Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30 | 0:3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30

Мнениеот wolf » 12 мар 2014 16:46

Karsa Orlong написа:В Англия има един наистина много добър рефер и той се казва Мартин Аткинсън. Не знам защо не поверяват такива дербита само на него, иначе целия свят им се смее на некадърните съдии.

Защото Аткинсън е на заплата в Челси. Би трябвало да го знаеш от много време, когато Аткинсън стане много добър рефер аз ще стана шеф на ФА

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 мар 2014 17:43

wolf написа:
Karsa Orlong написа:В Англия има един наистина много добър рефер и той се казва Мартин Аткинсън. Не знам защо не поверяват такива дербита само на него, иначе целия свят им се смее на некадърните съдии.

Защото Аткинсън е на заплата в Челси. Би трябвало да го знаеш от много време, когато Аткинсън стане много добър рефер аз ще стана шеф на ФА

Не, не го знаех. А и така да е, аз лично предпочитам Манчестър Юнайтед - Ливърпул да се свири от съдия на заплата в Челси, а не в Юнайтед, не знам за теб.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 мар 2014 17:55

Karsa Orlong написа:
wolf написа:

Не, не го знаех. А и така да е, аз лично предпочитам Манчестър Юнайтед - Ливърпул да се свири от съдия на заплата в Челси, а не в Юнайтед, не знам за теб.

Челси ни е основен конкурент за титлата, а за да разбереш какво е Аткинсън пусни си няколко мача Челси - Юнайтед с негово участие и ще разбереш.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 мар 2014 18:04

wolf написа:
Karsa Orlong написа:
wolf написа:

Челси ни е основен конкурент за титлата, а за да разбереш какво е Аткинсън пусни си няколко мача Челси - Юнайтед с негово участие и ще разбереш.

И все пак съм най-спокоен, когато Аткинсън ни свири мачовете. Не си спомням да се е намесвал фатално в наша вреда, което, разбира се, не значи непременно, че не се е случвало. Но за всички други си спомням.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 мар 2014 18:18

30 мача, 3 червени картона, 2 дузпи за нас и баланс 14 победи 8 равни 8 загуби

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 мар 2014 18:35

Какъв кеф е да чуем, че научения да мрази Ливърпул /при все че феновете на Евертън не са такива родителите му явно са извратени/ му пари отзад
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че не му е никак лесно да вижда доброто представяне на големия съперник на "червените дяволи" - Ливърпул. Мърсисайдци заемат второ място във временното класиране и са на цели 11 точки пред шампионите. В неделя Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един срещу друг на "Олд Трафорд". "Да виждам как Манчестър Сити и особено Ливърпул се справят добре е много трудно. Не е никак приятно да знаем, че можем да се борим за челните места, но да не успяваме да го правим през този сезон. Това обаче означава, че трябва значително да вдигнем нивото, за да се върнем там, където ни е мястото. Трябва да продължим да работим, да прогресираме и да завършим сезона по-силни. Като отбор не бяхме достатъчно добри през този сезон. В продължение на 26 години сър Алекс бе тук, така че нямаше как да няма промени след неговото оттегляне. Честно казано, мисля, че ние, играчите, трябва да се представяме по-добре. Надявам се, че ще можем да завършим в Топ 4, но дори и това да не стане, ще се завърнем още по-настървени през следващия сезон", сподели Рууни.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 мар 2014 19:29

аз пък твърдя,че нашия човек се казва андре маринър...при него не помня манафа да ни е вземал точки,даже и последния мач ги бихме.спорните ги дава за нас и общо взето е доста добър съдия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 мар 2014 19:46

wolf написа:Какъв кеф е да чуем, че научения да мрази Ливърпул /при все че феновете на Евертън не са такива родителите му явно са извратени/ му пари отзад
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че не му е никак лесно да вижда доброто представяне на големия съперник на "червените дяволи" - Ливърпул. Мърсисайдци заемат второ място във временното класиране и са на цели 11 точки пред шампионите. В неделя Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един срещу друг на "Олд Трафорд". "Да виждам как Манчестър Сити и особено Ливърпул се справят добре е много трудно. Не е никак приятно да знаем, че можем да се борим за челните места, но да не успяваме да го правим през този сезон. Това обаче означава, че трябва значително да вдигнем нивото, за да се върнем там, където ни е мястото. Трябва да продължим да работим, да прогресираме и да завършим сезона по-силни. Като отбор не бяхме достатъчно добри през този сезон. В продължение на 26 години сър Алекс бе тук, така че нямаше как да няма промени след неговото оттегляне. Честно казано, мисля, че ние, играчите, трябва да се представяме по-добре. Надявам се, че ще можем да завършим в Топ 4, но дори и това да не стане, ще се завърнем още по-настървени през следващия сезон", сподели Рууни.

При толкова години под ръководството на Фърг. е нормално да мрази,но е хубаво,че започват да си дават сметка,че така наречения ''заспал гигант-Ливърпул'' започва да се пробужда!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 мар 2014 20:10

Няма значение кой ще е съдията, ако ще и арменският поп да свири мача, излизаме, бием си ги и се прибираме в Мърсисайд с 3 точки, няма друг вариант! :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

chykitto
Контакти:

Мнениеот chykitto » 13 мар 2014 17:29

Ако победим ще е много ценна победа :) Успех на момчетата

Върни се в “Ливърпул”