Докато не вдигне Ушатата поне още 1(а може би 2) път няма мърдане от Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Хаха долу ръцете от най-добрия![]()
Докато не вдигне Ушатата поне още 1(а може би 2) път няма мърдане от Барса![]()
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:kingofpop написа:Хаха долу ръцете от най-добрия![]()
Ако има причина да иска да дойде в Челси,то е именно заради УшататаНо по-добре си го дръжте - дано Адидас да нямат чак такова влияние,та да бъдат основна част от евентуална бъдеща сделка.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kingofpop написа:0007 написа:kingofpop написа:Хаха долу ръцете от най-добрия![]()
Ако има причина да иска да дойде в Челси,то е именно заради УшататаНо по-добре си го дръжте - дано Адидас да нямат чак такова влияние,та да бъдат основна част от евентуална бъдеща сделка.
Между другото аз съм съгласен на бартер Азар и 30-50 милки за Лео, но няма как да стане, въпреки че Абрама би се навил може би на такава сделка....Ицо е ебати големеца
ChelseaFUN написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=526127
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ChelseaFUN написа:JackPackage написа:ChelseaFUN написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=526127
Лятото го взимаме, нема кво да стане![]()
![]()
Марка също потвърди за скандала между Меси и треньора им. Тези спекулации не са просто ей така. Има нещо вярно в тях.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта