Brabam написа:Ванко_Ултраса написа:Пловдив е черно-бял!
Само май тъща ти не е черно-бяла в моментите когато не те пуска на мач
Убий простака с мълчание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Brabam написа:Ванко_Ултраса написа:Пловдив е черно-бял!
Ванко_Ултраса написа:Brabam написа:Ванко_Ултраса написа:Пловдив е черно-бял!
Убий простака с мълчание![]()
Ванко_Ултраса написа:Момчета, не мога да разбера, защо се занимавате с жълтите?!
Те имат за фенове президенти, депутати, кметове, журналисти и т.н.
Винаги ще се оправят!Левски, ЦСКА и БотевЪ са трите хрантутника на държавата, и за тях винаги ще има.Най-видният им фен днес е най-големия политически капут, който е готов да се наведе и заеме поза - партер на всяка власт, така че не ги мислете тях!
Дайте да си гледаме в нашия двор - да си го изчистим, подредим и намерим добър стопанин.Жълтите знам, че много дразнят, но не им обръщайте внимание - на тях манталитета им е, като на див селянин.Селското в душите им никога няма да ги напусне.С тях не може да се излезе на глава!
С лош човек можеш да се разбереш, но с жълтур - никога!
Оставете ги и да си гледаме в нашата паница.
Пловдив е черно-бял!
Ванко_Ултраса написа:Момчета, не мога да разбера, защо се занимавате с жълтите?!
Те имат за фенове президенти, депутати, кметове, журналисти и т.н.
Винаги ще се оправят!Левски, ЦСКА и БотевЪ са трите хрантутника на държавата, и за тях винаги ще има.Най-видният им фен днес е най-големия политически капут, който е готов да се наведе и заеме поза - партер на всяка власт, така че не ги мислете тях!
Дайте да си гледаме в нашия двор - да си го изчистим, подредим и намерим добър стопанин.Жълтите знам, че много дразнят, но не им обръщайте внимание - на тях манталитета им е, като на див селянин.Селското в душите им никога няма да ги напусне.С тях не може да се излезе на глава!
С лош човек можеш да се разбереш, но с жълтур - никога!
Оставете ги и да си гледаме в нашата паница.
Пловдив е черно-бял!
sky1 написа:Ванко Покемона отново "блесна". Когато му прочитам глупостите имам чувството,че е на умственото ниво на някой първолак.
ПС: Ванко да не работиш в автомивка или си бензинджия?
bnboris0v написа:sky1 написа:Ванко Покемона отново "блесна". Когато му прочитам глупостите имам чувството,че е на умственото ниво на някой първолак.
ПС: Ванко да не работиш в автомивка или си бензинджия?
кондуктор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта