mistreated написа:На мен лично ми е все тая дали някой е подкрепил Стяуа, Лудогорец или някой друг отбор. Аз никога не бих отишъл да подкрепям чужд отбор срещу български, но хора всякакви. Едва ли е нужно да бъдат наричани едните "турци", а другите "бедни души". Затова не оправдавам нито едните, нито другите.
Прави впечатление обаче нещо много важно в тази декларация и това е медийната пропаганда. Да, има я, и то в доста големи размери! В спортал оня ден след мача с Локо Сф заглавието беше "Локо спря Лудогорец, скандален съдия реже брутално зелените". След 20 минути остана само "Локо Сф спря Лудогорец". Явно и на спорталци им стана неудобно от заглавието, тъй като няма нормален човек, който да обясни с какво беше порязан Лудогорец от съдиите.
От вчера пък чета, че Лудогорец е наричан "Убиец на Еврограндове"! Моля?! Кой точно "еврогранд" досега "уби" Лудогорец, та е наричан по този начин???
Разбира се, трябва да бъдат поздравявани. Разбира се, трябва да има еуфория. Но нека всяко нещо да има мярка и граници!
Най-точния коментар ,който прочетох до тук!
П.С.Искам да кажа кога чухте да излезе Ф.Перес или който и да е шеф на друг отбор и да каже абе тоя коментира мача не като испанец!Домуса е толкова дребна душа ,че с това си твърдение ги мина с 200 и онези на стадиона!Цяла Каталуня се моли на загуба на Реал и обратно ,те какви са....не са патриоти ли ????Най -жалка и дразнеща картина беше коментатора!В стремежа си да се намаже тоя щеше да скъса гласна струна накрая!На някой честно хареса ли му как някой коментира мач все едно повръща в ефир ...ама честно кажете!!!!!????