Руснаците са доволни от живота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Руснаците са доволни от живота

Мнениеот wannabe » 27 ное 2013 22:38

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:Бля бля бля :) Пияници които ще изчезнат след 40 години :lol:

Ти с дрегера ли ги провери?

Не съм аз. Световната здравна асоция ги определя като една от най-пиещите страни. http://www.economist.com/blogs/dailycha ... onsumption

Знаем СЗА що за стока са. Те утре ще ти напишат,че е най-полезно да си поемаш въздух един път в минута.
П.П.Това за дрегера не го приемай като заяждане. ;) Лека вечер!

Знаем руснаците що за стока са. Те утре ще ти напишат е най-полезно да си живееш в пещери. Щом знаеш що за стока са СЗО, аз знам що за стока са руснаците!
ПП Изобщо не го приемам като заяждане. Тези неща се проверяват лесно. :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Руснаците са доволни от живота

Мнениеот wannabe » 27 ное 2013 22:43

fcb_bg написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:Бля бля бля :) Пияници които ще изчезнат след 40 години :lol:

Ти с дрегера ли ги провери?

Не съм аз. Световната здравна асоция ги определя като една от най-пиещите страни. http://www.economist.com/blogs/dailycha ... onsumption

Знаем СЗА що за стока са. Те утре ще ти напишат,че е най-полезно да си поемаш въздух един път в минута.
П.П.Това за дрегера не го приемай като заяждане. ;) Лека вечер!

Елементарна проверка в гугъла му съсипва тъпата детска теза. Само ми е интересно кои са 'ние" в "Ние сме "ЗАПАДА".

Елементарната проверка в Гугъл какво показа :lol: Сподели! Ние сме запада за всички азиатци, в това число и руснаци. Край. Точка. Боли ли? И никога няма да отидем към Азия и Русия, колкото и да ви се иска. Колкото и да повтаряте, доволните руснаци имигрират в западна Европа и в Сащ. Не в северна Корея :mrgreen:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Свободна зона”