ЦСКА-Фехервар

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-Фехервар

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 20:11

mike28 написа:Спокойно, оставете ги тези контроли, Пената ги мъчи с тежки тренировки преди всяка мач, така че наистина тези резултати не са показателни, нито пък играта. И на мен ми е, чудно, че се накупиха играчи на килограм от долната половина на таблицата- за тях в момента разликата с това на което са свикнали досега е като между земята и небето. Относно коментарите на Любо, след мачовете- аз си мисля, че му прави чест, че си защитава момчетата, не мисля, че в съблекалнята е толкова благосклонен към тях. Абе ще видим, не вярвам да е по- зле от Кокала. Любо е роден шампион и победител, не случайно като такъв го знаят в Испания, че и във България. Със сигурност няма да му е лесно в началото, но си спомнете и Мъри как започна.

Майки ,напълно ти подкрепям мнението!Да не забравиме че това ни е поредната контрола и тренировките на момчетата са тежки!Според мен обаче ЦСКА започва от нулата:нови собственици,нови треньори,нови играчи,нова организация!Колкото и да е ако играчите на Любо свикнат с ритъма и тренировките,ще създадем много добър отбор!Поне аз така ги виждам нещата за в бъдеще :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 05 юли 2009 20:13

a boy named goo написа:Дано бием, че вече ни трябва самочувствие, след тези загуби едва футболистите ни са в най-доброто си психологическо състояние.

Това е нелепо...Супата пак е объркал състава :evil: :evil: Аз ви казах ,че не става за ЦСКА ..аама виее.. "да му дадем шанс"
"това са само контроли " ЕТО ВИ ШАНСА“.. АКО НЕ ГО МАХНЕМ.... ЩЕ БЕРЕМ ЯДОВЕ !
пенев, колко месеца ти трябват да определиш най-после т.н. титулярен състав или продължаваме както и завършихме-никак. всеки мач експерименти и то напълно глупави. загубихме титлата50% заради теб. :evil: :evil: :evil:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 20:14

Чакайте малко, всички виждаме, че първенството ни е станало по- слабо от всякога- силните станаха слаби, а слабите - ми понастигнаха уж силните. Това означава, че трябва нещо да се промени в работата на така наречените грандове. Вие какво искате- да се повтори историята със Стойчо ли- купува нов отбор- маже всичко в нашето първенство, но в евротурнирите- нищо. Мисля, че имате доста проблеми да изчиствате, наследени от Лупи, след това трябва да гледате в евротурнири и шампионска титла. Трябва да има приоритети на нещата, иначе не става. Първо изчистване на дълговете, разкарване на скъпоплатените играчи, дето Томов ги докара, започване на изграждане на школа- по- точно вече академия, такива, каквито имат Левски и Литекс, база за децата, въвеждане на организация в целия отбор- всички формации трябва да имат единна политика- така е във всеки голям клуб и тогава вече- да се мисли за първия отбор. Една къща не се почва от покрива, нали?

Потребителски аватар
Svilen_bspb
Контакти:

Мнениеот Svilen_bspb » 05 юли 2009 20:15

От тея испанци нищо не става тва е ясно...най-много ме е яд, че не взехме Мартин Камбуров (заби 3 гола на говедата)...иначе май пак ще падаме.

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 05 юли 2009 20:17

Разбирам,че в момента Любп тества отбора и дава шанс на всички и резултата не е важен,но няма ли тези резултати да повлиаят на самочувствието на отбора?Дано поне в един мач да пусне титулярите,че да ги видим на какво са способни,защото не може на наш гръб да трупат самочувствие отборчета като Фехервар,Кернтен и други такива анонимци.
Последна промяна от .cskara. на 05 юли 2009 20:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 юли 2009 20:17

delqnski47 написа:
mike28 написа:Спокойно, оставете ги тези контроли, Пената ги мъчи с тежки тренировки преди всяка мач, така че наистина тези резултати не са показателни, нито пък играта. И на мен ми е, чудно, че се накупиха играчи на килограм от долната половина на таблицата- за тях в момента разликата с това на което са свикнали досега е като между земята и небето. Относно коментарите на Любо, след мачовете- аз си мисля, че му прави чест, че си защитава момчетата, не мисля, че в съблекалнята е толкова благосклонен към тях. Абе ще видим, не вярвам да е по- зле от Кокала. Любо е роден шампион и победител, не случайно като такъв го знаят в Испания, че и във България. Със сигурност няма да му е лесно в началото, но си спомнете и Мъри как започна.

Майки ,напълно ти подкрепям мнението!Да не забравиме че това ни е поредната контрола и тренировките на момчетата са тежки!Според мен обаче ЦСКА започва от нулата:нови собственици,нови треньори,нови играчи,нова организация!Колкото и да е ако играчите на Любо свикнат с ритъма и тренировките,ще създадем много добър отбор!Поне аз така ги виждам нещата за в бъдеще :)

Ами ние хубаво почнахме от 0, ама като погледнеш предния сезон а и преди товасъщо ще забележиш че ЦСКА почва от 0 със по 15 нови играчи а доказалите се вече играчи продават в Лестър, Металург сега и Котев евентуално в Ханза, трансферната ни политика е АДСКИ зле случая с французина го показва, купихме Сливен и взехме 2ма асове на отбор който едва се спаси, както и 1 спас делев който вкара гол на левски и веднага трябваше да го привлечем, с 2 думи игра на дребно, с тези играчи каква ЛЕ и каква титла да се преследва?
Последна промяна от napred_trizvezdni_1948 на 05 юли 2009 20:18, променено общо 1 път.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 20:17

aloha^guy написа:
a boy named goo написа:Дано бием, че вече ни трябва самочувствие, след тези загуби едва футболистите ни са в най-доброто си психологическо състояние.

Това е нелепо...Супата пак е объркал състава :evil: :evil: Аз ви казах ,че не става за ЦСКА ..аама виее.. "да му дадем шанс"
"това са само контроли " ЕТО ВИ ШАНСА“.. АКО НЕ ГО МАХНЕМ.... ЩЕ БЕРЕМ ЯДОВЕ !
пенев, колко месеца ти трябват да определиш най-после т.н. титулярен състав или продължаваме както и завършихме-никак. всеки мач експерименти и то напълно глупави. загубихме титлата50% заради теб. :evil: :evil: :evil:

Какво ще рече объркал състава в една контрола, когато имаш и доста играчи пристигнали на проби?

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 05 юли 2009 20:21

Той кога не е обърквал състава едно време той доведе Божков са след него пак сумати време ще се възтановяваме дано се усетят от ТИТАН и го махнат според мен трябва Стойчо да си се върне

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 05 юли 2009 20:23

Чакайте малко, всички виждаме, че първенството ни е станало по- слабо от всякога- силните станаха слаби, а слабите - ми понастигнаха уж силните. Това означава, че трябва нещо да се промени в работата на така наречените грандове. Вие какво искате- да се повтори историята със Стойчо ли- купува нов отбор- маже всичко в нашето първенство, но в евротурнирите- нищо. Мисля, че имате доста проблеми да изчиствате, наследени от Лупи, след това трябва да гледате в евротурнири и шампионска титла. Трябва да има приоритети на нещата, иначе не става. Първо изчистване на дълговете, разкарване на скъпоплатените играчи, дето Томов ги докара, започване на изграждане на школа- по- точно вече академия, такива, каквито имат Левски и Литекс, база за децата, въвеждане на организация в целия отбор- всички формации трябва да имат единна политика- така е във всеки голям клуб и тогава вече- да се мисли за първия отбор. Една къща не се почва от покрива, нали?

Е точно това искаме, де или поне аз.Купихме си сравнително евтини млади български момчета-екстра.Искаме да си ги обиграем и да се освободим от анонимните чужденци.Обаче някак си мачовете започват с Маркес, Арибас, Силва и т.н.,а Делев, Янев, Стоянов и другите губят по едно полувреме игра.Иначе аз това исках перспективен млад български отбор и няколко ветерани като Тошко и Владо, за да учат от тях.Ама на терена нищо такова не излиза.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 05 юли 2009 20:25

Svilen_bspb написа:От тея испанци нищо не става тва е ясно...най-много ме е яд, че не взехме Мартин Камбуров (заби 3 гола на говедата)...иначе май пак ще падаме.

Всичко което казваш е добре, но толкова ли жижнено важно за теб беше да употребиш термина "говедата"?! Хората на това му казват "селяндурски манталитет" ;)

Върни се в “ЦСКА”