"Утепал "той на баба си хвърчилото
Най-посетена била аз като модератор ти казвам- ми не е най-посетена мой и без лагуната и вашето присъствие феновете на Черно Море сме достатъчно -обаче за вас не знам как ще изкарате и 1 минута без да се заядете с нас поне от поведението ви не виждам как ще стане.......
И вие щом защитавате човек,който е дошъл само и едниствено да се заяжда и това му доставя удовлствие и го радва- ми става ясно що за капацитет на мозъка имате....Напарво нямам думи....
Утре и аз идвам във вашия форум и се праскам колко съм богат и имам 3 хотела(нищо,че не е истина-както между другото не е истина,че Лагуната притежава каквото и да е боло във Варна,ама да е жив и здрав нека си вярва щом иска

) и идват 3,4 фена на морето и ме подкрепят и разказват как съм ви подлудил и колко съм бил велик(нищо,че не е истина)-вярвайте си пичове,вярвайте си......
Абе нали нямаше да влзиаш във форума лагуно.,защо ли ми се стори,че така беше обещал????
И другите като ви е смешно,защо влзиате бе?Нали не сме ви били на нивото???Някой койото не ми е на нивото изобщо не му обръщам вниамние,а вие тук цели фермани изписахте,критикувате другите,а себе си не вижфате-бе изобщо голям смях

И понеже вие феновете на Левски и Цска сте ми под нивото изобщо дори не ви и влизам във форумите!!!Айде със здраве......