Представяне на отбора: Левски - Хасково | 2:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Представяне на отбора: Левски - Хасково | 2:1FT

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 22:17

Аз съм обнадежден. Хасково и Марек ги оставяме твърдо зад нас в класирането, имам надежди и че ще се преборим с добрата стара Славия за оставане в групата на майсторите. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 юли 2014 22:23

ralka_levskarka написа:

П.С. кажете, има ли някакъв лъч надежда, че не успях да гледам мача?

Има,поне от моя гледна точка.Вижда се,че се работи.Повече и по-добре разиграват,движат се малко повече.Има какво/и кой/да се изчисти,но мисля,че ще се избистри състав.Лъчко много слаб,а Йети направо скандален.Трябва си ЦЗ,няма как да стане без,ако ще и от школата да е,да не е Йети.
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Re: Представяне на отбора: Левски - Хасково | 18:45ч.

Мнениеот FCH » 12 юли 2014 22:41

sandi74 написа:Тея Хасково изглеждат неспасяеми.Дайрета от супер класа ще са. :mrgreen: :lol:

На баба ти хвърчилото! Спри да коментираш другите, гледай си отбора, ако изобщо си фен на някого...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юли 2014 22:47

Само като ги видя нашите как изнасят топката и ми става ясно, че няма да ги бъде...един халф се открива да получи топката, а другите стоят и го гледат :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 12 юли 2014 22:53

Stahlgewitter написа:
sin4ec написа:Не съм съгласен с освиркването на Минев. Да, миналото лято направи курвенски номер на Гари, но защитаваше цветовете на отбора си от Пловдив. Да, предпочете онази оферта за повече пари, но той е на години и има логика в това. Нека го видим как ще играе и ще се раздава, и тогава го съдим, винаги може да бъде освиркван! Който е безгрешен, пръв да хвърли камък, на мен ми е жал за момчето, така не се прави...

Аз съм напълно съгласен,тоя да става и да се маха,тука да не е иди ми дойди ми.Майната му на скапания селяк.Бил на години и приел оферта,ми да си седи там бе,за какъв чеп се довлече на Герена.Жалко човече е тоя,не го защитавай,не заслужава.

Пламен Димов, като не е показвал знаци на публиката, пó ли е добре да остане да играе? Или големите левскари, дето все са много мотивирани, особено в треньорското поприще?
Хората са го измислили - няма вечни приятели, има вечни интереси. Никой не е казал да се строи статуя в чест на Минев на Герена, но ако играчът ще помогне на отбора, не знам как да нарека тези, които искат да го изгонят. Разбирам Гонзо да избираше защитници измежду Пике, Лам, Компани и Тиаго Силва, да се ядосвате за Минев. Или поне ако защитата, и в частност лявата страна, не беше най-слабото звено на "Левски" за последната петилетка - също.
Призовавам тези, които ще хвърлят камъните, първо да извадят милионите, за предпочитане преди края на трансферния прозорец.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2014 23:09

Нервите ми няма да издържат тоя сезон...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 юли 2014 23:11

W84me написа:Нервите ми няма да издържат тоя сезон...

Би трябвало още от края на миналия, да сте подготвени за това, не знам какво сте очаквали..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Представяне на отбора: Левски - Хасково | 18:45ч.

Мнениеот ehh » 13 юли 2014 00:11

FCH написа:
sandi74 написа:Тея Хасково изглеждат неспасяеми.Дайрета от супер класа ще са. :mrgreen: :lol:

На баба ти хвърчилото! Спри да коментираш другите, гледай си отбора, ако изобщо си фен на някого...

Не е фен на никой отбор. Тоя даже не е от Стара Загора. Това е един дразнител, скучаещ чичка, който се заяжда с хлапетата тук, докато жена му чати с кой ли не във фейсбук. Тъпото е, че е любимец на админите и модовете :|
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 юли 2014 00:12

ralka_levskarka написа:
W84me написа:Нервите ми няма да издържат тоя сезон...

Би трябвало още от края на миналия, да сте подготвени за това, не знам какво сте очаквали..

Повечето от вас все едно падат от небето или са прекалено емоционални за да виждат реално. Е, нека едно момиче, което е на половината възраст на повече от вас, да ви го каже. Големи драми, голямо нещо...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 13 юли 2014 00:18

И кво сега Прохазка ще ни е дясно крило,Лъчко деф.халф и Йети централен оле мале :lol: :lol: :lol: Напред Домо,дето и от 1 метър ще изпусне да вкара :lol:

Върни се в “Левски”