Ето нещо и от мен:
Няма Буш, няма муш.
Има само - Лупи гуш,гуш

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danielzarev написа:Ако искаме да ставаме шампиони тоя мач трябва да го вземем! После може да се окаже така, че Левски да ни помогнат в борбата за титлата
Карамел Му написа:danielzarev написа:Ако искаме да ставаме шампиони тоя мач трябва да го вземем! После може да се окаже така, че Левски да ни помогнат в борбата за титлата
Добре,защо е толкова важно да сме шампиони?Какво ще ни донесе това?Питам съвсем добронамерено.Само не казвай ,че с тоя отбор ще влизаме в групите на ШЛ и ще изкараме милиони!
Pichichi написа:Въобще е излишно да се коментира за загуба нарочно в този мач за да останел Левски 7-ми според мен.
Аз лично не съм оптимист за титла но докато има математика отбора не трябва да се отказва, да не говорим че
в плейофите Левски за мен по може да вземе точки от Лудогорец отколкото Ботев!
mistreated написа:За мен лично има 2 хипотези - ако наистина сме дали мачовете на Локо Сф и Берое, за да вземем по 6 точки в плейофите, то тогава е ясно - даваме и на Ботев. Ако обаче са се "играли" тези 2 мача и сме ги загубили на терена, то няма как да лягаме на Ботев.
Аз лично бих рискувал с даване на този мач, за сметка на 6 точки в плейофите. Ако имаме 18 точки от трите отбора предварително взети, титлата хич не ми се вижда "мираж" на фона на показваното от Лудогорец тази пролет, макар и да изостанем с 3 точки преди плейофа.
Така че да мисля и да смятат добре преди да вземат решение...
Нахално е Левски да искат феърплей след смехорията в мача им с Хасково. Ясно е, че с този двубой отстраниха един от конкурентите си - Черно море.
mistreated написа:За мен лично има 2 хипотези - ако наистина сме дали мачовете на Локо Сф и Берое, за да вземем по 6 точки в плейофите, то тогава е ясно - даваме и на Ботев. Ако обаче са се "играли" тези 2 мача и сме ги загубили на терена, то няма как да лягаме на Ботев.
Аз лично бих рискувал с даване на този мач, за сметка на 6 точки в плейофите. Ако имаме 18 точки от трите отбора предварително взети, титлата хич не ми се вижда "мираж" на фона на показваното от Лудогорец тази пролет, макар и да изостанем с 3 точки преди плейофа.
Така че да мисля и да смятат добре преди да вземат решение...
Нахално е Левски да искат феърплей след смехорията в мача им с Хасково. Ясно е, че с този двубой отстраниха един от конкурентите си - Черно море.
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 14 госта