ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rocknrolla
- Контакти:
Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)
Досега са събрали 350 000 лева от продадени акции , няма да им стигнат да си платят рекламата по телевизиите .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
nicromanser написа:точно така е, когато лупи взе цска такава беше оговорката тия 46 милиона са дълг не към друг, а към титан, което е тъпо и предполагам, че те са опростили много от милионите, дано и батков направи така, защото е тъпо да има такива вътрешни дългове собственик на клуб-клуб даже е смешно
Разбира се, че и Батков ще ги опрости. Няма нищо смешно или тъпо, нормални счетоводни врътки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- nicromanser
- Контакти:
Tommi написа:nicromanser написа:точно така е, когато лупи взе цска такава беше оговорката тия 46 милиона са дълг не към друг, а към титан, което е тъпо и предполагам, че те са опростили много от милионите, дано и батков направи така, защото е тъпо да има такива вътрешни дългове собственик на клуб-клуб даже е смешно
Разбира се, че и Батков ще ги опрости. Няма нищо смешно или тъпо, нормални счетоводни врътки.
а ако не са на батков..., че не знам да има даже в щатите такъв богат адвокат с канторка!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
pampi написа:Сега разбрах, що Борисов се напил, ми то било от мъка, че олеква с 20 милиона. Влачи човекът заплатите на Радукана и куп други няколко години, ама сега му заговорила съвестта и вчера платил и тях. Смешко, пешко...
Не се разбира какво искаш да кажеш.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
rocknrolla написа:Досега са събрали 350 000 лева от продадени акции , няма да им стигнат да си платят рекламата по телевизиите .
154 022 акции Х 3 = 462 066 лв.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Tommi написа:pampi написа:Сега разбрах, що Борисов се напил, ми то било от мъка, че олеква с 20 милиона. Влачи човекът заплатите на Радукана и куп други няколко години, ама сега му заговорила съвестта и вчера платил и тях. Смешко, пешко...
Ще ти го сдъвча пак, та да го смелиш. Плещиш глупости, Титан каквото опростиха, опростиха при сделката лятото! Отдавна вече нямат нищо общо с ЦСКА и не им дреме какво става там.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
nicromanser написа:Tommi написа:nicromanser написа:точно така е, когато лупи взе цска такава беше оговорката тия 46 милиона са дълг не към друг, а към титан, което е тъпо и предполагам, че те са опростили много от милионите, дано и батков направи така, защото е тъпо да има такива вътрешни дългове собственик на клуб-клуб даже е смешно
а ако не са на батков..., че не знам да има даже в щатите такъв богат адвокат с канторка!!!
Не знам на кой са. Батков ги обявява за свои. А той самият през годините не е изкарвал пари само от кантората си.
Важното е, че ЦСКА излиза от батака! Лошото е, че други са вече там !
- rocknrolla
- Контакти:
Red Warrior написа:rocknrolla написа:Досега са събрали 350 000 лева от продадени акции , няма да им стигнат да си платят рекламата по телевизиите .
154 022 акции Х 3 = 462 066 лв.
1/20 сте продали , остават 19/20 .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
pampi написа:Tommi написа:pampi написа:Сега разбрах, що Борисов се напил, ми то било от мъка, че олеква с 20 милиона. Влачи човекът заплатите на Радукана и куп други няколко години, ама сега му заговорила съвестта и вчера платил и тях. Смешко, пешко...
Ще ти го сдъвча пак, та да го смелиш. Плещиш глупости, Титан каквото опростиха, опростиха при сделката лятото! Отдавна вече нямат нищо общо с ЦСКА и не им дреме какво става там.
Аз да не би да твърдя друго?