mike28 написа:Спокойно, оставете ги тези контроли, Пената ги мъчи с тежки тренировки преди всяка мач, така че наистина тези резултати не са показателни, нито пък играта. И на мен ми е, чудно, че се накупиха играчи на килограм от долната половина на таблицата- за тях в момента разликата с това на което са свикнали досега е като между земята и небето. Относно коментарите на Любо, след мачовете- аз си мисля, че му прави чест, че си защитава момчетата, не мисля, че в съблекалнята е толкова благосклонен към тях. Абе ще видим, не вярвам да е по- зле от Кокала. Любо е роден шампион и победител, не случайно като такъв го знаят в Испания, че и във България. Със сигурност няма да му е лесно в началото, но си спомнете и Мъри как започна.
Майки ,напълно ти подкрепям мнението!Да не забравиме че това ни е поредната контрола и тренировките на момчетата са тежки!Според мен обаче ЦСКА започва от нулата:нови собственици,нови треньори,нови играчи,нова организация!Колкото и да е ако играчите на Любо свикнат с ритъма и тренировките,ще създадем много добър отбор!Поне аз така ги виждам нещата за в бъдеще