Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот galin56 » 13 окт 2013 21:26

Явно вица за казана в ада и българите е много точен. Тука изведнъж се оказаха толкова много защитници и радетели на държавния бюджет и желанието да се харчи само за пенсионери и социално слаби. Явно изобщо не завиждат. Първо не знам колко от вас се интересуват реално от тези сметки, но аз съм се интересувал и знам. Бюджета на държавата е 18 млрд. лв. От тия 18 млрд. лв., 6 млрд. лв отиват за пенсии + още 3 млрд директно от данъците ни(пенсионен фонд) та общо 9 млрд за пенсии. Колко още? Не може целия бюджет да го даваме на пенсионерите!! Още примери - примерно бюджета на военните е 1,2 млрд. лв. а някой да е виждал военен и ползата него? Тия 4 млн. лв. са бълха за бюджета, но тая "бълха" ще я виждат всички в разградска област, така, че стига завист и поне във спортните форуми и сайтове да подкрепим предложението. Аз подкрепям с две ръце.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 21:27

El Commandante написа:
Кашчей написа:Нашите футболисти? Че аз да не съм от Разград?!

Е че като не си от Разград и не си фен на Лудогорец,кво ревеш на чужди гробища?
Най-са ми смешни такива....

Ти, като не си от Разград и си фен на Ботев, какво правиш в тази тема?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 21:30

Levskar_90 написа:
El Commandante написа:
Кашчей написа:Нашите футболисти? Че аз да не съм от Разград?!

Е че като не си от Разград и не си фен на Лудогорец,кво ревеш на чужди гробища?
Най-са ми смешни такива....

Той разбира от всичко :lol:

Обожавам живеещите около летище варна левскари да ми правят характеристика :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 окт 2013 21:32

galin56 написа:Явно вица за казана в ада и българите е много точен. Тука изведнъж се оказаха толкова много защитници и радетели на държавния бюджет и желанието да се харчи само за пенсионери и социално слаби. Явно изобщо не завиждат. Първо не знам колко от вас се интересуват реално от тези сметки, но аз съм се интересувал и знам. Бюджета на държавата е 18 млрд. лв. От тия 18 млрд. лв., 6 млрд. лв отиват за пенсии + още 3 млрд директно от данъците ни(пенсионен фонд) та общо 9 млрд за пенсии. Колко още? Не може целия бюджет да го даваме на пенсионерите!! Още примери - примерно бюджета на военните е 1,2 млрд. лв. а някой да е виждал военен и ползата него? Тия 4 млн. лв. са бълха за бюджета, но тая "бълха" ще я виждат всички в разградска област, така, че стига завист и поне във спортните форуми и сайтове да подкрепим предложението. Аз подкрепям с две ръце.

За каква завист говориш??? Простичък въпрос зададох и той няма нищо общо с държавния бюджет. Защо Домусчиев пуска декларация срещу Газпром за спонсор на Левски и смята това за държавна помощ, но иска пари от държавата?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2013 21:33

Всеки се прави на разбирач и, че всяка една материя му е позната като ръцете.
Илиян, тоя стадион е нечия собственост, за да се ползва от някой се сключват договори и всяка страна има задължения по тях.
Община Разград като страна на договора има задължения, така че трябва да си ги изпълнява, а от къде ще намира средства си е лично нейн проблем.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 21:34

dodo7271 написа:
galin56 написа:Явно вица за казана в ада и българите е много точен. Тука изведнъж се оказаха толкова много защитници и радетели на държавния бюджет и желанието да се харчи само за пенсионери и социално слаби. Явно изобщо не завиждат. Първо не знам колко от вас се интересуват реално от тези сметки, но аз съм се интересувал и знам. Бюджета на държавата е 18 млрд. лв. От тия 18 млрд. лв., 6 млрд. лв отиват за пенсии + още 3 млрд директно от данъците ни(пенсионен фонд) та общо 9 млрд за пенсии. Колко още? Не може целия бюджет да го даваме на пенсионерите!! Още примери - примерно бюджета на военните е 1,2 млрд. лв. а някой да е виждал военен и ползата него? Тия 4 млн. лв. са бълха за бюджета, но тая "бълха" ще я виждат всички в разградска област, така, че стига завист и поне във спортните форуми и сайтове да подкрепим предложението. Аз подкрепям с две ръце.

За каква завист говориш??? Простичък въпрос зададох и той няма нищо общо с държавния бюджет. Защо Домусчиев пуска декларация срещу Газпром за спонсор на Левски и смята това за държавна помощ, но иска пари от държавата?

Я покажи къде Домусчиев иска пари от държавата!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 окт 2013 21:36

Аз предлагам държавата да поеме изцяло изграждането на стадиона, плюс построяване на летище до Разград. Освен това да се заделят средства за селекция позволяваща атака на групите на ШЛ. Така де, все пак играчката на зализаното парвеню е национална кауза, както усложливо ни убеждават някои журналисти напоследък.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 21:39

DrAvalanche написа:Аз предлагам държавата да поеме изцяло изграждането на стадиона, плюс построяване на летище до Разград. Освен това да се заделят средства за селекция позволяваща атака на групите на ШЛ. Така де, все пак играчката на зализаното парвеню е национална кауза, както усложливо ни убеждават някои журналисти напоследък.

е, поне не са отбор на народа, както се опитват да ни внушат за един друг отбор, ползващ доста държавни преференции, които обаче са недостатъчни, за феновете му.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 окт 2013 21:44

DrAvalanche написа:Аз предлагам държавата да поеме изцяло изграждането на стадиона, плюс построяване на летище до Разград. Освен това да се заделят средства за селекция позволяваща атака на групите на ШЛ. Така де, все пак играчката на зализаното парвеню е национална кауза, както усложливо ни убеждават някои журналисти напоследък.

В нормалните държави точно това се случва. Останалата част от коментара ти е глупава. Но в най-западналата държава в Европа и футболно джудже България явно вече мислим че тези неща са някакъв супер лукс от бъдещето.
Последна промяна от galin56 на 13 окт 2013 21:44, променено общо 1 път.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 окт 2013 21:44

Кашчей написа:
dodo7271 написа:

Я покажи къде Домусчиев иска пари от държавата![/quote]

Кметът на Разград Денчо Бояджиев е поискал вчера от премиера Пламен Орешарски финансово съдействие от държавата за ремонта на стадион „Лудогорец Арена“. Това стана ясно ден след визитата на министър-председателя в Разград, срещата му с кметовете от област Разград бе при закрити врата и първоначално тази тема не бе обявена като обсъждана. От днешната информация на пресцентъра на Областна администрация не става ясно дали и какво е отговорил Орешарски.

Пред него кметът Бояджиев обяснил, че 80% от общата стойност на ремонта се поема от собствениците на футболен клуб „Лудогорец“. Сумата от 4 милиона лева, която се очаква да е приносът на община Разград обаче, е обективно непосилна за общинския бюджет, затова се търси държавно финансиране.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Лудогорец”