Avanti_Ragazzi написа:Вие ни мразите не поради глупостите които си написъл а поради съвсем друго нещо наричащо се комплекс. Комплекс от отбор мачкал ви като маче из дирек десетилетия наред. Затова и ни мразите, защото сега може да сме зле, но спомена от преди винаги е във вас. Освен това ви е предално ясно, че състоянието на Левски сега е временно явление. Може да трае още година, две, три, четири но накрая Левски пак ще е там където винаги е бил на върха. Затова сега ви е паднало да понамалите статистиката ви с нас, защото това сега няма да продължава вечно. И после пак ще има да чакате отново 30 години за победа над Левски!
ЧЕРНО МОРЕ има по малко победи от Левски,но всички са извоювани честно и са сладки!Седейки пред компа,всеки може да види дали има съдия от ВАРНА,ръководил мач на МОРЯЦИТЕ.Независимо с кого са играли,в шампионатен мач,или за Купата!А ако погледнем мачовете на Левски,от 1914 година до ден днешен,ще видим съвсем друга статистика.Огромен процент от срещите на "сините" в българското първенство и за Купата,са ръководени от техен съгражданин!!!Безбройни са авантите,бутани на софиянци,от софиянци в "честните" и "спортсменски" двубои с всички отбори в страната!Затова,ние сме горди с малкото си победи над вас....а вие как се бръснете сутрин,не знам!?Заявяваш,че съм написал глупости.Може и така да е,но съм се постарал поне правописни грешки да не правя много!!!Те и твоите не са кой знае колко,но да знаеш,че се пише "написал",а не "написъл"и"пределно",а не"предално"!Състоянието на Левски съм сигурен,че е временно явление и няма защо да се притеснявате!За сметка на това,обаче твоето е малко по сложничко!