ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Мнениеот rocknrolla » 28 мар 2014 15:36

Досега са събрали 350 000 лева от продадени акции , няма да им стигнат да си платят рекламата по телевизиите .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 15:37

nicromanser написа:точно така е, когато лупи взе цска такава беше оговорката тия 46 милиона са дълг не към друг, а към титан, което е тъпо и предполагам, че те са опростили много от милионите, дано и батков направи така, защото е тъпо да има такива вътрешни дългове собственик на клуб-клуб даже е смешно

Разбира се, че и Батков ще ги опрости. Няма нищо смешно или тъпо, нормални счетоводни врътки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 28 мар 2014 15:38

Tommi написа:
nicromanser написа:точно така е, когато лупи взе цска такава беше оговорката тия 46 милиона са дълг не към друг, а към титан, което е тъпо и предполагам, че те са опростили много от милионите, дано и батков направи така, защото е тъпо да има такива вътрешни дългове собственик на клуб-клуб даже е смешно

Разбира се, че и Батков ще ги опрости. Няма нищо смешно или тъпо, нормални счетоводни врътки.

а ако не са на батков..., че не знам да има даже в щатите такъв богат адвокат с канторка!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 15:40

pampi написа:Сега разбрах, що Борисов се напил, ми то било от мъка, че олеква с 20 милиона. Влачи човекът заплатите на Радукана и куп други няколко години, ама сега му заговорила съвестта и вчера платил и тях. Смешко, пешко... :lol:

Не се разбира какво искаш да кажеш. :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2014 15:43

rocknrolla написа:Досега са събрали 350 000 лева от продадени акции , няма да им стигнат да си платят рекламата по телевизиите .

154 022 акции Х 3 = 462 066 лв.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 мар 2014 15:43

Tommi написа:
pampi написа:Сега разбрах, що Борисов се напил, ми то било от мъка, че олеква с 20 милиона. Влачи човекът заплатите на Радукана и куп други няколко години, ама сега му заговорила съвестта и вчера платил и тях. Смешко, пешко... :lol:

Ще ти го сдъвча пак, та да го смелиш. Плещиш глупости, Титан каквото опростиха, опростиха при сделката лятото! Отдавна вече нямат нищо общо с ЦСКА и не им дреме какво става там. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 15:45

nicromanser написа:
Tommi написа:

а ако не са на батков..., че не знам да има даже в щатите такъв богат адвокат с канторка!!!

Не знам на кой са. Батков ги обявява за свои. А той самият през годините не е изкарвал пари само от кантората си.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 мар 2014 15:46

Важното е, че ЦСКА излиза от батака! Лошото е, че други са вече там !

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 28 мар 2014 15:47

Red Warrior написа:
rocknrolla написа:Досега са събрали 350 000 лева от продадени акции , няма да им стигнат да си платят рекламата по телевизиите .

154 022 акции Х 3 = 462 066 лв.

1/20 сте продали , остават 19/20 .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 15:47

pampi написа:
Tommi написа:

Ще ти го сдъвча пак, та да го смелиш. Плещиш глупости, Титан каквото опростиха, опростиха при сделката лятото! Отдавна вече нямат нищо общо с ЦСКА и не им дреме какво става там. 8-)

Аз да не би да твърдя друго? :roll: В случая коментираме дълговете към Титан, а не изплащането на заплатите в момента.

Върни се в “ЦСКА”