Като не е нищо, защо не извадихте по 15 к всеки папагал и да спасите банката? Ами си теглихте влоговете

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Пловдив1926 написа:Бат Зико написа:Пловдив1926 написа:Ти как ги сметна 15 бона?
Стрелям наслуки въз основа на събраните 7 и нещо,не знам колко точно ше е, може и повече от 15 да е, при всички положения ще е интересно да се знае какво точно табло може да се купи за примерно 20 бона и оттам въпроса-ако е толко яко,защо другите се стискат за такива пари...
А колко струва това табло според теб? Щото гледам си експерт? Те много неща са "интересни" в тоя живот, ама си иска бачкане, събиране на оферти, комуникация с хората, уточняване на детайли, сглобяване обучение и тнИли викаш на готово да ви предоставим цялото инфо да прецените жълтите експерти дали сме се справили добре
![]()
На мен също ми е интересно вашия клуб с какви пари функционира в момента, колко са ви задълженията, запор няма ли на сметките на престъпник номер 1 в България и тн. Ама нещо тия неща не са ви интересни на вас, за разлика от нашето табло
Едуард Ераносян написа:Мислех, че таблото ще е на стълбовете на осветлението, а не под козирката на централната трибуна.
Проекта на арх. Балджиев:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта