Дисциплинарната комисия се наведе пред Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- фифи перото
Re: Дисциплинарната комисия се наведе пред Левски
Е що да не се наведе? 

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Logical person написа:И защо ги наказват ? При положение, че съдийската комисия призна грешката на съдията, заради която Стойчо и Нанков скочиха.
Така... Без да се заяждам давам следния пример:
Идвам, счупвам те от бой, защото според мен си бил с жена ми и ме наказват според наказателния кодекс. Да, обаче съответните органи разбират грешката си, защото съм набил не когото трябва и отменят наказанието ми.
Такава е твоята логика...
Ако нямаш врагове, нямаш характер...
Абе я фустатъчно на всички!
3:0 му е майката и Тройчо президент!

3:0 му е майката и Тройчо президент!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Red Warrior написа:1977 написа:Red Warrior написа:Вече стана ясно откъде е дошла поръчката във Варна. Колебаех се дали не са делиорманци, но след това решение на ДК, няма какво повече да се разследва.
И с какво точно ще помогне отсъствието на Стойчо в мача с Левски?
Аз доколкото знам старши треньора подготвя отбора през седмицата преди мача
ЦСКА във Варна бе победен с мръсни средства, защото се уплашихте, че за 100 годишнината може да не участвате в Европа и дори да си ритате във втората седмица. И ако няма значение треньора дали седи на пейката, тогава защо изобщо е на терена, ами не си го управляват дистанционно.
Не разбрах защо поръчката е от Левски??На кой му пука за тази пиклива купа?
Или ние плащаме на съдията да прецака ЦСКА за да окупираме 4-то място

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
russia написа:damyanov1963 написа:Цска, ако играеха толкова колкото реват, европейски шампиони щяха да станат
Прекаленото остроумие вреди на олигофрените!![]()
Значи наистина малко сме ревали, щом "само" полуфинали в КЕШ имаме!
Заради вашия рев цяла съдийска комисия смениха, така че кво ми хленчиш тука...
Когато имахте полуфиналите имахте и абсолютният комфорт в България. Сега нещата са други, но вие все още смятате, че сте по-правоимащи, и когато не ви се отвори парашутът започва бразилският сериал.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Red_Girl написа:Щях да се очудя, ако не ги бяха наказали... Трябва без треньори, без футболисти, дузпи, картони да играем, за да улесним сините. Жалка история, всичко се връща.
Не стига, че сега пък ревете за наказание, заслужено с поведението на квартални лекета или диви селяни, ами и Левски ви виновен. Да не би Левски да е лидер, а ЦСКА да му диша във врата нещо, та Батков да е решил да ги спира? Ха,ха и си вярвате. АКО има някаква завера.. други отбори биха искали да се откъснат от ЦСКА, пък реално и от Левски.
Заслужили са си наказанието, получили са го, нарушението на съдията не е причина за нарушение от тяхна страна.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Red_Pride написа:колко мача наказание получи Сухия,когато беше треньор на Ботев Враца,когато скъса картоните на съдията?
Сухия не е късал картоните на съдията, а някакви други картони.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- botevforever
- Контакти:
Red_Girl написа:Щях да се очудя, ако не ги бяха наказали... Трябва без треньори, без футболисти, дузпи, картони да играем, за да улесним сините. Жалка история, всичко се връща.
Споко,де,и двата отбора ще бъдете в първата седмица.

Никой никого не улеснява.

НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Да слушаш Стойчо и Стоичков да ревът от съдията ...............безценно
Днес по гонг Томислав Русев спомена че можело Берое-Левски да се играе без публика, някой може ли да ме светне каква би могла да е причината. мерси.