Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Маркиньос се връща в националния за мачовете с Армения и Чех

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2013 16:13

Чудя се на самочувствието на определени съфорумци да дават акъл на Любо кой да вика и кой не!
Съвземете се неудачници, оставете го да си върши работата и се радвайте, че до последния мач ще сме в играта!
Любо е доказал многократно, че знае какво прави.
Успех!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 окт 2013 17:28

Когато преди няколко мача Любо извика Жоро Илиев в националния,същите ревльовци в един глас ревнаха че бил стар и какво щял да прави там.След това се видя че Жоро е най добрият халф в БГ първенството/а извън него/ и сега,когато е контузен се вижда че няма кой да го замени пълноценно.Еднакво полезен играч е и в двете фази на играта.Ако се замислите,ще видите че в момента човека който може да го замени поне в атакуващ план се казва Маркиньос.За повиквателна на Маркиньос бях "лобирал" и преди контузията на Жоро.Просто това момче в момента е в супер форма.Питате на чие място щял да играе.Отговора го знае единствено този който изпраща повиквателните.Аз съм щастлив че Любо вика наистина играчите в най добра форма,а не тези с "интересите",изключвайки единствено Татиното от тази група.Владо е в супер форма и ИГРАЕ всяка седмица ,а не подритва за здраве с резервите,пък били те и на Барселона дори.Надявам се Любо да класира отбора за СП и да покаже че е наистина голям,а след това нека изберат треньор по съвет на същите тези хейтъри.Тогава ще разберете отново що за модел са голяма част от нас.
п.п.Четейки "съветите" на някои от пишещите тук,си мисля че са по скоро македонци,а не българи.Желаят лошото на отбора подтиквани от Бог знае какви подбуди.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 04 окт 2013 18:37

Не знам защо всички не са доволни от това, че е извикан Маркиньос! Като не сте доволни от това да се викат чужденци в националния ви предлагам да се насочите с обидите към Чворович :) Все пак Маркиньос има доста голове тоя сезон, а Чворович е резерва.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 04 окт 2013 18:58

Доказаните дебили отново показаха,че не разбират нищо от футбол,абе мозъци правите ли разлика между разширен състав и титулярни играчи :?:
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 04 окт 2013 20:04

COVINI написа:Доказаните дебили отново показаха,че не разбират нищо от футбол,абе мозъци правите ли разлика между разширен състав и титулярни играчи :?:

Смешен няма да раздаваш определения кой бил дебил и кой не.
Отделно можеш да спреш да пращаш заплашителни ЛС на всеки :!:

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 04 окт 2013 22:01

flo написа:Смешен няма да раздаваш определения кой бил дебил и кой не.
Отделно можеш да спреш да пращаш заплашителни ЛС на всеки :!:

Това келешче и на мен ми драсна два "приятелски" реда, понеже изразих мнение, че Леверкузен не бяха в оптимална форма, когато ЦСКА ги отстрани. Най-напред да се научи да пише правилно... ;)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 окт 2013 22:54

Маркиньос е опитен играч, който може да играе спокойно и креативно и в най-напечените моменти в международни мачове, което е показал неведнъж. И умее да се пласира по невероятен начин - от четвърт положение, да направи гол/голов пас. За формата му няма да говоря, тя е очевидна. Ще е резерва и ще влезе, ако се закучат нещата, я от невървеж пред гола, я заради някой жълт картон или травма. А Влади Стоянов трябва да е титуляр и Любо Пенев не е нито глупав, нито сляп, та да не го види. Така че, KEEP CALM, AND LET LYUBO WORK IN PEACE 8-)
Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 окт 2013 00:24

Аре да фанете да млъкнете.
Щото Маркиньос кой го съживи ? А ? Локо София.
Изпълнява добре пряк свободни.Може да даде пас.МОЖЕ ДА МИНЕ ЧОВЕК!!
От друга страна съм против, щото играчи на Локо освен да ги контузят, друго не се случва. :x
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 07 окт 2013 19:23

Расистка тема.
Автор:Псевдопатриот.
Коментирали:Бъдещи "стратеги"!

Върни се в “Национален отбор”