарал Боне, със сигурност щяхме да вземем точка, а защо не и три.А берое са отбор , от който голяма част от играчите са по-добри от нашите и имат дълга резервна скамейка.В края на мача Беройци чистеха на два пъти от голлинията........
За мен, според играта този мач трябваше да свърши равен.
Нашите футболисти се раздадоха докрай.
Ами наистина, това са ни възможностите и според тези възможности се представихме добре.
Пак се , чудя , реално какво очаквате?
Прави ми впечатление , че много хора са коментирали в темата по време на мача, други търсят стрийм.......много лошо.Така не помагате на никой братя.
Изказването, че треньора ни,който и да е той, пиел бира в деня на мач, а не ги тренирал е .....скандално.
Няма нищо лошо да се ядосвате и аз се ядосвам. Ама като гледам футболната реалност в България..кво да кажа..не е голяма изненада, това което се случва. Аз съм гледал и много по-слаб Локомотив, ама пак сме се оправяли някак си.
Още нещо. хора пред телевизорите, а дори които идват на стадиона да сменят трениори е малко несериозно.
Моля ви, нека си говорим за футбол, колкото и да няма

А тука чета само негативизъм...тоя колко е слаб, ония за нищо не ставал, аматьори били ...ами дори да е така.
Дали помагате като това се повтаря по хиляда пъти?
И без това всичко е изпълнено с негативизъм и омраза, не може ли поне любимия ни отбор да подкрепяме и в радост , и в болка?
а?
според мен може.
Още нещо. хора пред телевизорите, а дори такива,които идват на стадиона да сменят трениори е малко несериозно.
Нека си гледаме нашата работа. Да си подкрепяме отбора и в тежки моменти,каквите не малко сме имали и както винаги сме го правели.
Все пак, нека не забрвяме кои сме все пак.
НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ
- Пловдив1926
- Контакти:
Само за мен ли при ОЧЕВИДНА НАГЛА И НАРОЧНА ИГРА С РЪКА се дава червен картон?!
Тоя същия, който трябваше да бъде изгонен ни вкара гола, след като нашия малоумник пропусна от два метра. Въобще да се говори, че марулите са ни надиграли е СМЕШНО. Просто извадиха късмет и съдята им помогна.
Тоя същия, който трябваше да бъде изгонен ни вкара гола, след като нашия малоумник пропусна от два метра. Въобще да се говори, че марулите са ни надиграли е СМЕШНО. Просто извадиха късмет и съдята им помогна.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
"да се говори, че марулите са ни надиграли е СМЕШНО. Просто извадиха късмет "...абсолютно.
Мачът си беше равностоен, а можехме и да бием.
За червения картон, може....ако е било умишлено, ама не съм гледал повторениякато се прибрах, щото ме е яд, че не бихме марулите.
Малко извън темата :
Нека гледаме по-ведро на нещата.Има и забавни новини. Тея, които играят извън града , а именно в
с. Коматево, си назначиха треньор, който се казва Ermin Siliak - SILIAK
AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAAHAHAHAH много им приляга.
Ш**АЙ ЖЪЛТИТЕ
Мачът си беше равностоен, а можехме и да бием.
За червения картон, може....ако е било умишлено, ама не съм гледал повторениякато се прибрах, щото ме е яд, че не бихме марулите.
Малко извън темата :
Нека гледаме по-ведро на нещата.Има и забавни новини. Тея, които играят извън града , а именно в
с. Коматево, си назначиха треньор, който се казва Ermin Siliak - SILIAK
AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAAHAHAHAH много им приляга.
Ш**АЙ ЖЪЛТИТЕ

- Пловдив1926
- Контакти:
Ермин Силяк Селски, някъв с турски произход, който не е бил 3 години треньор
Препоръчан от Мъри Стоилов. Почнах да се притеснявам, че ни уморят с правилен футбол тия 

Пловдив1926 написа:Само за мен ли при ОЧЕВИДНА НАГЛА И НАРОЧНА ИГРА С РЪКА се дава червен картон?!
Един който го сравняват с Краля на футбола вкара гол с ръка на четвъртфинал на Мондиала, ти искаш в България да изгонят някаква чернилка за това. Разбира се, че е за червен картон. Тоя кръг съдиите много ги беше напекло Слънцето, припомни си и отменения гол на Литекс с/у Левски.
- Пловдив1926
- Контакти:
За мен е учудваща тоталната липса на реакция от футболисти и от ръководство (ако имаме такова) както и от треньора (ако имаме такъв). Явно всичко живо е отебало всякаква работа и чака новия месия да дойде с торбите с пари.
Пловдив1926 написа:За мен е учудваща тоталната липса на реакция от футболисти и от ръководство (ако имаме такова) както и от треньора (ако имаме такъв). Явно всичко живо е отебало всякаква работа и чака новия месия да дойде с торбите с пари.
И аз имам чувството, че се очаква нещо. И все пак, аз ли съм единствения, който смята, че Ласиман беше безобразен? Вълчев ми се вижда като Марадона до този мързелив французин.
- Пловдив1926
- Контакти:
Игра добре първото полувреме, на второто се видя липсата на физическа подготовка. Виж Кики-то беше безобразен константко до момента на смяната си, след това беше безобразен на пейката дори. Мартин също - няма нито едно спечелено единоборство, бутне го някой малко и вдига ръцете във въздуха - тотален леш. И още издънки махме ама тия двамата как блеснаха с неможене не е истина. А да и бонус тоя глупак дето от два метра на празна врата уби чайка на тераса в блок 100 в Тракия също трябва да се качи на стълбицата 

Пловдив1926 написа:Игра добре първото полувреме, на второто се видя липсата на физическа подготовка. Виж Кики-то беше безобразен константко до момента на смяната си, след това беше безобразен на пейката дори. Мартин също - няма нито едно спечелено единоборство, бутне го някой малко и вдига ръцете във въздуха - тотален леш. И още издънки махме ама тия двамата как блеснаха с неможене не е истина. А да и бонус тоя глупак дето от два метра на празна врата уби чайка на тераса в блок 100 в Тракия също трябва да се качи на стълбицата
Добре, ама черния нямаше верен пас на по-далече от 2 метра от него. Обикновенно просто му е отнемаха или му беше малък терена. Безобразен е най-безобидноте, което мога да кажа за него.