КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец

Мнениеот hijack1 » 17 ное 2013 20:17

subzero написа:И кво ??? Ми имайте си контри,бе. Ама си ги вкарайте. Пичовете имат 3 удара и вкарват 2. Футбола се печели с голове,не с контри.
Бахти !!!

Да бяха вкарали повече голове и нямаше да отпаднат. Били заслужавали да не отпаднат - с какво?

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Мнениеот nedko » 17 ное 2013 20:18

Логичен завършек, въпреки големите напъни и закани. Лудогорец си спести доста от силите, но пък Берое нямаха и идея как може да стане. Хареса ми Терзиев, яко, здраво момче, което бе навсякъде, постепенно навлиза и в синхрон с останалите в защита, страхотен играч.

Потребителски аватар
Shadowww
Контакти:

Мнениеот Shadowww » 17 ное 2013 20:18

на Лудогорец му слагам 4ка за мача!Искаше ми се дузпи да гледам ,но Беройци сами си "вкараха " отпадането!Мача беше селска работа!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 ное 2013 20:28

Неприятен за гледане мач, като изключим откъси в мача, когато Лудогорец успяваше да се концентрира и да играе истински. Личеше си нервност в нашите играчи, породени от простотията на фенове на Берое вчера, а може би има и остатък от миналия мач. Съдията този път се справи много по-добре и раздаде доста картони, като с това парира опасността да изпусне мача. Нарочно броих случаите в които пожали играчи на Берое. Четири. Но имаше и две-три огледални положения в които пожали играчи на Лудогорец. Още в началото удар с ръка на Илиев през врата на Кишада, топката попада във Витиня, съдията спира играта и не дава картон. После пък имаше положение с два високо вдигнати крака, което беше отсъдено в наша полза. Към края - ситуация, подобна на претенцията на Берое от предишния мач - удар с бутоните напред в коляното на Златински. Само жълт картон. Един от нашите беше блъснат грубо извън терена (Иван Стоянов или Минев) без последствия. Но като цяло - това съдийство ми хареса много повече. Може и по друг начин, но положението беше овладяно и имаше плюсове и минуси за двата отбора. Докато в предишния мач на Берое беше позволено да пуснат душа от бутилката с грубостите си, които не бяха санкционирани както трябва в началото на мача.
Чворович ми се вижда доста неубедителен в тези мачове. И за двата гола мисля, че има някаква вина. Реакциите му като че ли са малко забавени и от там идва проблемът. Добре, все пак, че имаше възможност в два мача да натрупа опит. Да не забравяме и колко кадрови проблеми имахме в този мач - без Безяк(национален отбор), Мисиджан (предполагам са го пуснали малко в почивка), Мишо (може би контузен), Дяков (също контузен), Моци (наказан), Владо (резерва). Без 6 титуляра.
Честито ни отиване на четвъртфинал! Усещането ми е, че ще срещнем "Ботев" Пловдив. Те поне са по-интелигентен отбор от това, което показаха Берое и феновете им, за голямо мое съжаление. Толкова се надявах да прескочат в нашата седмица за по-хубави мачове напролет, а сега дори леко бих бил доволен ако Берое направят едно посещение в "Б" група.
Целта не оправдава средствата, беройци!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 17 ное 2013 20:37

Чворович не мога да го позная или преди Владо ми изглеждаше добър вратар,може би Стоянов вдигна прекалено летвата.Съгласен съм с по-горе написано мнение,че час по-скоро трябва да търсим резервен вратар!
Иначе като цяло грозен мач,ще го запомня с агонистичните и обезумили скпучвания и хаотичните напъни на Бероици да измъкнат победа,дори вратаря им се беше впуснал да помага в последните минути на свободните и обезумели от безсилие бероиски електрони.
Нашите също не ми харесаха,но и нямаше как да е иначе с оглед контузиите в отбора и нагнетената обстанавока,която правеше срещата отвратителна и гнусна!
ПФУУУ...Дори в селските мачове има повече достойнство и уважение между съперниците,а ние сме гледали доста такива ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 ное 2013 20:54

greenlandia написа:[
Пич ли си,пичка ли си , що ни се го навреше там дето слънцето не те огрява, какво ще кажеш,знае ли се може да ти хареса!
Били сме и в Б ,били сме и във В ,това не ни плаши ,панимаеш,но ако вие отидете там,няма кой да ви върне. Ей това е разликата,а това рано или късно ще се случи.
Следващия мач Ви пожелавам 3-ка в кошарата.
Имате гнусен и ляво ориентиран треньор с още по гнусен и миризлив директор.
След две сед. пак сте тук /то вас Ви нямаше де,откъде да знаеш/, "голям" отбор с липсващи фенове.

Шттт. искам ви по тихи след тоя мач !
Къде ви беше ада бе смешковци, нашите не са 17-18 хлапета да ги уплашиш ??
Днес играхме без тримата ни най-добри играчи, и пак държахме мача ! Добре че беше Чворович, и некадърните изпълнения на Кишада и Иван, за да видим Иван Каарджов пред нашата врата да се пъне да вкарва гол !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 17 ное 2013 20:56

Не очаквах, че във форума има подобни заралийски екземпляри, подобни на преждепишещия гренландец. Момче, спри да пишеш глупости и да излагаш хубавия град, откъдето си. Всъщност, разкарай се!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 ное 2013 20:57

Шттт. искам ви по- тихи след тоя мач !
Къде ви беше ада бе смешковци, нашите не са 17-18 хлапета да ги уплашиш ??
Днес играхме без тримата ни най-добри играчи, и пак държахме мача ! Добре че беше Чворович, и некадърните изпълнения на Кишада и Иван, за да видим Иван Каарджов пред нашата врата да се пъне да вкарва гол !!![/quote]
и още нещо Черно море изглеждат доста по солиден отбор от вас, така че 7-ицата трудно ще я докарате !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 ное 2013 21:03

Между другото, много било неприятно да се гледат мачове на Лудогорец по телевизията. Коментаторите определено хвърляха боб за изравнителния гол на Берое и нескрито се радваха когато стана.
На полувремето гледах малко новини на Бюрек-ДПС-Василев-Пеевски ТВ. Обясниха ми как Дудука влиза в парламента според последните им проучвания. Преди това показаха някакво допитване, където бяха класирали корпоративната им партия с някакви нефелни политически сили, така че да е на първо място по популярност. Демагогия от класа, с използване на футбола като притегателна сила. Опичайте си акъла и най-добре ходете на стадиона!

Върни се в “Лудогорец”