КБ Левски - Лудогорец 1/2 финал - реванш |29.04.2015| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: КБ Левски - Лудогорец 1/2 финал - реванш |29.04.2015| 18
Умолявам ви, ако някой има свободен билет за Б, нека ми пише. Веднага ще се видим и ще му дам парите, спешно е!
Мислите ли,че ще може да се влиза в Б с билет за В ? 

В сектор Б и без това няма седалки, защо не пускат хора правостоящи зад най-горния ред и по стълбите. По старите ленти има кадри и снимки с хора качени по дървета, покриви и какво ли не, а тук става дума за място на стадиона което не се различава с нищо от редовете без седалки.
edmon_dantes написа:Тъй като нямам възможност да си купя предварително билет, дали ще мога да си взема в деня на мача, че ако няма - малкия направо ще ме линчува. Става въпрос за сектор В. Гледам, че билетите се вземат като топъл хляб и затова съм леко разтревожен дали ще останат.
Има шанс ,ако идеш много рано в 12 примерно,днес сутринта бях до магазина на Герена и се продават за първите редове в В ,все пак си мисля,че каквото и да става Левскари отвън няма да има,но знае ли човек...

Лудогорците дори не са ви отразили с тема за мача. Резил! Закривай! 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Blue Mind написа:Мислите ли,че ще може да се влиза в Б с билет за В ?
Мой приятел така ще пробва, да си пожелаем успех

d.milanov написа:Лудогорците дори не са ви отразили с тема за мача. Резил! Закривай!
Не сме им разрешили, не са направили.
Много са ми интересни тия дето реват за билети. Какво правихте толкова време ? От мача с Локо са пуснати.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Eminem написа:d.milanov написа:Лудогорците дори не са ви отразили с тема за мача. Резил! Закривай!
Много са ми интересни тия дето реват за билети. Какво правихте толкова време ? От мача с Локо са пуснати.
Специално в моя случай, на момчето му бяха казали, че няма на 100% да се ходи и днес сутринта са му звъннали.. Вземах му за В и ще видим дали може да влезе в Б..
ralka_levskarka написа:Eminem написа:d.milanov написа:Лудогорците дори не са ви отразили с тема за мача. Резил! Закривай!
Специално в моя случай, на момчето му бяха казали, че няма на 100% да се ходи и днес сутринта са му звъннали.. Вземах му за В и ще видим дали може да влезе в Б..
Не си мисли, че го написах конкретно за някой или за теб. Просто последните дни се начетох и наслушах на хора, които се оплакват, че нямат билети, а са имали възможност да си купят, но са чакали последния момент. Иначе е ясно, че има и такива, които не са имали възможност по-рано да си купят и ги разбирам.