Селекция и подготовка - лято 2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка - лято 2015
Този Саша не игра ли при злополучното отпадане на ЦСКА от колоса Мура ? Ако е същия този, то какво да си говорим. С влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига си мислех, че колкото и да ни е умряло първенството то поне името Лудогорец е придобило някаква тежест в Европа, обаче като виждам за какви играчи се преговаря и се водят, явно тези успехи не означават абсолютно нищо. Не мога да разбера как например скромни румънски отбори от средата им и надолу взимат различни африкански национали при това отлични голмайстори, а в Лудогорец се водят някакви незнайни португалци и бразилци.
dido1302 написа:... С влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига си мислех, че колкото и да ни е умряло първенството то поне името Лудогорец е придобило някаква тежест в Европа, обаче като виждам за какви играчи се преговаря и се водят, явно тези успехи не означават абсолютно нищо. ...
Договарянето на Саша ли те убеди в това или преди това беше решил да принизиш тези успехи?
Дали не допускаш грешка в оценката на играча и успехите?
dido1302 написа:Този Саша не игра ли при злополучното отпадане на ЦСКА от колоса Мура ? Ако е същия този, то какво да си говорим. С влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига си мислех, че колкото и да ни е умряло първенството то поне името Лудогорец е придобило някаква тежест в Европа, обаче като виждам за какви играчи се преговаря и се водят, явно тези успехи не означават абсолютно нищо. Не мога да разбера как например скромни румънски отбори от средата им и надолу взимат различни африкански национали при това отлични голмайстори, а в Лудогорец се водят някакви незнайни португалци и бразилци.
Саа е тоя дето разкова Берое в Лига Евроа с гол от центъра.Футбола е отборна игра.Кой е виновен,че саа бе заобиколен от лузъри в ЦСКА.Ся като ви уие няколко ъти ще го ризнае.
bazukata написа:dido1302 написа:Този Саша не игра ли при злополучното отпадане на ЦСКА от колоса Мура ? Ако е същия този, то какво да си говорим. С влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига си мислех, че колкото и да ни е умряло първенството то поне името Лудогорец е придобило някаква тежест в Европа, обаче като виждам за какви играчи се преговаря и се водят, явно тези успехи не означават абсолютно нищо. Не мога да разбера как например скромни румънски отбори от средата им и надолу взимат различни африкански национали при това отлични голмайстори, а в Лудогорец се водят някакви незнайни португалци и бразилци.
Саа е тоя дето разкова Берое в Лига Евроа с гол от центъра.Футбола е отборна игра.Кой е виновен,че саа бе заобиколен от лузъри в ЦСКА.Ся като ви уие няколко ъти ще го ризнае.
Аз не съм от ЦСКА така, че не важи за мен този коментар. Просто се надявам Лудогорец отново да се класират в ШЛ, а си мисля, че след непрекъснати новини за напускащи и евентуални нови изходни трансфери е редно да има положителни новини и за нови играчи при това качествени такива. Дано да дойдат, но ми се струва, че лудогорци не са много наясно с трансферната си политика за момента. Ангуло според мен им беше сериозен гаф. Това, че е играл в Примера не означава задължително, че един играч е класа. Трябва да се следят по-изкъсо набелязаните играчи и изобщо да се работи в посока на създаване на добро скаутско звено - представям си нещо от типа на Порто.
dido1302 написа:bazukata написа:dido1302 написа:Този Саша не игра ли при злополучното отпадане на ЦСКА от колоса Мура ? Ако е същия този, то какво да си говорим. С влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига си мислех, че колкото и да ни е умряло първенството то поне името Лудогорец е придобило някаква тежест в Европа, обаче като виждам за какви играчи се преговаря и се водят, явно тези успехи не означават абсолютно нищо. Не мога да разбера как например скромни румънски отбори от средата им и надолу взимат различни африкански национали при това отлични голмайстори, а в Лудогорец се водят някакви незнайни португалци и бразилци.
...Дано да дойдат, но ми се струва, че лудогорци не са много наясно с трансферната си политика за момента. Ангуло според мен им беше сериозен гаф. Това, че е играл в Примера не означава задължително, че един играч е класа. Трябва да се следят по-изкъсо набелязаните играчи и изобщо да се работи в посока на създаване на добро скаутско звено - представям си нещо от типа на Порто.
Що се тревожиш за Лудогорец? Нямаш ли си отбор, те са много по-зле, помогни им да бъдат като Лудогорец.
Само не ми казвай, че си фен на Лудогорец! В такъв случай стани им скаут, да докараш по-качествени от Ангуло.
Мога да ходатайствам, да те вземат за скаут!!!

КЪМ МИЛИ:
Абе остави кой от кой отбор е. И че всички с различно мнение от твоето плюят по твоето отборче. Аз може и да ненавиждам целия ви проект (по ред известни причини), но се интересувам от българския футбол и в това число влизате и вие. Та по тази тема имам два въпроса(може и да се приемат в известна степен и за риторични), на които не изисквам непременно отговор.
1. Как в отбор с претенции (шампионски, ЕКТ и т.н.) се сменят треньори, след като са станали шампиони и постигнали добри резултати за нашия футбол в ЕКТ? Дали позицията "треньор" е излишна(това навежда на други мисли) в Лудогорец, щом се сменят толкова често?
2. В кой нормален отбор се прави селекция без треньор? Виж втората половина от първа точка.
Абе остави кой от кой отбор е. И че всички с различно мнение от твоето плюят по твоето отборче. Аз може и да ненавиждам целия ви проект (по ред известни причини), но се интересувам от българския футбол и в това число влизате и вие. Та по тази тема имам два въпроса(може и да се приемат в известна степен и за риторични), на които не изисквам непременно отговор.
1. Как в отбор с претенции (шампионски, ЕКТ и т.н.) се сменят треньори, след като са станали шампиони и постигнали добри резултати за нашия футбол в ЕКТ? Дали позицията "треньор" е излишна(това навежда на други мисли) в Лудогорец, щом се сменят толкова често?
2. В кой нормален отбор се прави селекция без треньор? Виж втората половина от първа точка.
мили написа:dido1302 написа:bazukata написа:dido1302 написа:Този Саша не игра ли при злополучното отпадане на ЦСКА от колоса Мура ? Ако е същия този, то какво да си говорим. С влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига си мислех, че колкото и да ни е умряло първенството то поне името Лудогорец е придобило някаква тежест в Европа, обаче като виждам за какви играчи се преговаря и се водят, явно тези успехи не означават абсолютно нищо. Не мога да разбера как например скромни румънски отбори от средата им и надолу взимат различни африкански национали при това отлични голмайстори, а в Лудогорец се водят някакви незнайни португалци и бразилци.
...Дано да дойдат, но ми се струва, че лудогорци не са много наясно с трансферната си политика за момента. Ангуло според мен им беше сериозен гаф. Това, че е играл в Примера не означава задължително, че един играч е класа. Трябва да се следят по-изкъсо набелязаните играчи и изобщо да се работи в посока на създаване на добро скаутско звено - представям си нещо от типа на Порто.
Що се тревожиш за Лудогорец? Нямаш ли си отбор, те са много по-зле, помогни им да бъдат като Лудогорец.
Само не ми казвай, че си фен на Лудогорец! В такъв случай стани им скаут, да докараш по-качествени от Ангуло.
Мога да ходатайствам, да те вземат за скаут!!!![]()
![]()
Защо трябва да имам отбор ? Аз симпатизирам и стискам палци на всички български отбори, които ще ни представят в Европа, защото така вдигат коефициента на България. Може да се каже, че се вълнувам от всичко позитивно, което се случва в европейските ни участници и което ще им помогне да ни представят по-добре в Европа. Нормално е да искам успешен проект като Лудогорец да пожъне плодове, а не всичко постигнато да се затрие, както се случва в много от отборите ни, заради недостатъчно умствен капацитет на ръководителите. Мисля, че подхождаш към мен с някаква агресия, при положение, че аз изразявам симпатии към моментната работа в клуба.
Дидо, не се сърди на мили. Вярвам, че си от скоро в този под-форум. И затова не знаеш каква помия се хвърли и още се хвърля по Лудогорец в последните години. Също така собствениците на този форум преследват своите си цели. Което пък води до странности на модерирането тук. Така че не се учудвай да видиш тук мнения на хора, които на пръв поглед са от Лудогорец, но всъщност са провокатори. И на такива, които са тук по своите си мръсни цели (журналисти от други медии, хора от обкръжението на други отбори, откровени отрепки намерили ниша във футбола и т.н.).
По темата: Саша е много добър трансфер, като за без трансферна сума. Определено ще замести добре Ешпиньо. Ако до лятото намерят добър треньор и поне едно добро крило, Лудогорец определено ще додрапат до Шампионската Лига и тази година.
А и след като Ернандес се връща, в центъра на отбора няма да има проблеми. Така че остава защитата и централният нападател, за които могат и през зимата в най-лошият случай да се намерят хора. Вратари има. Остава да се намерят крайни защитници. Които винаги са проблем.
Защо не се намери лек централен нападател, който да пасва на стила на отбора, само Томанов си знае. А той определено добре се справя със селекцията до сега. Така че очаквам да съм приятно изненадан.
По темата: Саша е много добър трансфер, като за без трансферна сума. Определено ще замести добре Ешпиньо. Ако до лятото намерят добър треньор и поне едно добро крило, Лудогорец определено ще додрапат до Шампионската Лига и тази година.
А и след като Ернандес се връща, в центъра на отбора няма да има проблеми. Така че остава защитата и централният нападател, за които могат и през зимата в най-лошият случай да се намерят хора. Вратари има. Остава да се намерят крайни защитници. Които винаги са проблем.
Защо не се намери лек централен нападател, който да пасва на стила на отбора, само Томанов си знае. А той определено добре се справя със селекцията до сега. Така че очаквам да съм приятно изненадан.
-
- Контакти:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/sevi ... bne-332423Носителят на трофея в Лига Европа Севиля и един от най-титулуваните отбори в Англия Ливърпул се наредиха на опашката за голямата звезда на Лудогорец в момента Жуниор Кайсара. Новината е на испанското издание "Естадио Депортиво".
-
- Контакти:
Гаджев става свободен агент. Дали Лудогорец няма да се опитат да го вземат?