Истината за съдружието на "Левски" с МВР

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Истината за съдружието на "Левски" с МВР

Мнениеот AN71 » 05 дек 2013 09:39

Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:
Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР! :lol:

Очевидно в момента стадиона и целия комплекс в който се съдържа е собственост на МВР. А кога, как и защо МВР го е придобило, ако ти се занимава, рови се да разбереш :).

Ми ако искаш дай ми твоята къща или апартамент, ей така щото аз искам? Ше ми я дадеш ли?

Eеееееее ти пък какви въпроси задаваш на наследниците на АС-23 след като са ги растрелали и са им наследили имоти и отбор . :) :) ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 05 дек 2013 09:42

damyanov1963 написа:И какво излезе сега - че ЦСКА не е ползвала нищо от държавата, нито от армията, нито от БКП, плащали по 5 хил. лв. да тренират по хотели, сигурно са тренирали и по концлагерите в които са били пращани от М. Балев и Д. Джуров, а и за тях са си плащали, горките чорбарчета, живи да ги оплачеш, за това взимаха най-добрите футболисти от цяла България, щото техните деца плащали по 5 хил. лв да тренират по хотели, махали и паланки! :lol:

Когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш, отколкото да ставаш за смях !!
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2013 09:44

camarasa написа:Добро утро,
Гледам пак съм засегнал някого с поста ми по нощите. Да не би това да е Вальо Дебелото или Боре Тъпото...
Ние говорим за това ,че по времето на постсоциализма Левски се е ползвал от държавна подкрепа , те ми говорят какво е станало по време на т.н. социализъм.
И сега очакват да им отговоря за баба Цола, Ангел Солаков, Борис Велчев, Батето, Кочев, Гочев и Богдан Дочев....
Е не няма да го кажа. Ще кажа, че докато децата на ЦСКА се щураха по махали и паланки и тренираха по хотели и плащахме по 5000 лева месечно на Академик един отбор от североизточна София ползваше с държавна протекция базите на МВР. И това е валидно не само за футбола

Аууууу, многострадална Геновева 8-) Направо да се разплаче човек ;) Каквото и да пишете, Лупи е насреща 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 05 дек 2013 09:49

donDiego написа:
damyanov1963 написа:И какво излезе сега - че ЦСКА не е ползвала нищо от държавата, нито от армията, нито от БКП, плащали по 5 хил. лв. да тренират по хотели, сигурно са тренирали и по концлагерите в които са били пращани от М. Балев и Д. Джуров, а и за тях са си плащали, горките чорбарчета, живи да ги оплачеш, за това взимаха най-добрите футболисти от цяла България, щото техните деца плащали по 5 хил. лв да тренират по хотели, махали и паланки! :lol:

Когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш, отколкото да ставаш за смях !!

Ха ха ха присмела се кука на крива бука :) :) :) ама първо ти си пропрочети писанията и виж ,че си по зле и от него и тогава прави забележки отворко ;)

nts_76
Контакти:

Мнениеот nts_76 » 05 дек 2013 09:51

Защо тази новина отново не е отразена от иначе дейните и будни журналисти на GONG.bg ???

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 05 дек 2013 09:55

nts_76 написа:Защо тази новина отново не е отразена от иначе дейните и будни журналисти на GONG.bg ???

Защото ако беше чел предните коментари нямаше да задаваш меко казано малоумни въпроси ;)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 дек 2013 09:57

nts_76 написа:Защо тази новина отново не е отразена от иначе дейните и будни журналисти на GONG.bg ???

Ами източника не е достоверени за това сигурно,нали проверяват информацията предварително :)
Майтапа на страна ,това си е редовна практика за прикриване на далаверите ставащи в тоя клуб.Този същият похват се използва най-често и от сегашният им собственик ББинокио ,та нищо ново под слънцето.
Тонев уж се махаше ,уж нямаше нищо да прави ,а пак е там .Всичко е цирк !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

nts_76
Контакти:

Мнениеот nts_76 » 05 дек 2013 10:04

AN71 написа:

Защото ако беше чел предните коментари нямаше да задаваш меко казано малоумни въпроси ;)

Аз може и да съм малоумен, но това не отговаря на въпроса. Пак питам ЗАЩО липсва новината и докога
журналисти(имащи претенции за сериозни такива) ще представят избирателно истината ?
Последна промяна от nts_76 на 05 дек 2013 10:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 05 дек 2013 10:04

Да си платят с лихвите за колкото години са ползвали съоръжението, да изкарат на светло инвеститорите за новата трибуна и собственика или който там ги финансира, да кажат тоню какъв играе в цирка и спокойно могат да отпадат в зоналните групи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще ми липсват спектаклите им в Азия , четворните трансфери в Казан, сълзите по трисекторният стадион (ползван неправомерно както се оказа)..ДГД и КЗЛ

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 дек 2013 10:05

donDiego написа:

Абсолютно! Ае някой няма ли да извади един ясен аргумент в полза на ФК Левски!? Само се отколонява темата със заядливи и злъчни коментари..

Върни се в “Левски”