Ливърпул - новият шампион на Англия ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Ливърпул - новият шампион на Англия ?

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2014 00:53

smoothc написа:
HoUs4oOL написа:
smoothc написа:[offtopic]Съдба:)[/offtopic]

Наистина ли си толкова суеверен? :?

Зависи от гледната точка :)

И още малко....
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/67/590x/stevengerrard-370277.jpg[/wrapimg] 2009
[wrapimg=]http://i1.ytimg.com/vi/1KjKjm6SIXo/hqdefault.jpg[/wrapimg] 2014[/offtopic]
И още малко...
[offtopic]1.Изпълнението на дузпата,непосредствено преди целувката на камерата.(2,33)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1VyzEJq2Cg8[/youtube]
2.Изпълнението на дузпата,непосредстевно преди целувката на камерата.(3,08)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D075mGWQEzI[/youtube]
Съвпаденията станаха,твърде много...не мислите ли :)[/offtopic]

Не знам какво да ти кажа за съвпаденията,но мога да ти кажа,че не е присъщо за човек,който се смята за здравомислещ,да вярва и да определя като решаваща движеща сила на съдбата едни съвпадения и една гола статистика.
Не мислиш ли?
[offtopic]По същата тази логика може да изкараш статистиката на Пеп Гуардиола срещу Манчестър Юнайтед,ако разбираш какво имам предвид?[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2014 00:59

dreben23 написа:С тази тема само може да станете за смях!

Първо, мачовете не са изравнени по брой. Второ, Ливърпул има два мача където ще губи точки, дори само в единият да се издъни, титлата отива в Манчестър или Лондон. ;) Трето, за мен Ливърпул не играе най-хубавият футбол в Англия, защото съм гледал много голяма част от мачовете през сезона. Отлично впечатлетние с приятен за окото и открит футбол ми прави само и единствено осакатеният отбор Арсенал. :P С контузените футболисти, Арсенал щеше да е на разлика пред всички останали! :)

Колкото и да не иска да го признае никой, знаете много добре, че съм прав. :) От друга страна вторият отбор след Арсенал разбира се, който за мен заслужава титлата това наистина е Ливърпул! Защото Манчестър Сити и Челси имат неограничени ресурси и едно голо самочувствие на играчи, фенове и треньори, затова за тях би бил голям урок, ако някой измежду Арсенал и Ливърпул вдигне трофея след няколко кръга! :)

Ако гледаме обаче от комерсиалната страна на нещата, не ми се вярва, че Челси и Сити са готови да понесат критиките след края на сезона, ако някой от тях се провали. Имат и много класни футболисти, което ще се окаже и решаващо в борбата за титлата, докато в Ливърпул и Арсенал ги няма, или не са чак толкова много!
По дяволите, та Челси има на скамейката си футболист като Андре Шурле- един от най-добрите млади таланти в немския футбол! :) А кои стоят на скамейките на Ливърпул и Арсенал? :cry: Яя Саного и Яго Аспас... :)

Въпреки това Челси не играе никак добре, а Сити е страшилище само понякога. Да, в повечето мачове бяха наистина впечатляващи, но след като започнаха контузиите и при тях, нещата се промениха до известна степен. Вчера например, Арсенал ги смаза с футбол с едно докосване. Който твърди друго, препоръчвам му да не си губи времето с гледане на футбол! ;)

Темата не е пусната от фен на Ливърпул. ;)
Арсенал играеше най-хубави футбол това е факт!
Но Арсенал имаше най-лесната програма в лигата и това също е факт,виж какво се случи от февруари насам когато дойдоха тежките мачове.
За контузиите виновни са само и единствено хората във вашия щаб,едно и също нещо се повтаря всяка година,а Венгер така и не го поправя....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2014 01:00

Аз помня, че автора на темата, преди време каза, че смята, че Пуул ще спечели титлата. Сега просто го припомня.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 01:10

Не знам какво да ти кажа за съвпаденията,но мога да ти кажа,че не е присъщо за човек,който се смята за здравомислещ,да вярва и да определя като решаваща движеща сила на съдбата едни съвпадения и една гола статистика.
Не мислиш ли?

Просто отбелязвам крайно любопитните съвпадения,които на фона на историческото съперничество във Висшата лига и амбициите на Ливърпул(не е ли интересно примерно,че Ливърпул прави вторият си най-силен сезон след 2008-2009 в ерата на Премиършип..а и тогава за първи път се заговори за реални шансове за титла,тази година ситуацията е абсолютно идентична.Не са ли интересни съвпаденията между двата мача на Олд Трафорд...дузпите,целувката на камерата,червения картон на Видич,отново победа с три гола разлика,а и иреално каква е вероятността това да се случи по-толкова идентичен начин,при положение че футболът е игра на динамика и страшно различни ситуации! А и между другото,през онзи сезон 2008-2009 Ливърпул отново беше отбора с най-резултатно нападение.)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2014 01:24

smoothc написа:
Не мислиш ли?

Просто отбелязвам крайно любопитните съвпадения,които на фона на историческото съперничество във Висшата лига и амбициите на Ливърпул(не е ли интересно примерно,че Ливърпул прави вторият си най-силен сезон след 2008-2009 в ерата на Премиършип..а и тогава за първи път се заговори за реални шансове за титла,тази година ситуацията е абсолютно идентична.Не са ли интересни съвпаденията между двата мача на Олд Трафорд...дузпите,целувката на камерата,червения картон на Видич,отново победа с три гола разлика,а и иреално каква е вероятността това да се случи по-толкова идентичен начин,при положение че футболът е игра на динамика и страшно различни ситуации! А и между другото,през онзи сезон 2008-2009 Ливърпул отново беше отбора с най-резултатно нападение.)

Ами има интересни съвпадения,но има и разлики.
Най-съществената е,че през 08/09 Ливърпул изпитваше големи трудности срещу по-слабите отбори и затова изпуснахме титлата.
Вярно е и,че Ливърпул имаше най много вкарани голове.
Но тогава мисля,че Стиви Джи беше най-резултатния ни играч,но най-много голове май вкара КР7?
Сега изглежда,че Луис Суарес ще грабне приза за най-много вкарани голове.
Както и да е малко се отплеснах. :mrgreen:
Въпреки съвпаденията обаче аз вярвам,че всеки държи съдбата си в ръце и може да я променя,а ти май приемаш страничните фактори като движещата сила на съдбата,колко клиширано,а? :mrgreen:
Каквото и да стане през този сезон и дори Ливърпул да изпусне титлата,(която изобщо не влизаше в сметките на никой в началото на новия сезон),няма как да се отрече прогреса и израстването на Ливърпул!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 01:30

Въпреки съвпаденията обаче аз вярвам,че всеки държи съдбата си в ръце и може да я променя,а ти май приемаш страничните фактори като движещата сила на съдбата,колко клиширано,а?
Каквото и да стане през този сезон и дори Ливърпул да изпусне титлата,(която изобщо не влизаше в сметките на никой в началото на новия сезон),няма как да се отрече прогреса и израстването на Ливърпул!

1.Клиширано!? По-скоро ми звучи като комплексарска Скаузърс-фикция ;)
2.Абсолютно е така,факт!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 01:54

И за финал...само ще цитирам ексцентричния британски спортен журналист(Едуард Спенсър от 2001г):
Ливърпул ще стане шампион,едва когато Милуол се завърне отново в Първа Дивизия(Премиършип).

[offtopic]*Милуол тази година е пред изпадане от Чемпиъншип :)[/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 мар 2014 02:18

smoothc написа:И за финал...само ще цитирам ексцентричния британски спортен журналист(Едуард Спенсър от 2001г):
Ливърпул ще стане шампион,едва когато Милуол се завърне отново в Първа Дивизия(Премиършип).

Мичмана пък е казал, че докато в Ливърпул има играчи като Карагър, няма да станем шампиони....като гледам той е по-близо да познае :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 мар 2014 02:33

Gil-galad написа:
smoothc написа:И за финал...само ще цитирам ексцентричния британски спортен журналист(Едуард Спенсър от 2001г):

Мичмана пък е казал, че докато в Ливърпул има играчи като Карагър, няма да станем шампиони....като гледам той е по-близо да познае :)

И е бил много много прав. Уважение към Карагър но той си беше второкласен защитник който направи огромно количество грешки в кариерата си и никога дори за сезон не изпъкна като нещо повече от футболист с дух и воля, но не и качества.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 31 мар 2014 02:44

dreben23 написа:С тази тема само може да станете за смях!

Първо, мачовете не са изравнени по брой. Второ, Ливърпул има два мача където ще губи точки, дори само в единият да се издъни, титлата отива в Манчестър или Лондон. ;) Трето, за мен Ливърпул не играе най-хубавият футбол в Англия, защото съм гледал много голяма част от мачовете през сезона. Отлично впечатлетние с приятен за окото и открит футбол ми прави само и единствено осакатеният отбор Арсенал. :P С контузените футболисти, Арсенал щеше да е на разлика пред всички останали! :)

Изключително пристрастно и некоректно мнение дребен.. Ливърпул тази и миналата година играе най-красивия футбол в Англия, който съм гледал изобщо (активно гледам англиийското от времената, когато Веселин Василев коментираше репортажчета по Ефир 2 :lol: ) Брендън Роджърс успешно имплантира и приспособи към английските стандарти своята версия на Гуардиоловият тотален футбол - нещо към което си признавам, бях много скептичен отначало..
Това обаче не означава че това е най-печелившия - доброто нападение печели победата в конкретен мач, но добрата защита печели титлата - това е максима, която важи за всяко едно първенство.. А колкото до Арсенал - отборът винаги е играл приятен за гледане футбол под ръководството на Венгер, но не бих казал, че са ме изумявали с футбола си дори в най-добрите си години (с Анри, Бергкамп и останалите)..
Изображение

Изображение

Върни се в “Ливърпул”