Локомотив Пловдив - ЦСКА София А Група 26.09.2013 14 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София А Група 26.09.2013 14 кръг

Мнениеот lisynger » 22 окт 2013 16:44

Едно е сигурно ще бъде хубав мач,както на терена така и на трибуните,дано ние да бием ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 окт 2013 17:35

s.th.1926 написа:
Logical person написа:Много сте ми странни локомотивци с това ваше недоволство от отбор и ръководство. За мен вие сте есенния хит в първенството. Заемате 4то място, на само 3 точки от първото, намирате се пред вечния ви враг Ботев. Във всеки друг отбор щяха да бият гъз в тавана от кеф за доброто представяне, но не и вие. Ако не продаваше мачове, щяхте да сте първи с 5-6 точки преднина ? В този сезон, който едва се събрахте да го започнете, вие за титлата ли се борите ? Едно класиране в евротурнирите няма ли да ви удовлетвори ?

п.п. От изиграните 13 мача за първенство, кои считате за продадени ? И колко точки смятате че е било справедливо да имате ?

Задал си изключително важни и умни въпроси!!!! Поздрави за това. ВСИЧКИ‌ други фенове, щяха да се радват на това, което става на "Лаута". Но ние не сме като другите фенове, особено като ония: Цеццоо Василллееев. И не искаме НИКОГА да бъдем като тях!!! 4-то място не е изобщо интересно, при положение, че школата БЕШЕ пред закриване. Че отборът е пълен с всичко друго, но не и с Локомотивци. Титла и европейски турнири не ни вълнуват! Нямаме стадион, нямаме читаво ръководство. Освен това тези неща на Лаута не са били важни до 2003/2004.

За Коко. Човек, който посегна на финала 2012 и на дербито преди няколко месеца, няма място на "Лаута". Този е същият цървул като Титаните. Не случайно са и приятелки. Локо трябва да започне на чисто без Коко. Ако и да се мине през Б окръжна зона!!!! Да се изчисти корабът, да се стегнат редиците ни, да си преоткрием, нашите ЛОКОМОТИВСКИ, ПЛОВДИВСКИ ЦЕННОСТИ!!!

В интерес на истината, мисля, че ЦСКА е в най-добрият БГ отбор в момента и съм фен на Марсиньо. Едва ли има по-добър играч от него в А група. Но... Ще бъде жалко, ако двата отбора не се вкопчат, така както се вкопчиха 2006, когато с гладните играчи бихме супер селекцията на Йешич. Е те това ни липсва с Коко! Да не знаеш кога си загубил и кога си победил? И кога Санданският изрод и няколко к...и са се облажели за сметка на ХОРАТА по трибуните. Ония със заплати от по 350-400 лв., които чакат да отидат на Лаута. Да си гледат ЛОКОТО. Страданието на тези хора, струва повече от титлата и евро турнирите! Тях ги интересува само ЛОКОТО! С всичките му недостатъци и загуби от по 9-0, 8-2, 7-1 и т.н.

Дано стане мач ! Само не мога да разбера,защо отбор като Локомотив не може да заинтрегува пловдивските бизнесмени. Знам,че в Пловдив и региона има много богати хора със стабилен бизнес и голяма част от тях са локомотивци. Не говоря за тези " бизнесмени" които гледат всеки ден да пише по нещо за тях. Има хора които са страшно богати в Пловдив ,но не парадират с това. Мисля,че проблема на локото е някъде около Зума и Узуна . Незнам ! Какво става и с трибуната която оная тиква щеше да строи ? Мениджмънта на отбора куца. Ако се накарат или примамят поне трима от тези богати хора да дават пари за отбора,мисля,че няма да ви трябва нито коко,нито боко.
Инъче за събота ,чиста победа за ЦСКА .

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 окт 2013 17:53

От къде да купя билети за фенове на ЦСКА? На Лаута продават ли се или трябва да звъня на някой в София?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 окт 2013 17:58

MAXIMUS написа:
Дано стане мач ! Само не мога да разбера,защо отбор като Локомотив не може да заинтрегува пловдивските бизнесмени. Знам,че в Пловдив и региона има много богати хора със стабилен бизнес и голяма част от тях са локомотивци. Не говоря за тези " бизнесмени" които гледат всеки ден да пише по нещо за тях. Има хора които са страшно богати в Пловдив ,но не парадират с това. Мисля,че проблема на локото е някъде около Зума и Узуна . Незнам ! Какво става и с трибуната която оная тиква щеше да строи ? Мениджмънта на отбора куца. Ако се накарат или примамят поне трима от тези богати хора да дават пари за отбора,мисля,че няма да ви трябва нито коко,нито боко.

Братле, 90% от тези хора са на кредити - лично наблюдение. Смятам, че Пловдив спрямо очакванията на хора не живеещи тук е дооооста ниска топка в сравнение с това, което трябва да бъде. Дано нещата се оправят, ама този град е един голям склад на столичните производители - сериозните бизнесмени са малко, иначе отворковци под път и над път, все мошеници.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 окт 2013 18:05

Кировец написа:От къде да купя билети за фенове на ЦСКА? На Лаута продават ли се или трябва да звъня на някой в София?

Ела на Лаута час и половина преди мача и ще си купиш ! Всички ще влезнем. На Лаута в деня на мача за нас.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 окт 2013 18:14

Кировец написа:
MAXIMUS написа:

Братле, 90% от тези хора са на кредити - лично наблюдение. Смятам, че Пловдив спрямо очакванията на хора не живеещи тук е дооооста ниска топка в сравнение с това, което трябва да бъде. Дано нещата се оправят, ама този град е един голям склад на столичните производители - сериозните бизнесмени са малко, иначе отворковци под път и над път, все мошеници.

Да , на кредити са. Но са редовни платци. Говоря за Бела, пещерняците, Максим с колелетата и още няколко. Те са готови да помагат, естествено при определени условия.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 окт 2013 18:51

MAXIMUS написа:
Кировец написа:От къде да купя билети за фенове на ЦСКА? На Лаута продават ли се или трябва да звъня на някой в София?

Ела на Лаута час и половина преди мача и ще си купиш ! Всички ще влезнем. На Лаута в деня на мача за нас.

Аз си мисля, че 1000 бройки няма да ни стигнат. Ще се изсипе много народ от провинцията и ще е голям гъчканак на влизане в гостуващия сектор. Я влезна, я не влезна, ако ще е така по-добре да си пия ракията и да си ям салатката пред екрана.
Бахти...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 окт 2013 19:13

Червените са точно като папагалите - типичните "модерни" публики - вчера бяха умрели по 200 души на домакинство, днес биха най-слабия отбор на Левски от 72ра насам и не им стигали хиляда билета. Елате повече по нашите сектори ама с едно на ум, че няма Бесика, няма огради…
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 окт 2013 19:39

Пловдив1926 написа:Червените са точно като папагалите - типичните "модерни" публики - вчера бяха умрели по 200 души на домакинство, днес биха най-слабия отбор на Левски от 72ра насам и не им стигали хиляда билета. Елате повече по нашите сектори ама с едно на ум, че няма Бесика, няма огради…

Как всеки път, когато ЦСКА бие Левски сините са обявени за най-слаби в историята бе?
Оградите и Бесика ги махнахте, за да може спокойно да се гушкате с братовчедите от Подуяне не за друго. :lol:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 окт 2013 19:57

Кировец написа:
MAXIMUS написа:

Аз си мисля, че 1000 бройки няма да ни стигнат. Ще се изсипе много народ от провинцията и ще е голям гъчканак на влизане в гостуващия сектор. Я влезна, я не влезна, ако ще е така по-добре да си пия ракията и да си ям салатката пред екрана.
Бахти...

Ракията може да си я пиеш всяка вечер, но ЦСКА можеш да гледаш един път в седмицата. Ела на стадиона.Ако трябва ще намалят буферната зона .

Върни се в “Локо Пловдив”