Ще играе ли ЦСКА в евротурнирите?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

whitebear
Контакти:

Re: Ще играе ли ЦСКА в евротурнирите?

Мнениеот whitebear » 21 окт 2013 19:32

Swarovski написа:Официално БФС ни изхвърли, до УЕФА клубовете не пращат писма, това го прави футболния съюз. Аз лично смята, че при всички положения, ако искат да ни накажат ще го направят, но силно се съмнявам, че ще стане. Най- малкото УЕФА пренебрегнаха собствените си правила пускайки Ботев да играят с чужд коеф., затова не вярвам да вдигат излишен шум. Покриваме критериите- играем.

Ботев игра с коефициента на България. Коефициента се оформя като 1/3 от нац. коеф. + 2/3 клубния.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 21 окт 2013 20:29

whitebear написа:
Swarovski написа:Официално БФС ни изхвърли, до УЕФА клубовете не пращат писма, това го прави футболния съюз. Аз лично смята, че при всички положения, ако искат да ни накажат ще го направят, но силно се съмнявам, че ще стане. Най- малкото УЕФА пренебрегнаха собствените си правила пускайки Ботев да играят с чужд коеф., затова не вярвам да вдигат излишен шум. Покриваме критериите- играем.

Ботев игра с коефициента на България. Коефициента се оформя като 1/3 от нац. коеф. + 2/3 клубния.

И какво каза?

От Уефа няма да ни накажат, нямат основание, лицензирането се извършва на местно ниво, колкото и да лъжат перукан и компания.
Всичко зависи от БФС. Справка предишният престой на Лупи ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2013 21:06

motg написа:
whitebear написа:

И какво каза?

От Уефа няма да ни накажат, нямат основание, лицензирането се извършва на местно ниво, колкото и да лъжат перукан и компания.
Всичко зависи от БФС. Справка предишният престой на Лупи ;)

Ако от УЕФА накажат ЦСКА ти знаеш ли защо ще е?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 21 окт 2013 21:45

whitebear написа:

Папагалче, играхте с коефициента на ЦСКА от 8.450, иначе щяхте да играете с националния както бяха Берое, което май беше 3.450.
За да имате някакъв клубен коефициент трябва да сте играли последните 5 години :)
Спомняш ли си Казахстанците как опищяха света, че сте поставени без да имате право :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 21 окт 2013 21:53

Моя грешка - само в първите два кръга срещу казахстанците и Зрински сте играли с коефициента на ЦСКА от 8.450
В третия кръг срещу Щутгарт сте взели коефициента на Зрински от 3.566
Общо взето цялата ви кампания е от чужди коефициенти. :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 21 окт 2013 23:08

galin56 написа::o :o :o
И какво по дяволите ще търсят ЦСКА там? Най-много да ги отупа някой колос като Мура или Иртиш. А нека първо се научат да играят и сберат отбор пък тогава. Миналата година много достойно постъпиха като си признаха, че просто не са за там и се отказаха. Подуенци се изрепчиха че ще играят и после им се смя цяла Европа. ЦСКА по-добре направиха.

ЦСКА е марка стряскаща и днес....много действащи шампиони са детронирани...европа знае за ЦСКА...мен не ме кефят победи над Левски...Литекс...Лудогорец...Любимец...В бг всички се хвърлят срещу ЦСКА...тва им е единствения мач срещу голям...велик клуб...и за иртиш...не си прав...нямаме нищо общо....

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 22 окт 2013 11:16

motg написа:От БФС ни отнеха лиценза в последния момент, за да пуснат Ботев да играят.
Тоест формално ЦСКА не се е отказвал от участие, следователно нямат основания да ни накажат. ;)

...........................................................................................................................................

Като как така, хем не искаш да играеш в евротурнирите, хем ти взели лиценза заради Ботев??? Как беше наречен от УЕФА отбора, заради който не можеше да се попълни първоначално схемата за срещите от първия кръг на ЛЕ? :)))

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 22 окт 2013 11:58

едъртакъв написа:
galin56 написа::o :o :o
И какво по дяволите ще търсят ЦСКА там? Най-много да ги отупа някой колос като Мура или Иртиш. А нека първо се научат да играят и сберат отбор пък тогава. Миналата година много достойно постъпиха като си признаха, че просто не са за там и се отказаха. Подуенци се изрепчиха че ще играят и после им се смя цяла Европа. ЦСКА по-добре направиха.

ЦСКА е марка стряскаща и днес....много действащи шампиони са детронирани...европа знае за ЦСКА...мен не ме кефят победи над Левски...Литекс...Лудогорец...Любимец...В бг всички се хвърлят срещу ЦСКА...тва им е единствения мач срещу голям...велик клуб...и за иртиш...не си прав...нямаме нищо общо....

беше,марка през комунизма,беше...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 окт 2013 12:05

Нека първо се класираме за Евротурнирите и тогава ще видим дали УЕФА ще ни пусне. За мен това отказване беше последното престъпление на Титан. Нищо не им пречеше да поемат още един харч, зада не ставаме за смях пред Европа. При това вече ни бяха дали нужния лиценз, а и противниците не бяха нищо особенно. Затова се надявам, че догодина с подсилен отбор няма да допуснем издънка, като с Мура. Стойчо е два пъти шампион на България и му липсва само пробив в Евротурнирите. Беше на минутка от групите срещу Толуза, но го издъниха. Сега ми се вижда поумнял и по-здържан и отдаде ли му се шанс ще го използва. Въпроса е ако УЕФА ни пусне, с какъв клафициент ще играеме. Взимането на лиценза 2008, провалите в групите на Лига Европа, фиаското с Мура и отказването сигурно доста са смалили точките ни. Надявах се Нац. отбор да помогне, а и Лудогорец да вземе още някоя точка, че да можем да тръгнем поне от втория кръг. Първия е много рано и отборите ни още не са в час, което ясно се видя срещу Иртиш.
Последна промяна от angelofdeath на 22 окт 2013 13:10, променено общо 1 път.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 окт 2013 12:25

едъртакъв написа:ЦСКА е марка стряскаща и днес....много действащи шампиони са детронирани...европа знае за ЦСКА...

WTF :mrgreen: Мислиш, че някой европеец знае за ЦСКА СОФИЯ ли? Всеки европеец като чуе ЦСКА го свързва с Москва. Аз, живея в Европа и когато се похваля, че ЦСКА са били Ливърпул и Нотингам, те ми викат "София? ЦСКА не са ли от Москва?"..

Върни се в “ЦСКА”