СКАНДАЛ! БФС погази правилниците си заради Лудогорец!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: СКАНДАЛ! БФС погази правилниците си заради Лудогорец!

Мнениеот veselinsk » 27 май 2015 01:04

1Neutralen написа:
Raid написа:Потресаващо е как феновете на генно-модифицираното отроче на гелосаната мастия си позволяват да наглеят. Вместо да замълчат и да не коментират откровеното надупване на продажния БФС, те се опитват да носят от сто кладенци вода, само и само да изкарат корупционната си политика правилна. Кремвиршчета, времето ви неумолимо изтича. Вървите надолу по наклонената плоскост и не е далеч времето, когато ще се върнете в дупката, от която сте изпълзели. Аре марш оттук, с олигофрени не ми се говори.

За мен важното е че Лудогорец прослави България в Европа, и накара много деца да станат фенове на Лудогорец. Това е бъдещето. Не ме интересува какво мислят разни деградирали хора.

Надали, освен турското малцинство у нас, нормалните българи разбирайки,че ставането на фен на Лудогорец е придружено със сюнет ще се откажат веднага.
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 май 2015 01:05

veselinsk написа:Много ме радват разградските глорихънтърчета как се изживяват като Домусчиевци - закривали и печелили едва ли не самите те. И когато една сутрин Домус гел стане с гъза нагоре и каже "край! наиграх се, не ми е интересно вече" и Арена Лудогорец ще се превърне обратно в това, което винаги е била - пасище за разградския добитък

Колко мечтателя пяха този припев..............
Некои не додеяха да ти пригласят!
Амин! :cry:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 май 2015 01:09

Долно уйно написа:Пази Боже сляпо да прогледа.

Дъст, Galacom, PFC Litex, Bad boy, Долно уйно, само не ми е ясно какво целиш с тези многобройни никове... :roll: Някакво заболяване ли имаш?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 май 2015 01:14

volf написа:
veselinsk написа:Много ме радват разградските глорихънтърчета как се изживяват като Домусчиевци - закривали и печелили едва ли не самите те. И когато една сутрин Домус гел стане с гъза нагоре и каже "край! наиграх се, не ми е интересно вече" и Арена Лудогорец ще се превърне обратно в това, което винаги е била - пасище за разградския добитък

Цели 4(четири!) години. Цяла вечност в лудогорската митология :)
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 май 2015 01:22

veselinsk написа:
volf написа:

Цели 4(четири!) години. Цяла вечност в лудогорската митология :)

Четири години в Лудогорската митология са си точно четири години тотална хегемония!
Като гледам колко си объркан допускам че си жълтичък?!
Ще ми припомниш ли кога и колко години трая хегемонията на жълтото че ми се губи из столетието?
Ще ми разкажеш ли за някоя от победите ви над шампиона Лудогорец (наричам ги така защото двете думи не са се разделяли отдавна)
Последна промяна от volf на 27 май 2015 01:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 27 май 2015 01:26

volf написа:Закрихме "червените", почти сме приключили и с "жълтите"!

Ти пък какво си закрил бе, овньо? От Бургас през Рязанград, тръгнал в София да закрива! Смешко! Преди 4г имаше ли регистрация във форума, беше ли въобще привърженик на някой отбор? Едва ли. Същия "фен" си, като онези от лондонския ДАП, дето били от Челси преди да ги навести чукотския. :oops: :oops: :oops:
Последна промяна от Red thunderstorm на 27 май 2015 01:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 май 2015 01:29

Red thunderstorm написа:
volf написа:Закрихме "червените", почти сме приключили и с "жълтите"!

Ти пък какво си закрил бе, овньо? От Бургас през Рязанград, тръгнал в София да закрива! Смешко! Преди 4г имаше ли регистрация във форума? Едва ли. Същия "фен" си, като онези от лондонския ДАП, дето били от Челси преди да ги навести чукотския. :oops: :oops: :oops:

Стига ве............ - разкри ме! :o

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 май 2015 01:33

volf написа: Четири години в Лудогорската митология са си точно четири години тотална хегемония!
Ще ми припомниш ли кога и колко години трая хегемонията на жълтото че ми се губи из столетието?
Ще ми разкажеш ли за някоя от победите ви над шампиона Лудогорец (наричам ги така защото двете думи не са се разделяли отдавна)

По-добре никога титла и победа да не видя докато съм жив отколкото да се асоциирам с такива създания като тези на снимката :lol: Айде лека нощ, оставям те да броиш лудогорски титли и да си мечтаеш,че си Домосчиеф 8-)
Изображение
Последна промяна от veselinsk на 27 май 2015 01:35, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 27 май 2015 01:35

:shock:
Фенове и фенки- един дол дренки! :oops:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 май 2015 01:37

veselinsk написа:
volf написа: Четири години в Лудогорската митология са си точно четири години тотална хегемония!

По-добре никога титла и победа да не видя докато съм жив отколкото да се асоциирам с такива създания като тези на снимката :lol:
Изображение

" Асоцирай" се с Татко Барба ако искаш, това няма да промени факта че си комплексар и си нямаш отбор или пък той не струва (сравнявайки го с шампиона Лудогорец)! :idea:

Върни се в “Футбол - България”