Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот Teo » 08 дек 2014 12:07

parazit написа:
Teo написа:Цяла България мрази гнусния отбор от Делиормана без нито един фен!
ЗАКРИВАЙ!

Аз не ги мразя и не съм фен на Лудогорец,а искам да гледам силни български отбори.В момента само Лудогорец е такъв.Писна ми да гледам как ЦСКА,Левски и Литекс отпадат след 2 или 4 мача в евротурнирите и футбола който играят е пародия на истинския..Още Слован Братислава щеше да е отстранил всеки един от трите по-горе.Не искам да гледам брутални влизания,интриги по 50 жълти картона на мач и рушене на стадиони,а нормален футбол.Тук футболът се изродява в мини войни,а не каквато е неговата идея да внася удоволствие и наслада от гледането му.Самото мислене на българските фенове по стадионите е аборигенско и няма нищо общо с това на нормалния европеец.

Като ти се гледа голем футбол ще открием една сметка и вкарай в нея 30 милиона и ще гледаш 45 000 хиляди червени сърца другата есен!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 дек 2014 12:10

bobo_13 написа:
ivan56 написа:Абе да питам,по-старите потребители,по времето на Цола и Балев имало ли е такава омраза към Левски и ЦСКА от страна на другите запалянковци :?:

За Цола и Балев не знам, но аз си спомням от годините, когато играеха Гибона, Кокала, Стоичкво, Лъчо Танев, Велинов....в провинцията навсякъде ги мразеха, защото по партийна линия събираха всички добри футболисти и въпреки, че резултата от мача се знаеше предварително, хората пълнеха стадионите да видят на живо най-добрите бг футболисти, защото тогава по телевизията се даваха само Левски и ЦСКА + националния отбор. Нямаше информация за другите първенства. Винаги стадионите бяха пълни, защото хората тайно се надяваха техния отбор да победи и това да е една малка революция по това време. Ст6игало е след такъв мач, който не се е развил по първоначалните планове на полувремето да се уволняват директори или градски партийни секретари....тогава Партията и Армията уволняваха. Дори след мач на Левски в Стара Загора , съдията жестоко реже Берое и се стига до бунт по време на мача от домакините, който е прикрит от медиите. На едно от следващите гостувания на Левски във Велиоо Търново се изсипват около 1500 заралии и опъват голям трансперант "Вси беройци сме за Етър. Стара Загора мрази Левски".
По това време ЦСКА и Левски бяха двата инструмента на държавата да се бори на футболния терен с европейските капиталисти. По подобие на другите соц държави, трябваше да има 1-2 силни отбора с идеята да се спечели някоя купа....но май само ние не успяхме да се уредим. НАй близо бяха чорбарите.

Това и аз си го спомням.Как започваше "Спорт и Музика" по Хоризонт:Сега драги слушатели ще се прехвърлим в Велико Търново(примерно гостуват Левски или ЦСКА) и само при промяна ще включим наш коренспондент от друг стадион.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 08 дек 2014 12:12

Най-много ме е яд, че въпреки, че не съм фен на Левски или Цска съм се радвал кат малко дете на успехите им зад граница, но се указва, че софиянци признават само София, а останалите кучета ги яли.
Омразата поражда омраза, сега вече и аз ще стискам палци Цска и Левски да падат още в първите предварителни кръгове в европейските турнири. Не виждам как тая държава ще излезе от калта при положение, че единственото нещо, което може да ни обедини е омразата...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 08 дек 2014 12:16

Teo написа:
parazit написа:
Teo написа:Цяла България мрази гнусния отбор от Делиормана без нито един фен!
ЗАКРИВАЙ!

Аз не ги мразя и не съм фен на Лудогорец,а искам да гледам силни български отбори.В момента само Лудогорец е такъв.Писна ми да гледам как ЦСКА,Левски и Литекс отпадат след 2 или 4 мача в евротурнирите и футбола който играят е пародия на истинския..Още Слован Братислава щеше да е отстранил всеки един от трите по-горе.Не искам да гледам брутални влизания,интриги по 50 жълти картона на мач и рушене на стадиони,а нормален футбол.Тук футболът се изродява в мини войни,а не каквато е неговата идея да внася удоволствие и наслада от гледането му.Самото мислене на българските фенове по стадионите е аборигенско и няма нищо общо с това на нормалния европеец.

Като ти се гледа голем футбол ще открием една сметка и вкарай в нея 30 милиона и ще гледаш 45 000 хиляди червени сърца другата есен!

Ако имах 30 милиона няма да ги вложа нито в Левски,нито в ЦСКА,а в отбор от Източна България-Добружда,Дунав Русе или Шумен.С тези пари ще им построя база с поне 10 терена и стадион за 12 000-15 000 души.С останалите пари ще вложа в млади български треньори и ще разчитам изцяло на български футболисти от Школата.Няма да ги хвърля за моментна слава,а за нещо,което ще остане.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 дек 2014 12:18

bobo_13 написа:
ivan56 написа:Абе да питам,по-старите потребители,по времето на Цола и Балев имало ли е такава омраза към Левски и ЦСКА от страна на другите запалянковци :?:

За Цола и Балев не знам, но аз си спомням от годините, когато играеха Гибона, Кокала, Стоичкво, Лъчо Танев, Велинов....в провинцията навсякъде ги мразеха, защото по партийна линия събираха всички добри футболисти и въпреки, че резултата от мача се знаеше предварително, хората пълнеха стадионите да видят на живо най-добрите бг футболисти, защото тогава по телевизията се даваха само Левски и ЦСКА + националния отбор. Нямаше информация за другите първенства. Винаги стадионите бяха пълни, защото хората тайно се надяваха техния отбор да победи и това да е една малка революция по това време. Ст6игало е след такъв мач, който не се е развил по първоначалните планове на полувремето да се уволняват директори или градски партийни секретари....тогава Партията и Армията уволняваха. Дори след мач на Левски в Стара Загора , съдията жестоко реже Берое и се стига до бунт по време на мача от домакините, който е прикрит от медиите. На едно от следващите гостувания на Левски във Велиоо Търново се изсипват около 1500 заралии и опъват голям трансперант "Вси беройци сме за Етър. Стара Загора мрази Левски".
По това време ЦСКА и Левски бяха двата инструмента на държавата да се бори на футболния терен с европейските капиталисти. По подобие на другите соц държави, трябваше да има 1-2 силни отбора с идеята да се спечели някоя купа....но май само ние не успяхме да се уредим. НАй близо бяха чорбарите.

Можеш ли да кажеш по онова време, Левски кои футболисти беше събрал от цяла България? Тези двамата, които си написал - Гибона и Кокъла са си юноши на Левски, аз ще ти изброя и останалите, макар и не всички - Боби Михайлов, Ники Илиев, Краси Коев, Петър Петров, Емо Спасов..., все юноши на Левски, благодарение на които Левски беше най-силния отбор тогава в България, но след като стана 2 пъти подред шампион, отстрани 2 пъти Щутгарт и направи 7 поредни победи над ЦСКА, беше разформирован през 1985 година от М. Балев, за да може през 86-та Берое ДА СТАНЕ ШАМПИОН! Освен това, тези футболисти, бяха и гръбнака на националния отбор, който се класира за СП в Мексико :idea: !
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 08 дек 2014 12:20

Искам да попитам модератора,който отговаря за форума,защо 2 мои теми ми ги мести при Всекидневната,а такива явно провокативни ги остава да плюят?
Знам,че един от модераторите е и фен на ЦСКА и модератор и в техния форум.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 дек 2014 12:22

Не разбирам защо се карате и хабите нерви.Само в една пусната тема не прочетох обиди и груби изрази.Темата беше,какво е по-удачно-закупуване на жилище или под наем.Оказа се болшинството са зле финансово и си споделяха,
независимо,че бяха от различни отбори.Нещата във футбола у нас вече са различни.Някога командваше партията,сега
командват парите.Приемете го и толкоз.Така е и по света.Както нашите грандове са бедни сравнени с Лудогорец,така
и той сравнен с Реал,Ливърпул и Базел.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 08 дек 2014 12:23

днес е празник, насладете му се, не се занимавайте с глупави изказвания

щом Лудогорец е проблема на софиянци, нека да ни изключат от първенството, все пак е недопустимо титлата да е в гадната провинция и то северната част 5 години
така футболът ще тръгне нагоре и ще можем да победим Малта
и реалността ЦСКА в ШЛ
и каква война може да има Реал Мадрид - ЦСКА
Тройчо Зимбруту от Монтана пристига в Мадрид и тържеството обявява война на Реал, да се смени часа на мача, осветлението , терена и други
Роналдо трепери от тези храбри българи в червено(има 1-2 българи, но това е друг въпрос) и се крие по терена от страх
еххх, а тия от Лудогорец спират мечтите в червено, не ги е срам, вън от България, тя е за софиянци

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 08 дек 2014 12:24

Как да не ги мразиш от 5 домакинства срещу тях 4 яка сеч, то не бе отмяна голове, червени картони. Та и 4 гола подарък от съдиите миналата години. Любимци, кауза ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 08 дек 2014 12:26

parazit написа:Искам да попитам модератора,който отговаря за форума,защо 2 мои теми ми ги мести при Всекидневната,а такива явно провокативни ги остава да плюят?
Знам,че един от модераторите е и фен на ЦСКА и модератор и в техния форум.

Тука модераторите са под всякаква критика темите, неприятните теми за Левски и най-вече за ЦСКА биват бързо изтривани и местени, а специално темите за Лудогорец ги оставят за да могат комплексарите да плюят вътре. Да не говори, че ако наречеш някой фен на говедо или прасе те санкционират, но ако го наречеш кренвирш или турчин няма проблем :?
Последна промяна от alexpetrof на 08 дек 2014 12:31, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”