ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот zlatan » 16 дек 2013 15:10

amstel_beer написа:
zlatan написа:
amstel_beer написа:Гледах двата мача на Лацио с/у Трабзонспор (ремита) и мога да ви уверя, че Лудогорец е с всички шансове да продължи напред и след този кръг, но за четвъртфинала (Левски) ще бъде много трудно. 8-)

ДА ТЕ ПОПРВЯ че след 1-16 финали следва 1-8 финали и чак на Левски 1-4 мило красноармейче.

Не ме карай да те затапвам...
Синьото означава, че трябва да минат още един кръг за да стигнат постижението на Левски. ;)

ти дето затапваш ние победихме първо Артмедия идващ от ШЛ,след това победихме Удинезе и след това паднахме от Шалке сега ще ме затапваш ли или не ако искаш аз вкъщи имам коркови тапи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 дек 2013 15:12

shotgun blues написа:Левскари чета се гласят да ходят да подкрепят ЛАЦИО на стадиона,колко гадно ще им стане в края на мача ,когато ЛУДОГОРЕЦ празнува класирането на 1/8 финалите

Няма да ходя на мача, но съветвам Домусчиев, да си спести парите заделени за трансфери :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 дек 2013 15:13

Домусчиев яко се е нахъсал

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира пред Sportal.bg жребия, който отреди "орлите" да срещнат Лацио в 1/16-финал в Лига Европа. Босът на българския тим смята, че неговият отбор има сили да преодолее своя опонент. "В никакъв случай не съм разочарован от изтегления противник. Смятам, че имаме сили да отстраним Лацио. Естествено, че ще ни бъде трудно, тъй като това не е случаен отбор. Смятам, че шансовете са 50:50. Жребият можеше да бъде и по-лек, но и по-тежък. Въпреки всичко съм доволен. Все пак Лацио не е нито Ювентус, нито Порто", заяви Домусчиев пред Sportal.bg. Босът на "орлите" коментира и евентуалния опонент на 1/8-финалите. При положение, че Лудогорец отстрани Лацио, "орлите" ще се изправят срещу Динамо (Киев) или Валенсия. "По-добре така, тъкмо няма да има подценяване и отпускане. Ще се опитаме да направим качествена селекция. Надявам се да проведем добра подготовка и започваме масирана атака. Хубаво е, че ще доведем в България силни отбори от Европа и стадионът ще бъде пълен. Интересът ще бъде голям, това е най-важното. Господ си знае работата", добави бизнесменът.

http://www.sportal.bg/news.php?news=463199
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 16 дек 2013 15:13

Лацио не са кой знае какво. Лудогорец продължава!

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 16 дек 2013 15:14

Два мача пред собствена публика.FORZA LAZIO и чакаме Валенсия

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 дек 2013 15:15

zlatan написа:
amstel_beer написа:
zlatan написа:
amstel_beer написа:Гледах двата мача на Лацио с/у Трабзонспор (ремита) и мога да ви уверя, че Лудогорец е с всички шансове да продължи напред и след този кръг, но за четвъртфинала (Левски) ще бъде много трудно. 8-)

ДА ТЕ ПОПРВЯ че след 1-16 финали следва 1-8 финали и чак на Левски 1-4 мило красноармейче.

Синьото означава, че трябва да минат още един кръг за да стигнат постижението на Левски. ;)

ти дето затапваш ние победихме първо Артмедия идващ от ШЛ,след това победихме Удинезе и след това паднахме от Шалке сега ще ме затапваш ли или не ако искаш аз вкъщи имам коркови тапи.

Ми нали и той това казва. ;) И не е красноармейче.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 дек 2013 15:15

Дори да отпаднат Лудогорец от този мач ще спечелят поне милион евро, нека им зле, пък вие си хейтвайте, колкото искате.
Изображение

ЗАПАЛЯНКОТО
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОТО » 16 дек 2013 15:16

Домусът започва МАСИРАНА АТАКА.... :mrgreen:
алеле майко :shock:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 дек 2013 15:16

zlatan написа:
amstel_beer написа:
zlatan написа:

Научи се да четеш,после да мислиш и тогава пиши!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 дек 2013 15:17

Освен КЛОЗЕ ,като им гледам състава ,Критиан Ледесма е добър халф той отдавна играе там,Ернанес е класа,ЕДЕРСОН беше добър в ЛИОН,в ЛАЦИО не го знам как играе .Лулич е не лошо крило .
Не са кой знае колко страшни
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”