Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 20:00

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2015 17:47

W84me написа:
TristaNNN написа:
emokanar написа:Виждам гръмкото заглавие :Удобният Черно море идва на Левски, и в този ред на мисли искам да попитам Левскарите, Черно море по удобен ли ви е от Хасково ???

Да, по-удобен е.

Наистина, Хасково ни направиха равен в София, не помня ЧМ да са ни вземали точки...

[offtopic]Тоя жълтур се опита да се направи на оригинален ама просто не е истина как си го наби :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 апр 2015 18:40

КироВарна написа:Прочетох как едно момче с италиански акцент,недоумява че не ви обичали не само във ВАРНА,а навсякъде.Изрежда доста градове и отбори,като пропуска Иртьiш,може би защото там ви обичат!Гледайки горното мнение,отговорът сам се налага!Не ви обича никой,защото мачът,като се закучи съдията ви подарява нередовен гол!Така беше в последния мач с ЧЕРНО МОРЕ в София,така е било с отбори от цяла БЪЛГАРИЯ!А както се вижда,това ви доставя удоволствие....и си го чакате с нетърпение!Само,че днес подобен сценарий,нищо реално няма да ви донесе!Мачът е протоколен и е без значение!Съдията по навик може да ви подари гол с ръка,но това нищо няма да ви донесе.Защото за да се изложите пак на международна сцена,ще трябва да изиграете едни други мачове.....А ако минете случайно през Лудогорец,на финала може да се срещнем пак!Тогава ще е по интересно!

Споко, просто за вас победата ви срещу Левски е като да спечелите ШЛ. Не искам да ви чета глупостите месеци наред.
Толкова злоба има във вас, че само това чакате.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 апр 2015 19:04

Avanti_Ragazzi написа:Вие ни мразите не поради глупостите които си написъл а поради съвсем друго нещо наричащо се комплекс. Комплекс от отбор мачкал ви като маче из дирек десетилетия наред. Затова и ни мразите, защото сега може да сме зле, но спомена от преди винаги е във вас. Освен това ви е предално ясно, че състоянието на Левски сега е временно явление. Може да трае още година, две, три, четири но накрая Левски пак ще е там където винаги е бил на върха. Затова сега ви е паднало да понамалите статистиката ви с нас, защото това сега няма да продължава вечно. И после пак ще има да чакате отново 30 години за победа над Левски!

ЧЕРНО МОРЕ има по малко победи от Левски,но всички са извоювани честно и са сладки!Седейки пред компа,всеки може да види дали има съдия от ВАРНА,ръководил мач на МОРЯЦИТЕ.Независимо с кого са играли,в шампионатен мач,или за Купата!А ако погледнем мачовете на Левски,от 1914 година до ден днешен,ще видим съвсем друга статистика.Огромен процент от срещите на "сините" в българското първенство и за Купата,са ръководени от техен съгражданин!!!Безбройни са авантите,бутани на софиянци,от софиянци в "честните" и "спортсменски" двубои с всички отбори в страната!Затова,ние сме горди с малкото си победи над вас....а вие как се бръснете сутрин,не знам!?Заявяваш,че съм написал глупости.Може и така да е,но съм се постарал поне правописни грешки да не правя много!!!Те и твоите не са кой знае колко,но да знаеш,че се пише "написал",а не "написъл"и"пределно",а не"предално"!Състоянието на Левски съм сигурен,че е временно явление и няма защо да се притеснявате!За сметка на това,обаче твоето е малко по сложничко!

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 03 апр 2015 19:20

Може ли някой да ми пусне линк за мача, но на л.с. моля.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 апр 2015 19:44

КироВарна написа:
Avanti_Ragazzi написа:Вие ни мразите не поради глупостите които си написъл а поради съвсем друго нещо наричащо се комплекс. Комплекс от отбор мачкал ви като маче из дирек десетилетия наред. Затова и ни мразите, защото сега може да сме зле, но спомена от преди винаги е във вас. Освен това ви е предално ясно, че състоянието на Левски сега е временно явление. Може да трае още година, две, три, четири но накрая Левски пак ще е там където винаги е бил на върха. Затова сега ви е паднало да понамалите статистиката ви с нас, защото това сега няма да продължава вечно. И после пак ще има да чакате отново 30 години за победа над Левски!

ЧЕРНО МОРЕ има по малко победи от Левски,но всички са извоювани честно и са сладки!Седейки пред компа,всеки може да види дали има съдия от ВАРНА,ръководил мач на МОРЯЦИТЕ.Независимо с кого са играли,в шампионатен мач,или за Купата!А ако погледнем мачовете на Левски,от 1914 година до ден днешен,ще видим съвсем друга статистика.Огромен процент от срещите на "сините" в българското първенство и за Купата,са ръководени от техен съгражданин!!!Безбройни са авантите,бутани на софиянци,от софиянци в "честните" и "спортсменски" двубои с всички отбори в страната!Затова,ние сме горди с малкото си победи над вас....а вие как се бръснете сутрин,не знам!?Заявяваш,че съм написал глупости.Може и така да е,но съм се постарал поне правописни грешки да не правя много!!!Те и твоите не са кой знае колко,но да знаеш,че се пише "написал",а не "написъл"и"пределно",а не"предално"!Състоянието на Левски съм сигурен,че е временно явление и няма защо да се притеснявате!За сметка на това,обаче твоето е малко по сложничко!

Момче,близо до морето ли живееш?
И да, повечето съдии са от софийската колегия, защото всички провинциалисти идват тук.

Ако не беше толкова "образован" и на "ти " с правописа, а беше добре и с четенето, щеше да провериш кой откъде е родом, нямаше да пишеш глу//ости. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 апр 2015 19:47

Предполагам вече линкове и стриймове няма, след като е pay per view.

orelsi
Контакти:

Мнениеот orelsi » 03 апр 2015 19:47

Линк на лс моля. Ако има.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 апр 2015 19:53

Моля ако някой има линк, да ми го прати на ЛС.

Потребителски аватар
BapHa1913
Контакти:

Мнениеот BapHa1913 » 03 апр 2015 19:54

Ако някой е намерил линк за мача, моля за едно лс.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 апр 2015 20:11

От това, което чух, отново глупаво допуснат гол...

Върни се в “Левски”