Инфо за преустройството на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

blue,lagoon

Re: Инфо за преустройството на Тича

Мнениеот blue,lagoon » 06 юни 2009 07:09

ozzy написа:Абе Блу, само да те питам, щом си боса на Бриз-2, кога свари да станеш от заралия софиянец :? ? Нищо лично, ама ако си този за когото се представяш, значи се познаваме много добре и трябва да можеш дами отговориш на въпроса!!!
Отговарям ти веднага: Откакто ми писна да кисна пред Верея и откакто приключих с работата на Баните. А ако намекваш за А-8 цата и за старозагорските номера.Не е моя братле,вече я няма. И понеже само ти сгря.Идвай да те черпя едно на трета буна! :lol:

alfonso

Мнениеот alfonso » 06 юни 2009 07:33

Тъпнята продължава.Добре да направим така.Лагуно виждам че си ги побъркал целия форум на Ч,море. Имам едно предложение към теб.Остави ги тия не заслужават внимание щом един човек успя да ги накара да изперкат всичките значи са зле. :lol: Имаш си победата зарежи ги.Ако наистина си успял човек не си заслужава да се занимаваш с тия.Един тема чак пуска :o Нека се пише за футбол не за лични вражди.Не виждаш ли чевсичко е злоба.Знам че ги ебаваш защото се връзват ама стига не си губи времето :roll: :!: Затова пак ти казвам оставяй ги. Нали знаеш че не е лесно да се докаже лудостта ама тя просто си личи ;) Не слизай до нивото им. :lol:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 06 юни 2009 07:47

Тази тема ми стана любима. Вече спрях да следя сериали по телевизията, а и плетивото ми изостава, но си заслужава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
С нетърпение очаквам следващия епизод на "Варна срещу Блу лагуна".
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 06 юни 2009 08:31

DrAvalanche написа:Тази тема ми стана любима. Вече спрях да следя сериали по телевизията, а и плетивото ми изостава, но си заслужава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
С нетърпение очаквам следващия епизод на "Варна срещу Блу лагуна".
Благодаря за признанието ;) Нали знаеш пичаго,че не е важно какво се пише а дали се чете! Мисля че за себе си си направил изводите си кой крив,кой прав! Не съм търсил нищо,просто си пиех сутрешното кафе и си мислех дали в морето има шарани! Ами има и то доста! Дано не съм те обидил с нещо,ако е така извинявай! Мисля обаче да послушам колегата Алфонсо и да оставя всеки със сърбежите му! Като припряния симпатяга ,който от бързане пишел грешно,или другия дето му се иска да поноси нечие копие.Има и други ама не си заслужава мастилото :!: Имаше и доста нормални пичове,което е добре! Е няма да търсим под вола теле и да се чудим защо за явни обиди като плюнки,сополи и просяци просещи с лаптоп в ръка някой си не банвал някой си! Може просто да си носят копията или пък да посядат уморени на тях! Както и да е ! Резултата е ясен на всеки! Признанието също! Малко не съм съгласен сам срещу Варна,защото 90% от постовете сме ги писали 3-4 потребители! Пък и аз срещу Варна нямам нищо,това си е един хубав сезонен град! А и феновете на Спартак не са малко и не са лоши! Естествено сигурен съм и че в огромната си част феновете на Тича са си супер пичове! Само за тях: Успехи симпатяги на вас и любимия ви отбор! А на другите: Гьоте е казал:-Духът извайва образа! Ако отвътре си сополи ,плюнки и лайна,какъв ще да си? ;) КРАЙ!

alfonso

Мнениеот alfonso » 06 юни 2009 08:39

Радвам се че ме послуша :lol: Не ти отива да си тук ;) А иначе е вярно това за четенето.Виж посещаемостта и писането в темата :!: Ами откакто имат форум това е най-посетената :!: и едана от най-дискутираните теми :o Ако трябва да се изразя по друг начин, губейки теб губят все едно Кривия :) Жив и здрав да си и ако си пич в което не се съмнявам ;) наистина няма да влизаш във форума им :!:

Lori_7396
Контакти:

Мнениеот Lori_7396 » 06 юни 2009 08:42

аре купона тук свърши :idea: ще се местим в друг форум :arrow: скоро ше молят лагунчо да се върне щото са умрели :mrgreen: направо ги утепа :mrgreen: :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 юни 2009 16:57

"Утепал "той на баба си хвърчилото :lol:
Най-посетена била аз като модератор ти казвам- ми не е най-посетена мой и без лагуната и вашето присъствие феновете на Черно Море сме достатъчно -обаче за вас не знам как ще изкарате и 1 минута без да се заядете с нас поне от поведението ви не виждам как ще стане.......
И вие щом защитавате човек,който е дошъл само и едниствено да се заяжда и това му доставя удовлствие и го радва- ми става ясно що за капацитет на мозъка имате....Напарво нямам думи....
Утре и аз идвам във вашия форум и се праскам колко съм богат и имам 3 хотела(нищо,че не е истина-както между другото не е истина,че Лагуната притежава каквото и да е боло във Варна,ама да е жив и здрав нека си вярва щом иска :lol: ) и идват 3,4 фена на морето и ме подкрепят и разказват как съм ви подлудил и колко съм бил велик(нищо,че не е истина)-вярвайте си пичове,вярвайте си......
Абе нали нямаше да влзиаш във форума лагуно.,защо ли ми се стори,че така беше обещал????
И другите като ви е смешно,защо влзиате бе?Нали не сме ви били на нивото???Някой койото не ми е на нивото изобщо не му обръщам вниамние,а вие тук цели фермани изписахте,критикувате другите,а себе си не вижфате-бе изобщо голям смях :lol: И понеже вие феновете на Левски и Цска сте ми под нивото изобщо дори не ви и влизам във форумите!!!Айде със здраве......

Върни се в “Черно море”