Как се решава кое е интересно ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

РосенВарна
Контакти:

Re: Как се решава кое е интересно ???

Мнениеот РосенВарна » 24 сеп 2014 21:55

Авторът на темата здраво го тресат Лудо-комплекси. Не си гледа Черномореца ами непрекъснато пуска провокации. Странно защо не пише в темите за Черноморец, ами защото няма балами да ходят там и да му четат глупостите, иначе в темите за Лудогорец е първа кипра, затова човечето търси поле за изява. Нека да са му простени комплексите, даже да му съберем пари за да се лекува :)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

emosc
Контакти:

Мнениеот emosc » 24 сеп 2014 22:35

Долно уйно написа:
subzero написа:
shotgun blues написа:Ботев Враца се надупва на трикратният шампион на България,участник в Шампионската лига ????Ти сериозен ли си ,омразата ти към Лудогорец ти идва в повече

Не си ме разбрал.
Лудогорец щеше да спечели при всички положения.
Поне можеше да не е в Разград. ;)

Сега кажи къде да играят мача в град различен от Разград и намиращ се между Враца и Разград?

Понеже чета темата отначало не знам дали някой преди мен се е сетил да те пита, но къде пише че града трябва да е между Враца и Разград?

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 24 сеп 2014 23:01

JACKO написа:
subzero написа:
shotgun blues написа:Ботев Враца се надупва на трикратният шампион на България,участник в Шампионската лига ????Ти сериозен ли си ,омразата ти към Лудогорец ти идва в повече

Не си ме разбрал.
Лудогорец щеше да спечели при всички положения.
Поне можеше да не е в Разград. ;)

Къде трябваше да е?
Виж в "големите" държави кои мачове предават.
Това е шампиона - участник в ШЛ, ти какво очакваш?!

Какво каза,че нещо не разбрах?!Много лизачи ,много нещо :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 23:25

Телевизията си гледа интереса и хич не ги вълнува какво мислят 15 човека във форума на Гонг, те си дават милионите и ползват статистически проучвания, какво търси и иска зрителя.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 23:27

РосенВарна написа:Авторът на темата здраво го тресат Лудо-комплекси. Не си гледа Черномореца ами непрекъснато пуска провокации. Странно защо не пише в темите за Черноморец, ами защото няма балами да ходят там и да му четат глупостите, иначе в темите за Лудогорец е първа кипра, затова човечето търси поле за изява. Нека да са му простени комплексите, даже да му съберем пари за да се лекува :)

Ти си поредния лъжец .
Ай ся отворко кажи,колко провокации съм пуснал ??
Не мога да разбера кво ви пука дали пиша във форума на Черноморец или не. Имаме си друг форум-пиша там. Всъщност ще пиша където си искам и каквото си искам.
И не се срамувам от кой отбор съм. Щеше да ме е срам,ако на никнейма ми има Бургас,а лижа гъза на Киро и ко.
В крайна сметка какво срещу Лудогорец видя в тая тема ?? Или си дрънкаш,щот така ти изнася ??
Питам,защо решен мач вместо мачове със заряд ??
Ако отговора ти е,че Лудогорец е велик отбор и всеки мач пише история,не беше нужно да разтягаш локуми за душевното ми състояние. Което,повярвай ми,е по-добро от твоето. Най-малкото заради осъзнатото ми отношение.
А ти си стой нагъзен !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 23:30

subzero написа:Питам,защо решен мач вместо мачове със заряд ??

Кажи сега кои бяха мачовете със заряд, виждам, че търсиш градивна дискусия?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 23:31

BadBoy написа:Телевизията си гледа интереса и хич не ги вълнува какво мислят 15 човека във форума на Гонг, те си дават милионите и ползват статистически проучвания, какво търси и иска зрителя.

Ето едно мнение по темата.
Та на всеки му е ясно,че това е така. Въпроса е,дали трябва да е така . И дали,ако шефа на "Манастирище 2000" държеше правата за излъчване,нямаше тях да гледаме всяка седмица ??

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 23:35

BadBoy написа:
subzero написа:Питам,защо решен мач вместо мачове със заряд ??

Кажи сега кои бяха мачовете със заряд, виждам, че търсиш градивна дискусия?

Ми поне като резултати Созопол- Черно море,Бургас-Берое.
Ей ся утре Пирин-Литекс. Пирин не са случаен отбор и Литекс може да имат проблеми. Ама не е по-интересно от ясния мач в Разград.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 23:35

subzero написа:
BadBoy написа:Телевизията си гледа интереса и хич не ги вълнува какво мислят 15 човека във форума на Гонг, те си дават милионите и ползват статистически проучвания, какво търси и иска зрителя.

Та на всеки му е ясно,че това е така. Въпроса е,дали трябва да е така . И дали,ако шефа на "Манастирище 2000" държеше правата за излъчване,нямаше тях да гледаме всяка седмица ??

Ако иска да прави пари щеше да пуска и други мачове. Инак щеше да се наложи да поддържа телевизията от джоба си.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 23:40

Betchualeng Arnaikem написа:
subzero написа:

Ако иска да прави пари щеше да пуска и други мачове. Инак щеше да се наложи да поддържа телевизията от джоба си.

На мен примерно щеше да ми е интересно да видя Пирин Разлог или Пирин ГД срещу Добруджа.
Колко често ги гледаме ?? Сигурно няма да гледаме петички и отигравания с едно докосване,но там е истинската тръпка. Другото е пари. ;)

Върни се в “Футбол - България”