Левски (София) - Славия (София) |16.05.2015| 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Славия (София) |16.05.2015| 20:00
Тва франсе ми развалли точния. 

Абонати на Славия. 

Бих поздравил "белите" за победата, но не заслужават - Герена не е спално помещение. Всички играят като Г. Петков - симулации, бавене, лежане, провокации... Като добавим и съдията, който беше неадекватен в доста ситуации, определено повлия на изхода на мача.
Нашите момчета тотално подцениха този мач, но имаше и добри неща. Отразила се е и почивката на Прохазка. Мисля, че тази загуба идва навреме, малко да ни свали на Земята.
Нашите момчета тотално подцениха този мач, но имаше и добри неща. Отразила се е и почивката на Прохазка. Мисля, че тази загуба идва навреме, малко да ни свали на Земята.

Мистри написа:Видя се , че с юношите сме зле.
борат няма ли да дава пари за отбора?Да дари я далак, я черен дроб?
За мозък не питам, освен ако не е гръбначен.
Ми те трябва да играят, за да станат добре. С търкане на пейката не става. Чак и Стоев в този безсмислен мач да скача на съдиите-не ви ли прави впечатление? Наистина ли не видяхте, че нарушенията срещу Аниете и Минев можеха да ги извадят от Финала, само късметът ги спаси?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Най добре е да си футболист на СЛАВИЯ .Отбора никога няма цел за първенството и за купата а си получаваш редовно заплатата .Някой път се натегнеш в даден мач и толкова .Друг път преебеш даден силен отбор а после паднеш от слабак .Президента ти пуска бисери плюе съдия отбор и кой ли не.Тоя бил комшия друг обядвал с някой трети еди какво си .Най стария отбор в БЪЛГАРИЯ а ЦИРКА е пълен
ЧИЧО ВЕНЦИ как си върти опашката ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩОТО ПЪРВЕНСТВО И ЦИРКА ДА ПОЧВА .Какви са амбициите на СЛАВИЯ никакви каквито са последните близо 20 години. 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
sin4ec написа:Мистри написа:Видя се , че с юношите сме зле.
борат няма ли да дава пари за отбора?Да дари я далак, я черен дроб?
За мозък не питам, освен ако не е гръбначен.
Ми те трябва да играят, за да станат добре. С търкане на пейката не става. Чак и Стоев в този безсмислен мач да скача на съдиите-не ви ли прави впечатление? Наистина ли не видяхте, че нарушенията срещу Аниете и Минев можеха да ги извадят от Финала, само късметът ги спаси?
Много неща видяхме, но не се става футболист на Левски само с тичане по терена.
Да ти напомня ли едни други юноши, които влязоха в първия отбор и го направиха няколко пъти шампион?

Мистри написа:
Да ти напомня ли едни други юноши, които влязоха в първия отбор и го направиха няколко пъти шампион?
Ама не стана за месец-два, и ручахме жабетата известно време...и футболът беше друг тогава. В близнаците, Краев и Мисяк има хляб определено. Само онова отиграване на последния за безнадеждната топка го доказва. И двата гола на еднаквите. Мачове трябват, мачове...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Мистри написа:
Ама не стана за месец-два, и ручахме жабетата известно време...и футболът беше друг тогава. В близнаците, Краев и Мисяк има хляб определено. Само онова отиграване на последния за безнадеждната топка го доказва. И двата гола на еднаквите. Мачове трябват, мачове...
Да, мачове и тренировки.
Не четене на сайтове , в които те обявяват за " новата звезда" и лежане на тези писания.
Аз развитие в тези момчета не виждам.
Близнаците и Мисяк си стоят на едно ниво, а Краев започва да деградира.
И какво му беше различно на футбола тогава?Топката беше четвъртита ли?
Последна промяна от Мистри на 16 май 2015 22:39, променено общо 1 път.

- santiliana
Синчец, за Краев, да ти кажа, че съм скептично настроен... Мисля, че излишно го превъзнасят сините журналисти... Близнаците имат много повече качества от него, а и физиката им е по-набита... Тоя е като излязъл от Освиенцим... Да ме прощава...Дано лятото да се излъже някой чужд клуб да го вземе, че хем да се видим с някое евро, хем да освободи място за читаво дясно крило...
Последна промяна от santiliana на 16 май 2015 22:41, променено общо 2 пъти.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Vura написа:Абонати на Славия.
Ахахаххахахаа,вие сте наши абонати