"А" Група: "Ботев" - "Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Re: "А" Група: "Ботев" - "Левски"

Мнениеот kanara1978 » 26 апр 2014 17:09

ralka_levskarka написа:
bavarec1983 написа:
angelco77 написа:Еми първия. :mrgreen:
А синята защита е :mrgreen:

що си не гледаш па ти помашкия отбор,а все за Левски пишеш

Утре дали ще му е толкова радостно :roll:

Незнам ама Тва 4 поредна загуба на Левски.Такъв КЕФ ми е да знаеш :mrgreen: радост за Душата
Последна промяна от kanara1978 на 26 апр 2014 17:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 26 апр 2014 17:10

ralka_levskarka написа:
White Fang написа:Супер. Дайте да им подарим още 2-3 гола и да се свършва.

Защо излизаме? Дали така или служебни с по 3:0, няма разлика..

С тая защита по-добре служебни загуби... Не ми го побира ума, как може толкоз нищо да не правят. Ей ся, вратарят скача, блокира футболиста на Ботев, топката стои две секунди и нашите я гледат. Поне 10 гола сме допуснали по този начин.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 26 апр 2014 17:11

veni__85 написа:
ChelseaFUN написа:Най-накрая го изкараха тоя Мики Орачев, не знам какво му има, напрежение ли, но беше много зле тоя мач, нито едно хубаво центриране не направи, а имаше на 2 пъти тази възможност, на няколко пъти топката изпуска, фалове направи, минаваха го лесно, бе изцяло много зле се представи за тези 30 минути...

Да а Нунеш се справи великолепно при гола на Ботев , само слушам преди всеки мач , че отбора ще излезе изцяло с юноши и никога не става е ми с тези наемници толкова.

А стига с тия юноши бре нали ги виждам и Цонев и Мики слаби на чай :( :( :(

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 26 апр 2014 17:12

veni__85 написа:
ChelseaFUN написа:Най-накрая го изкараха тоя Мики Орачев, не знам какво му има, напрежение ли, но беше много зле тоя мач, нито едно хубаво центриране не направи, а имаше на 2 пъти тази възможност, на няколко пъти топката изпуска, фалове направи, минаваха го лесно, бе изцяло много зле се представи за тези 30 минути...

Да а Нунеш се справи великолепно при гола на Ботев , само слушам преди всеки мач , че отбора ще излезе изцяло с юноши и никога не става е ми с тези наемници толкова.

Що си мислиш, че тия юноши стават? В белите страни на 17-18 ако ставаш вече си твърд титуляр. Тук се обяснява, че те тепърва трябвало да се учат и обиграват. Като гледам мача днес Мисяк и Цонев са си твърди фигуранти. Аз Цонев не го видях една топка да пипне, камоли да отиграе. Да ги пращат да се обиграват в Калиакра и Паламуд Поморие

bavarec1983
Контакти:

Мнениеот bavarec1983 » 26 апр 2014 17:14

ВСИЧКИ ВЪН ОТ КАПИТАНА ДО ЛЕВИЯ БЕК :twisted:

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 26 апр 2014 17:14

Пак разни елементи сноват, където не им е работа. Май някои хора забравиха, че докато Левски играеше в Европа и се бореше за титла, тяхното отборче гниеше по долните дивизии. Други пък копаеха гробове на стадиона си. Трети пък ги хванаха да лъжат. Айде, къш, палячовци.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 26 апр 2014 17:18

White Fang написа:Пак разни елементи сноват, където не им е работа. Май някои хора забравиха, че докато Левски играеше в Европа и се бореше за титла, тяхното отборче гниеше по долните дивизии. Други пък копаеха гробове на стадиона си. Трети пък ги хванаха да лъжат. Айде, къш, палячовци.

важното е днеска какво е не преди.А днеска е слънчево пеят Канарчета,Левски прави четвърта Поредна Загуба.Какво му трябва повече на човек това е ЩАСТИЕ :)

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 26 апр 2014 17:19

Hohohoho написа:
ralka_levskarka написа:
White Fang написа:Супер. Дайте да им подарим още 2-3 гола и да се свършва.

Защо излизаме? Дали така или служебни с по 3:0, няма разлика..

С тая защита по-добре служебни загуби... Не ми го побира ума, как може толкоз нищо да не правят. Ей ся, вратарят скача, блокира футболиста на Ботев, топката стои две секунди и нашите я гледат. Поне 10 гола сме допуснали по този начин.

И какво ти е виновна защитата? Голът - т.е. поредния гол падна след сбъркан пас на 2 метра в центъра при изнасяне на топката :) В детските години обикновено на 2-3 метра можехме да си подаваме в махалата. Като ги гледам тия - първо играят без желание, все едно някой насила ги е събул по къси гащи и ги задължил да седят на тревата, второ моята физическа подготовка май е няколко пъти по-добра от тяхната и трето все едно тези хора са ги събрали половин час преди мача. То бива, то може, но да не можеш поне един път чисто да отнемеш топката, да не се подсигуряват, да не можеш да си подадеш на три метра и да нямаш треньор, който да ти обясни, че като си толкова безумно некадърен е по-добре да риташ с все сила топката напред вместо да я подаваш на противник.
Бас ловя, че ако тия нещастници ги пуснат да играят във В група няма да влязат в тройката.

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 26 апр 2014 17:26

За последните 5 години как пък един нормален треньор нямахме,ей го и той почна да пуска всякакви като централни защитници.Другият мач Крумов и Нунеш да ги сложат централни защитници.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 апр 2014 17:28

И двата отбора са трагични, обаче тези със сините екипи са изключително комични, не бях виждал преди толкова некадърници събрани на едно място.
Ботев с тези девет чужденци в състава са още по-жалки. Толкова скъпа селекция, а нищо не играят цял сезон.

Върни се в “Левски”